Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [8. Kolejka] Wisła Kraków - Śląsk Wrocław 1 października piątek godz. 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7635)

Titto 29.09.2010 14:12

Mi w kadrze brakuje skrzydłowego, który potrafi dośrodkować taką zaje*istą piłkę na bokach mamy moim zdaniem problemy. Kirm się nie sprawdza, Małecki to nie jest typowy skrzydłowy, Paljić nie ta klasa jedynie Rios sobie radzi na tym prawym skrzydle. W polskiej lidze dużo takich zawodników nie ma, trza poszukać za granicą. Natomiast myślę, że Boukhari powinien wejść na środek bo dobrze rozgrywa.

IncognitoTSW 29.09.2010 14:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez licoo (Post 988230)
PS. Na meczu chyba powinniśmy śpiewać po angielsku żeby wszyscy nas zrozumieli;). Only victory, Wisełko only victory!

Jesteśmy w Polsce i po polsku mówią nasi najlepsi (tudzież najwierniejsi) gracze, tacy jak Patryk Małecki. To jemu powinniśmy śpiewać, więc lepiej to robić po polsku.
:rotfl::rotfl:

kamilo584 29.09.2010 14:49

Mecz w piątek , dziś polecam oglądnąć o 22 25 w tvp 1 kube błaszczykowskiego w dokumencie niepokonani bo warto

Titto 29.09.2010 15:08

Wygląda to tak z tym bramkarzem nie zdobędziemy mistrzostwa! Co prawda wcześniej byliśmy w stanie byliśmy w stanie to zrobić, ale to tylko ze względu na to, że mieliśmy zajebis*ą obronę, teraz takowej nie mamy. Bramkarz to priorytet na ten moment. I nie obchodzi mnie, że Pawełek ma jeszcze ważny kontrakt i niewypał transferowy Jovanić, zarząd strzelił sobie w stopę ściągając go i podpisując z nim tak długi kontrakt.

wolfy 29.09.2010 15:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 988343)
Wygląda to tak z tym bramkarzem nie zdobędziemy mistrzostwa! Co prawda wcześniej byliśmy w stanie byliśmy w stanie to zrobić, ale to tylko ze względu na to, że mieliśmy zajebis*ą obronę, teraz takowej nie mamy. Bramkarz to priorytet na ten moment. I nie obchodzi mnie, że Pawełek ma jeszcze ważny kontrakt zarząd strzelił sobie w stopę podpisując tak długi kontrakt dla tylko rezerwowego bramkarza.

Jak masz pisać bez sensu i nie na temat, to nie pisz w ogóle.
Pawełkowi kontrakt kończy się z tą rundą, przychodził do nas jako podstawowy bramkarz, a obecnie okienko transferowe jest zamknięte i nie ma szans ściągnąć kogokolwiek lepszego.

Titto 29.09.2010 15:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 988344)
Jak masz pisać bez sensu i nie na temat, to nie pisz w ogóle.
Pawełkowi kontrakt kończy się z tą rundą, przychodził do nas jako podstawowy bramkarz, a obecnie okienko transferowe jest zamknięte i nie ma szans ściągnąć kogokolwiek lepszego.

Nie chcę, aby ściągali bramkarza teraz kiedy okno jest zamknięte, tylko chcę aby nowy bramkarz pojawił się już u nas zimą.

didzej132 29.09.2010 15:58

Wie ktoś ile sprzedano biletów na to spotkanie ??

wolfy 29.09.2010 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 988345)
Nie chcę, aby ściągali bramkarza teraz kiedy okno jest zamknięte, tylko chcę aby nowy bramkarz pojawił się już u nas zimą.

Będą musieli, chyba że Kurto zostanie numerem jeden, albo planują przedłużenie umowy z Mariuszem.

Faitmen 29.09.2010 17:04

o ktorej w piatek kibice slaska przyjezdzaja?? i czy szykuje sie jakies powitanie??

wojti11795 29.09.2010 18:40

Mam pytanie, czy ktoś z okolić Zatora, Spytkowic, Łączan,Ryczowa jedzie na mecz i dałby radę wziąść ze sobą 2 osoby?

usioc1 29.09.2010 18:56

Sorki, za offtop ale mam pytanie co do ubioru na stadion. Mam kilka biletów na narożnik i zabieram 3 kumpli którzy pierwszy raz idą na meczyk Wisełki. Nie chce ich narażać na koszta rzedu 200 zł za koszulkę i mam pytanie gdzie dostaniemy w rozsądnej cenie wiślackie czerwone koszulki. Tym bardziej że nie jestesmy z krk tylko z okolic mszany dln...

JrQ- 29.09.2010 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez usioc1 (Post 988450)
Sorki, za offtop ale mam pytanie co do ubioru na stadion. Mam kilka biletów na narożnik i zabieram 3 kumpli którzy pierwszy raz idą na meczyk Wisełki. Nie chce ich narażać na koszta rzedu 200 zł za koszulkę i mam pytanie gdzie dostaniemy w rozsądnej cenie wiślackie czerwone koszulki. Tym bardziej że nie jestesmy z krk tylko z okolic mszany dln...

Na czerwono przyjdzcie najlepiej, szaliki itd, nikt na ubior nikomu nie patrzy, spokojnie :]

Ala1955 29.09.2010 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez usioc1 (Post 988450)

Nikt nie musi mieć oryginalnej wiślackiej koszulki. Wystarczy nawet taka z lumpeksu za 5 zł byle była czerwona. Do tego wiślackie barwy (szal) i wszystko będzie OK. Naprawdę nie trzeba wydawać 200 zł na oryginalną koszulkę jeśli ktoś ma mniej kasy :p.

AS82 29.09.2010 20:21

Stawiam , ze będzie wyrównany mecz ,no może do strzelenia przez Wislę pierwszego gola.Tyle ze ten gol moze pasc (lub nie ) nawet dopiero w 70 minucie,to stawiam 1-0 dla Wisły.Gola strzeli ten co wg mnie najbardziej zasluzyl,czyli Rios.

AS82 29.09.2010 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ala1955 (Post 988501)
Nikt nie musi mieć oryginalnej wiślackiej koszulki. Wystarczy nawet taka z lumpeksu za 5 zł byle była czerwona. Do tego wiślackie barwy (szal) i wszystko będzie OK. Naprawdę nie trzeba wydawać 200 zł na oryginalną koszulkę jeśli ktoś ma mniej kasy :p.

Ja nie mam koszulki za 200zł ,mam z krótkim rękawkiem Tyskie ,ale jutro na mecz ubieram ciepły polar i szalik :>

JrQ- 29.09.2010 20:50

Ja koszulke na bluze/kurtke nie raz zakladam :P

Cytat:

ale jutro
W piątek :P No chyba, ze do PoZnaN*a fruniesz :lol:

zbymak 29.09.2010 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 988505)
Stawiam , ze będzie wyrównany mecz ,no może do strzelenia przez Wislę pierwszego gola.Tyle ze ten gol moze pasc (lub nie ) nawet dopiero w 70 minucie,to stawiam 1-0 dla Wisły.Gola strzeli ten co wg mnie najbardziej zasluzyl,czyli Rios.

Rios nie zagra

AS82 29.09.2010 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 988527)

jutro ide przede wszystkim pierwszy raz na nowy stadion..

bravelukas 30.09.2010 09:07

i nie bedzie kompletu na trybunach........wstyd

arti 30.09.2010 09:21

Nie ma dobrej gry i wyników + niezbyt topowy rywal + słaba pogoda aczkolwiek najważniejszy jest pkt 1. Wiernych jest z 8 może 10 tys., żeby przyciągnąć więcej na mecze inne niż derby, Legia, Amica trzeba zrobić pakę żeby była szansa na spektakl i dużo niezapomnianych przeżyć i jeszcze dobrze to ludziom zareklamować. Proste...

Semper Fidelis 1985 30.09.2010 09:29

W meczach z Braćmi w dupie mam wynik, proste!

AS82 30.09.2010 13:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 988527)

oczywiscie chodzi mi o jutrzejszy mecz ze Slaskiem (jak w topicu :) )

Zotek 30.09.2010 16:11

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_dwa_mecze/

Standard

MłodePokolenie 30.09.2010 16:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zotek (Post 988900)

Off top - żebyśmy nie byli tacy pokrzywdzeni to Warszawce Skorżę zawiesili na 2 mecze.

wolfy 30.09.2010 16:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MłodePokolenie (Post 988906)
Off top - żebyśmy nie byli tacy pokrzywdzeni to Warszawce Skorżę zawiesili na 2 mecze.

To akurat bardziej im pomoże niż przeszkodzi.

Kowalski - Bunoza: Reaktywacja.

aNouc 30.09.2010 16:30

To czy trener będzie na trybunach czy przy linii bocznej nie ma większego znaczenia, tym bardziej w Polskiej lidze, a my tracimy gracza, na dodatek z formacji obronnej, która kuleje

Markus 30.09.2010 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 988919)
To akurat bardziej im pomoże niż przeszkodzi.

Kowalski - Bunoza: Reaktywacja.

Najprawdopodobniej. Czyli trzeba dawać na mszę.

Na miejscu Maaskaanta wolałbym już cofnąć do obrony Sobolewskiego, niż wystawiać Kowalskiego. Lub zagrać trójką defensorów - Kowalski i tak czwartym nie będzie, bo on bardziej przeszkadza, niż pomaga.

No ale przecież jak niektórzy od dawna przekonują, "materiał jest wystarczający" :rotfl:

W przypadku Wisły komisja ligi jak zawsze "czuwa". Pewne rzeczy chyba nigdy się nie zmienią...:evil:

Grisza1 30.09.2010 16:47

Dać Sobola na stopera, do środka Wilka i Gargułę albo Jirsaka i śmigamy :)

saklak1906 30.09.2010 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grisza1 (Post 988929)
do środka Gargułę i śmigamy :)

Kiedy Ty Gargule ostatnio widziales jak smiga?? bo jak jakies 2 lata temu.

wolfy 30.09.2010 16:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 988922)
Na miejscu Maaskaanta wolałbym już cofnąć do obrony Sobolewskiego, niż wystawiać Kowalskiego. Lub zagrać trójką defensorów - Kowalski i tak czwartym nie będzie, bo on bardziej przeszkadza, niż pomaga.

Trójka obrońców z wiecznie zagubionym Bunozą, pseudo-obrońcą Pajliciem i Branco? Nie ma mowy, Maaskant aż tak nie zaryzykuje. Sobol to jakieś rozwiązania, pytanie tylko, które słabe ogniwo lepiej nim zastąpić?
Tak czy siak - monolit to to na pewno nie będzie...

Liczę na Pawełka - bez ironii. Bo jeśli on zawiedzie, to będzie słabo.

Z drugiej strony - jeżeli już mamy tracić punkty, to lepiej ze Śląskiem niż z Koroną.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:38.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl