![]() |
Mi w kadrze brakuje skrzydłowego, który potrafi dośrodkować taką zaje*istą piłkę na bokach mamy moim zdaniem problemy. Kirm się nie sprawdza, Małecki to nie jest typowy skrzydłowy, Paljić nie ta klasa jedynie Rios sobie radzi na tym prawym skrzydle. W polskiej lidze dużo takich zawodników nie ma, trza poszukać za granicą. Natomiast myślę, że Boukhari powinien wejść na środek bo dobrze rozgrywa.
|
Cytat:
:rotfl::rotfl: |
Mecz w piątek , dziś polecam oglądnąć o 22 25 w tvp 1 kube błaszczykowskiego w dokumencie niepokonani bo warto
|
Wygląda to tak z tym bramkarzem nie zdobędziemy mistrzostwa! Co prawda wcześniej byliśmy w stanie byliśmy w stanie to zrobić, ale to tylko ze względu na to, że mieliśmy zajebis*ą obronę, teraz takowej nie mamy. Bramkarz to priorytet na ten moment. I nie obchodzi mnie, że Pawełek ma jeszcze ważny kontrakt i niewypał transferowy Jovanić, zarząd strzelił sobie w stopę ściągając go i podpisując z nim tak długi kontrakt.
|
Cytat:
Pawełkowi kontrakt kończy się z tą rundą, przychodził do nas jako podstawowy bramkarz, a obecnie okienko transferowe jest zamknięte i nie ma szans ściągnąć kogokolwiek lepszego. |
Cytat:
|
Wie ktoś ile sprzedano biletów na to spotkanie ??
|
Cytat:
|
o ktorej w piatek kibice slaska przyjezdzaja?? i czy szykuje sie jakies powitanie??
|
Mam pytanie, czy ktoś z okolić Zatora, Spytkowic, Łączan,Ryczowa jedzie na mecz i dałby radę wziąść ze sobą 2 osoby?
|
Sorki, za offtop ale mam pytanie co do ubioru na stadion. Mam kilka biletów na narożnik i zabieram 3 kumpli którzy pierwszy raz idą na meczyk Wisełki. Nie chce ich narażać na koszta rzedu 200 zł za koszulkę i mam pytanie gdzie dostaniemy w rozsądnej cenie wiślackie czerwone koszulki. Tym bardziej że nie jestesmy z krk tylko z okolic mszany dln...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Stawiam , ze będzie wyrównany mecz ,no może do strzelenia przez Wislę pierwszego gola.Tyle ze ten gol moze pasc (lub nie ) nawet dopiero w 70 minucie,to stawiam 1-0 dla Wisły.Gola strzeli ten co wg mnie najbardziej zasluzyl,czyli Rios.
|
Cytat:
|
Ja koszulke na bluze/kurtke nie raz zakladam :P
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
i nie bedzie kompletu na trybunach........wstyd
|
Nie ma dobrej gry i wyników + niezbyt topowy rywal + słaba pogoda aczkolwiek najważniejszy jest pkt 1. Wiernych jest z 8 może 10 tys., żeby przyciągnąć więcej na mecze inne niż derby, Legia, Amica trzeba zrobić pakę żeby była szansa na spektakl i dużo niezapomnianych przeżyć i jeszcze dobrze to ludziom zareklamować. Proste...
|
W meczach z Braćmi w dupie mam wynik, proste!
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Kowalski - Bunoza: Reaktywacja. |
To czy trener będzie na trybunach czy przy linii bocznej nie ma większego znaczenia, tym bardziej w Polskiej lidze, a my tracimy gracza, na dodatek z formacji obronnej, która kuleje
|
Cytat:
Na miejscu Maaskaanta wolałbym już cofnąć do obrony Sobolewskiego, niż wystawiać Kowalskiego. Lub zagrać trójką defensorów - Kowalski i tak czwartym nie będzie, bo on bardziej przeszkadza, niż pomaga. No ale przecież jak niektórzy od dawna przekonują, "materiał jest wystarczający" :rotfl: W przypadku Wisły komisja ligi jak zawsze "czuwa". Pewne rzeczy chyba nigdy się nie zmienią...:evil: |
Dać Sobola na stopera, do środka Wilka i Gargułę albo Jirsaka i śmigamy :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak czy siak - monolit to to na pewno nie będzie... Liczę na Pawełka - bez ironii. Bo jeśli on zawiedzie, to będzie słabo. Z drugiej strony - jeżeli już mamy tracić punkty, to lepiej ze Śląskiem niż z Koroną. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl