![]() |
Bez problemu zrobią ci w Kulcie, a nie musisz mieć projektu powiesz tatuażyście co chcesz i zrobi Ci elegancko.
Pozdrawiam |
Cytat:
A nie orientujesz się może w cenach (ile maksimum może kosztować)? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Stówka za godzinę.
Gość z Kultu, nie wiem czy jest to właściciel chodzi na Wisłę, więc nie będzie problemu. |
Tatuaż podobno jeszcze trzeba smarować czymś przez pierwsze dni. Czy to prawda? Ile taka maść kosztuje i jak długo ją trzeba używać?
|
Alantan.
Kosztuje z 10 zeta, do zdobycia w aptekach. Około 3 dni polecaja smarowac. Przemyc tatuaz mydlem i potem posmarowac. Ze 3 razy dziennie. |
http://www.photoblog.pl/aniatattoo/archiwum
najlpesy jest w przedostatnim rzedzie, pierwszy od prawej. |
koszt to 300 zł
ALANTAN + koniecznie maść nie żadne żele . |
Wuerzetś nie reklamuj pasiastego studia na Grodzkiej, chyba, że chcecie się dziarać u bardzo pro Cracovia właścicielki, co dziarała pół JG to tam idźcie, i też lepiej nie z motywami Wiślackimi.
W Krakowie tylko Kult polecam wg mnie dużo bardziej pro tatuaże (miałem porównania dziar znajomych co robili i tu i tu), i nie trzeba dawać zarobić gorszej stronie Błoń. Aha Kult jeśli chodzi o kolorowe tatuaże jest zdecydowanie numerem jeden w Krakowie. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
I pamiętajcie że warto zainwestować w konkretną osobę dziarającą, bo to pamiątka na całe życie.+ kwestie typu żółtaczki itp które można gratisem dostać gdy ktoś nie przestrzega zasad a i tacy się zdarzają.
Gdzie pewnie im więcej kasy biorą , to automatycznie nie znaczy że lepiej tatuują. Lata temu kilku graczy naszego klubu porobiło sobie dziary w niby profesjonalnym studiu a wyszły kupy takie ze ja p....Musiano im w innym studiu to poprawiać. Ale reasumując Kult ma dobra opinie:) |
Zgadzam sie z Emsim że nad wyborem studia należy sie zastanowić. A już szczególnie jęsli chodzi o tematyke wiślacką. Dostałem nr od kumpla z roboty do studia chyba na
floriańskiej. Zadzwoniłem popytałem o ceny itd. Na koniec gość mnie pyta co bym chciał sobie zrobić. Mówie mu że na plecach może czcionką ok. 10 - 15 cm A B G . Na co typ mi odpowiada " A B G niech bedzie. Niestety !!! " Rozłączyłem sie i więcej tam nie dzwonie. Generalnie warto sie zastanowić komu zostawi sie pieniążki . A o "Kulcie" też słyszałem same superlatywy. Pozdrawiam. |
ja również chciałem zrobić w kulcie ale niestety jak się dowiedziałem cenę jaka mi została podyktowana to zbladłem :) polecam tą osobę u której ja robiłem tatuaż osoba PEWNA (lepsza strona błoń) jeżeli ktoś by chciał się wydziobać to polecam proszę o pw. a napisze dane kontaktowe do osoby i adres (powiem tylko że studio znajduje się na ulicy grodzkiej) pozdrawiam !
aha i przytoczę słowa osoby która mnie dziabała "jeżeli tatuaż ma być dla ciebie tylko rysunkiem na ciele to lepiej sobie go nie rób ,tatuaż to jest sztuka ,sposób na życie :) " |
M152T4L, podobno trzeba smarowac ale lepiej nie smaruj bo czasem sie robia biale kropki na dziarze od tego nawet jak dokladnie nakladasz.. ja na pierwszym nakladalem i mam na jednej literze mala biala kropke a juz jak nastepnym razem sie dziabalem to nie smarowalem i wyglada o wiele lepiej od tamtego..
|
Potrzebny mi jest Chiński napis Wisła albo Wierność.jeżeli ktoś dysponuje takim napisem to był bym mu wdzięczny za podeslanie
|
Cytat:
|
http://www.google.pl/language_tools?hl=pl
Tutaj możesz spróbować sobie coś przetłumaczyć. Za poprawność nie biorę odpowiedzialności :) (mi się niestety nie wyswietlają chińskie znaczki...) |
chyba zeczywiscie bede musial gdzies do jakies knajpy orientalnej zajrzec :PPPP
|
Wiślackie tatuaże poszukiwane!!
Hej!
Poszukuję wiślackich tatuaży do materiału do magazynu tatuatorskiego. Poprzednia moja wiadomość na ten temat została usunięta, nie wiem czemu. Moderatorzy nie raczyli mi odpowiedzieć na zapytanie. Próbuję więc raz jeszcze. Może teraz nikt nie usunie mojego posta. Jeśli ktos ma wislacką dziarę i chce się ja pokazać, proszę o kontakt: [email protected] Pozdr Kaśka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Szpitalna 22 |
Ul. Szpitalna - tu masz stronkę ze wszelkimi informacjami http://www.tattoo.biz.pl/kult/?static=129
Pozdrawiam |
Pisałem do kultu maila o herb Wisły, to odpisali że nie robią takich wzorów...
|
Cytat:
Dla niezorientowanych info odnośnie Kultu: - jest to trzecie najlepsze studio tatuażu w Polsce - pracują tam ludzie z wieloletnim doświadczeniem i ogromem nagród na przeróżnych konwencjach - jest to w związku z powyższymi jedno z droższych miejsc ale nie oszukujmy się, jakość jest w cenie.. Żeby uprzedzić pytanie, koszt wykonania mojego tatuażu to w przybliżeniu było 300 zł za herb o wymiarach 10 cm x 8 cm co trwało w okolicach 3 godzin z pięknym cieniowaniem i projektem ( herb jest nieco zmieniony na potrzeby dostosowania do tatuażu obok ). Pozdrówka |
Mozemy zobaczyc zdjecie?
|
Siemka! Macie moze str. na ktorej moge dobrac sobie czcionke na tatuaż?
|
Oczywiście :) Proszę bardzo :)
http://img231.imageshack.us/img231/7...az136kopia.jpg Dla nie kumatych CzR - Chłopcy z Reymonta! Niektórzy sugerowali zrobienie CHzR ale dla mnie lepiej wygląda CzR.. Co do przerobienia samego herbu zmuszony byłem to wykonać gdyż idiotycznie wygladało przy tatuażu z drugiej strony klatki.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl