![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Panowie. A 7 kotow nie napisal prawdy?:)
:rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Liczę na to, że Wisła dziś wygra, po ambitnym meczu. Może nie pięknym, ale ambitnym. Takim, żeby nie było odstawiania nogi, truchtania po boisku bez celu, żeby była wola walki. Trochę już się jej pojawiło, ale jak dla mnie nieco za mało. Pokażcie Panowie, jak gra Wisła - Mistrz Polski!
PS. Offtop: Nie mogę nie odnieść się do wpisów poprzedników nt. moderatorów... 100% racji, władza może wszystko. A co niektórzy tekstami lansują się tak, że głowa boli. Ale co tam... zamiast czyścić syf, lepiej się do niego dołożyć. A potem zbanować kogoś za prawdę lub dla zasady, żeby nikt nie powiedział że się forum nie pilnuje. Koniec offtopu. |
Co się dzieje z Alvarezem ?.Ciężko widze naszą gre po bokach obrony z Burligą i słabiutkim Diazem.
|
Cytat:
|
Cytat:
powtórka z Lechii? wielce prawdopodobne... dobrze ze chociaz Marcel jest |
Cytat:
Ale trzymajmy kciuki za Łukasza jak i za cała Wisłę. JAZDA JAZDA JAZDA!!! BIAŁA GWIAZDA!!! |
Fajnie,że Kasperczak nie boi się postawić na młodego. Problem z tym,że Bytom się zepnie i może rudy Radzewicz śmigać i coś tam wrzuci w pole karne.....Z Bytomiem jest ten problem,że oni chcą się strasznie pokazywać w meczach z czołówką. Naprawdę obawiam się tego meczu.
|
Alvareza i tak każdy kręcił. Paradoksalnie Burliga może dać radę.
W C+ współkomentatorem kutwa Śrutwa. Więc na pewno będzie mardził i nadawał na Wisłę. |
Wisła okrutnie zawiodła w ostatnim meczu z Lechią, Kasperczak może się odkupić dobrą grą w lidze. Zwycięstwo jest na wagę złota, ale jak najbardziej w zasięgu - więc do dzieła!
|
Cytat:
|
ciekawa ławka rezerwowa :D
dobrze ze wrocili na srodek Marcelo i Głowacki |
Myślicie, że będzie szarańcza w Bytomiu jak za Motyki? :)
|
o co chodzi z tym transparentem na sektorze Wisły? Co takiego ciekawego ma sie dziać w weekend?
|
no na razie nie jest źle nawet Łobo mi się podoba :D
|
Jak Łobo będzie tak dalej grał, to idę dąć na mszę ;D
|
Łobo dzisiaj szaleje :D Tylko nie piszcie ,że zrobił przez te 10 minut więcej niż Kirm przez cały pobyt u nas.
|
Brożek zrobił za 3 słupek Polonii :( Jak patrzę na tego piłkarza, to aż mi się nie chce wierzyć, że był podwójnym królem strzelców.
Szkoda chłopa wypożyczmy go gdzieś, żeby się odbudował :) |
Gdyby Brozek nie zaslonil bramki to Marcelo by trafil :/
|
dobra, nie płaczcie.. zwykły przypadek a wy juz sie doszukujecie sensacji jakby Pawel celowo mu chcial przeszkodzic.. wiecej dystansu..
|
Padanie na murawę Łobo ma wypracowane do perfekcji :D
|
Cytat:
Mądry Polak po szkodzie. |
: ))))))
my to jednak nie mamy szczescia.. pierwszy strzal i gol |
no i 1-0 dla Polonii...
|
Śrutwa wykrakał ehh....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl