![]() |
Szukalismy napastnika http://transfermarkt.de/de/henri-bie...ler_65921.html , a ten gosciu jest swietny. Ogladalem fragmenty meczu Young Boys, gral tez przeciwko naszej kadrze...gotowy pilkarz i przyszla gwiazda. Za rok lub dwa pojdzie pewnie za kilka mln euro.
|
Zdecydowanie za drogi jak na nasze możliwości jest ale pomarzyc o takim silnym,zwrotnym i szybkim a co najważniejsze skutecznym napastniku zawsze można. :-)
Co do meczu Hapoelu jeszcze..piękną bramke z karnego ich bramkarz załadował no i hm ciekawą ,,cieszynke'' z jarmułką w roli głównej pokazał ich napastnik po trzeciej bramce. |
pewnie sie dziwicie, że takie young boys berno, może awansować do LM, a prowadzili 3;0
zobaczcie za ile sprzedali napastnika ostatnio .. 11,5miliona euro z ligi szwajcarskiej !! a my się podniecamy 4,5 za lewandowskiego .. |
Liga Szwajcarska rośnie w siłe.Może się okazać, że w tym roku zagrają w LM zarówno FC Basel jak i YBB.
A reprezentacja też będzie co raz lepsza.Ich kadra U-17 niedawno zdobyła MŚ. Do tego świetne rozeznanie na runku afrykański i trafiają im się takie perełki jak Seydou Doumbia.W zeszłym sezonie był jednym z najlepszych strzelców w Europie.Do tego jest już reprezentantem mocniej kadry WKS, więc pieniądze jakie dostało YBB nie dziwią. I jeszcze co do Lewego i Doumbii..."Nie porównujmy gówna z czekoladą" :).18 bramek w buraczanej nie robi większego wrażenia. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kibice Tottenhamu sami nazywają się Yid Army, więc nie wiem skąd to oburzenie. Dalej uważasz to za przegięcie ? |
Cytat:
Kibiców można sobie nazywać wedle uznania, mogą oni być aktywnym Fan Clubem Che Guevary przebierającym się za Kermita i muppety z Ulicy Sezamkowej, mogą się identyfikować z Latającym Potworem Spaghetti. Ale w eliminacjach Ligi Mistrzów gra Tottenham - czwarta drużyna ligi angielskiej, a nie 'żydki'. W Rzymie rzucano bananami w czarnoskórych, w Glasgow frustraci wyładowują agresję pod płaszczykiem przekonań religijnych. Tyle, że na boisku nie grają rasiści, protestanci i katole, tylko Lazio, Rangers i Celtic. Taka jest idea sportu, nie rozumiem skąd u niektórych ludzi taka skłonność do bezinteresownej nienawiści... |
Ale meczyk w Genui:D Gol w ostatniej minucie w Bremie się przydał.Fajnie jak Sampdoria by awansowała.Werder dostal 4:1 od Hoffenheim i okazuje się, że raczej przypdek to nie był.
Anderlecht przegrywa z Parizanem.Bramke strzelił - któż by inny - Cleo. Ciekawie się zaczyna.Na razie faworyci poza CL. |
Nie mówiąc o tym, że Braga leczy Sevillę.
|
Cytat:
|
ładne jaja - Sevilla out
ależ mądrze gra Braga - super obrona i zabójcze kontry świetnie zespół poustawiany |
Sevilla strzela na 1:2. Mają jeszcze 30 minut na 3 kolejne gole...
Niestety znów się potwierdza, że ta nowa formuła eliminacji jest zrobiona dla takich krajów jak Polska, ale nasze kluby są tak buraczane, że zamiast drugi rok z rzędu mieć zespół w fazie grupowej, w zasadzie żaden nie potrafi wejść nawet do grupy ligi europejskiej... |
Bramka dla Sevilli to błąd bramkarza. Jakby nie on ,to nawet tej jednej by nie mieli :) Zobaczcie, drużyna z takim potencjałem, a jak sie meczy przeciwko zmotywowanej, dobrze ustawionej Bradze, która właściwie tylko kontruje. To jest pomysł na wejście do LM. Nic innego.
|
Werder w ostatniej minucie ratuje dogrywke i gramy dalej :/
Nic nie grali cały mecz, a tu bramka... |
Braga 4:3! Niebywałe. Lima hat-trick. Wielki sukces, wielkie gratulacje.
Nie ma mołdawskiego cudu. Bazylea gładko dzisiaj 3:0. Sampdoria 3:1. Dogrywka... W Brukseli też dogrywka, bo znów 2:2... Z 0:2 Anderlecht doprowadza do dogrywki. No i Izraelici też pewni awansu... |
Hahahahaha
Jak sie ciesze że te pseudoaktorzyny z kraju makaronu dostały gola w końcówce to co odpie... od 80 minuty to farsa i jawna kpina ze sportu |
Hehe to są Niemcy. Grają do ostatnich sekund. Teraz pewnie coś wślizgną w dogrywce i awansują.
|
Swoją drogą liczę, że jednak awansuje Partizan i Sampdoria, jutro tak samo tego życzę Tottenhamowi, bo to takie drużyny, które rzadko bywają (bądź wcale jak np. Braga) w LM. Zawsze to jakaś odmiana pośród ciągłych Manchesterów, Milanów, Realów itd. :) Choć akurat ManU to mój ulubiony angielski klub :P
|
bridgeburner - jeśli chodzi o mnie, to w przypadku gdy gra drużyna niemiecka kontra włoska, to Niemcom kibicować nie zamierzam (jedyny wyjątek - Borussia).
A tak na marginesie, sami się przekonaliśmy, jak bardzo niebezpieczny jest wynik 2:1, czy nawet 3:1 u siebie. Ta jedna bramka strzelona przez rywali "ciąży" potem przez cały czas rewanżowego meczu. Wisełce 3:1 nie wystarczyło w Atenach. :-( W pojedynku niemiecko-włoskim zobaczymy, dla kogo gol strzelony na wyjeździe okaże się cenniejszy. Co do innych meczów - Partizan pokazuje nam, jak walczyć z Anderlechtem, a inny "dobry znajomy" Wisełki z fazy grupowej sprzed kilku lat - FC Basel - awansuje na "lajcie". Oby tak nasza Biała Gwiazda za rok. |
Cytat:
No i chyba żegnamy Sampdorie :( Co za niefart :/ |
el Nuero - tu nie chodzi o kibicowanie Niemcom
raczej przeciwko Włochom po prostu nie moge zdzierzyc jak ktos poprzez lecenie w uja chce wyczekać do końca meczu o i 3:2:lol: Ciekawe czy taki Cassano zastanowi sie co by było jakby poleżał minute krócej |
cale zycie zylem w przeswiadczeniu, ze bramki strzelone na wyjezdzie licza sie podwojnie ale czy czasem to nie dotyczy tylko 90 minut gry ?? (gdzies mi sie obilo o uszy ostatnio ale moze to w jakims pucharze krajowym, a nie w europejskich pucharach).
|
Cytat:
|
Ale Belgowie pięknie strzelają te karne.Bardziej nadają się do rugby, albo futbolu amerykańsakiego niż piłki nożnej:D
|
Cytat:
Partizan po karnych 3:2. :-) I bardzo dobrze. :) |
Tak w ogóle, to grał Wasyl ? :D Bo nawet nie sprawdzałem.
|
Hahahahaha nie wierze! 3 pudła Anderlechtu i każde niemal identyczne.
Partizan w LM. Nie grał. |
Szkoda bo chciałem zobaczyc jak Lukaku sobie bedzie radził w LM
ale czegos takiego jeszcze nie widziałem - 3 z nich postanowiło w rugby zagrac Wasyl jest po kolejnej operacji nogi ja osobiscie nie wierze zeby on jeszcze grał w piłke profesjonalnie |
Cytat:
|
Obiecałem sobie, że przedłużę wakacje i odpocznę m.in. od piłki, ale po tym co zobaczyłem w serii rzutów karnych Anderlecht-Partizan nie można siedzieć cicho. Co to było? Jakiś cyrk, czy zabawa pt. "kto strzeli wyżej w górę z 11 metra"? :D
Gracze Anderlechtu jednak wygrali, bo 5 metrów w górę spokojnie przekroczyli... :P PS. Amica chciała kupić Cleo, który do tej pory jest najskuteczniejszym strzelem w europejskich pucharach? Wolne żarty :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl