![]() |
Cytat:
już 4-0 , brzydko zepsują święto w Żywcu , ale niech sobie postrzelają |
Jak to ma byc sparing to powinni pojechać jak najwyżej ale kurde szkoda tych z Żywca.
|
Cytat:
Oj, awansowałem troche Koszarawę, oni grają w lidze okręgowej. |
Cytat:
III ligowemu ??? to jest VI Liga ( regionalna Bielsko Biała ) oczywiście liczac że ekstraklasa to I |
No to mają honorowego gola dla osłody :D
Dobrze że Jeleń bramkę walnął może to podbuduje chłopaków z ME |
Cytat:
1:4 |
Cytat:
Forum ver1: Brak ambicji, mimo że sparing powinni zagrać na full Forum ver2: Wstyd pojechała nas jakaś Koszarawa Żywiec Forum ver3: Cupiał kończ waść wstydu oszczędź. Trzeba piłkarzykom pensje obniżyć bo się opier.... itd itp |
N/N już niemal leżąc w polu karnym zdołał jakimś cudem pokonać Mariusza Pawełka
i własnie, daltego Mario powinien być pierwszym na treningach, a drugim na meczach. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
hahaha :D Ale, jeśli Boguś się odrodził to wspaniale! :) |
jaka napinka jak Pawełek będzie grał w 1 składzie to kwestią czasu będą jego "babole". On już taki jest po prostu.
Ciekawe co z Navasem można by było też go zakontraktować, bramkarzy nigdy za mało.. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi o to, że na treningach Mario jest naprawde bardzo dobry. Po prostu w trakcie meczu coś mu czasem pali kory. A dobrego bramkarza prócz umiejętności ce..... dawka szczęścia, której Mario z pewnością nie posiada. To jest super treningowy bramkarz, a średni ligowy. Dlatego broni, bo na treningach prezenutje sie bardzo dobrze. E; Ja to bym wolał by bronił pewnie bez baboli, bym nie musiał telepać się ze strachu przy każdej wrzutce w pole karne. |
Cytat:
|
"Ach ten Rafał. Chrapek zagrał mu idealnie, Boguski wyszedł sam na sam z Jasińskim, obiegł go, strzelił, ale... Jasiński zdołał sięgnąć piłkę i obronił strzał"
Przynajmniej piłka do bramki leciała, a nie tak jak z Legia:) |
2-7
To żeśmy im stulecie uczcili. |
Cytat:
Pamietam jak dziś debiut Boguskiego, jak z przewrotki walnął :P od tego wydarzenia, ani razu nie próbował powtórzyć swego wyczynu :D E: masz racje, nie zapadła mi w pamięci. Masz moze gdzies filmik tej bramki? |
Cytat:
ale pier^!@# !!!! Rok temu z Zagłębiem strzelił gola z przewrotki (niesłusznie nie uznany) |
Kontrakt ma do 2015, więc może jeszcze kiedyś się pokusi.
Brożek ustrzelił hattricka, strzelił również Boukhari. Może Paweł po takim strzelaniu się wreszcie odblokuje... |
Będzie co oglądać w skrócie z meczu.
|
Ojojoj...szkoda mi Koszarawy - tym razem premierowy gol Boukhariego...
|
jeszcze 2 %-)
|
To się Mały z dobrej strony pokazał trenerowi ;) Przy wyniku 2-8 dostać kartkę za niesportowe zachowanie jest nie lada wyczynem.
|
"Czerwona kartka dla Małeckiego za niesportowe zachowanie! Najpierw Małecki dostał żółtą kartkę, ale chwilę potem sędzia pokazał mu już czerwony kartonik"
Ten to tylko by pyskował, zesłać go do robót publicznych, jak więźniów, to może by pokory nabrał" :) |
Cytat:
|
niestety mały jest typowym burakiem, mam nadzieje ze ktoś mu wreszcie klawiature przemebluje to moze coś zrozumie bo słowo mówione do tego inteligenta nie trafia.
|
Tylko się zbytnio nie podniecajcie tym wynikiem, tak samo jak nie załamujcie się wynikiem wczorajszym :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl