![]() |
Mecz będzie transmitowany na Orange Sport.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Transmisja zawsze jest gdzieś na sopcascie:P
|
Jeśli będziemy grać 433 to Kirm powinien pójść do drugiej linii tak jak to było w jego porzednim klubie. A Paljić imponujacy wykończeniem i strzałem może grać w pierwszej linii z Małeckim i Riosem.
Uważam, że byłoby to fajne urozmaicenie i może zacząłby Słoweniec grać na miarę oczekiwań. Chyba też mógłby parę meczy zamiast Małeckiego powrzucać piłkę z rożnych i wolnych. Ma lepiej ułożoną nogę, jego dośrodkowania są ostrzejsze. Cytat:
|
Cytat:
|
Małecki to niech nie wykonuje rzutów wolnych itd. - rozumiem, że chce wziąć na siebie odpowiedzialność (chwali mu się to), ale to mu zupełnie nie wychodzi! Zresztą tak jak strzały z dystansu. Na mój gus to najpierwt powinien zostawać po każdym trreningu i trenować taki własnie uderzenia, a potem decydowac się na coś takiego w meczach.
|
Cytat:
|
Ważne,żeby wygrac bo to doda chłopakom pewnosci...Nie licze na niewiadomo jaką zmianę stylu,bo Maskaant w taki okres czasu nic wielkiego nie zwojuje ale chęci do biegania i do walki należy od tych nierobów oczekiwac,doszło do nich chyba juz ze skończył się wygodny i cieplutki ku.widołek i trzeba biegac...
Licze na 2-0 albo 3-1,co do składu to sie nie wypowiadam bo trener widzi co sie dzieje na treningach,a nazwiska nie grają... |
Maaskant przed meczem z Polonią powiedział, że niektorzy polscy gracze nie rozumieją po polsku ;)
http://kiks.tv/2010/08/maaskant-wied...emy-z-druzyna/ |
No wiesz...x dostaje piłkę, wszyscy mu krzyczą podaj, a on spuszcza głowę i idzie w drybling z 3 obrońcami, albo strzela na wiwat. Ktoś z boku może odnieść wrażenie, że "Nie zrozumiał " :) Zresztą to było z przymrużeniem oka powiedziane przez trenera.
|
Wielka szkoda ze niektorzy "kibice" olewaja mecze ze słabymi zespolami... "na mecz z Lechem pojde ale z Polonia nie" :evil: Teraz jest ostatni mecz na SS i mimo iz wszyscy maja odpowiednie zdanie nt tego stadionu to warto sie z nim fajnie pozegnac... pozatym musimy przywitać nowego trenera więc kto moze niech sie ruszy :-)
Tak swoja droga wiem ze nowy trener jest dopiero tydzien ale licze ze pilkarze sie zmobilizuja i zagraja przynajmniej jak w meczu z Widzewem bo 2 pierwsze mecze to byla katastrofa |
ja licze na zwyciestwo - po prostu p. bytom jest bardzo slaba + kazdy bedzie chcial sie przypodobac nowemy trenerowi, zwlaszcza, ze wiedza, ze on nie daje sobie wejsc na glowe
|
Ilu bedzie kibicow gosci?
Kto sie jeszcze nie zdecydowal - bierz szalik i czerwien na siebie Jutro bilety do dostania w kasach |
Kibicek Poloni będzie równe 3 stówy. Nie można dać sie przekrzyczeć, dlatego licze chociaz na 3tys.
(przez myśl mi nie przeszło że kiedyś to napisze) |
Ciekawe czy kopacze beda grali o pokazanie sie przed trenerem czy uznaja ze to im zupelnie nie potrzebe ,bo on widzi ich na treningach :)takie zdanie gdzie uslyszalem
no coz pierwszy mecz ,super widowiska sie nie spodziewam ale wazne jest zeby Maaskant dobrze zaczal Bytom jest cieniutki,ostatnio przegrali u siebie z Korona ,nie ma wyjscia zeby ich jutro nie ograc. I wszytscy na SS!!!! mam nadzieje ostatniu juz raz :) |
Cytat:
|
Jak się pogoda utrzyma to mogą być wodne stawy i przełożenie meczu...
|
O jakim przełożeniu meczu mówisz :P? widziałeś mecz Lechia - Jaga ?
|
nie widziałem bo niestety w kraju mnie nie było ale myślę że jak by się opady tak utrzymywały jak lało wcześniej to nie było by wyjścia chyba że grali by w piłkę wodną !!
|
Cytat:
Nie wie ktoś czy Ujek zagra w tym meczu ?? |
Bilety
Witam kibiców. Mam do odsprzedania 2 bilety na mecz z polonią bytom na sektor 1. Biley 2 w cenie 1 czyli 30zł za 2 (normalnie po 30zł jeden jest). Musze isc na 14 do pracy bo nikt sie nie zamienil ze mna i dupa. piszcie na maila [email protected].
|
jak pogoda sie utrzyma taka jaka jest, to wg mnie spore szanse na przelozenie. Leje totalnie od kilku godzin, a w Gdansku zaczelo dopiero w przerwie...
|
Fuks, chyba kpisz, nie ?
|
Nie wymyslajcie bylo juz wile meczow na "wodzie" i mogli grac. Nie zazdroszcze tym 300 kibicom z Bytomia
|
Podobno od godziny 13-14 opady maja byc duzo mniejsze. Tak czy siak widzimy sie na SS :)
|
Cytat:
|
Bez przesady, nie leje jakoś strasznie, normalny deszcz ..
|
Dzisiaj będzie ciekawy sprawdzian dla naszych zawodników. Przy takich warunkach raczej ciężko będzie wygrać wykorzystując tylko i wyłącznie umiejętności danych zawodników. Zadecyduje też ambicja i waleczność, dlatego jestem ciekaw jak się gwiazdki zaprezentują.
|
Była podana gdzieś 18 meczowa bo nigdzie nie mogłem znaleźć ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl