![]() |
4 i starczy :)
|
Ja zawsze min. 5 a w tym roku tylko 1. I może po meczu jeszcze 1 zjem i to będzie na tyle.
|
Zjadłem 3 ( 2 do południa i jeden przed chwilą ) i mam nadzieję, że to "przepowiednia" tego co zobaczę wkrótce na R22 czyli 3 goli strzelonych przez naszych ( 2 do przerwy i 1 po ))))
|
Pięć pyszniusich pączusiów :p
może się jeszcze jakieś trafią :) |
JEDEN.
10 znaków. |
1 przed meczem 5 zostawilem sobie na powrot zeby ewentualnie oslodzic sobie porazke lub doslodzic wygrana :p
|
1 , jakos nie smakowal :(
|
hmmm... jakieś 7 lat temu sam załozyłem taki temat... ;)
a zjadłem na razie dwa ... |
skromne 4 :) juz nie te czasy kiedy sie jadło po 8 i wiecej :D
|
Tylko jeden w tym roku! A zawsze minimum 4, 5 wpadało. Ale dziś jestem zabiegana w związku z meczem i to dlatego...
|
Na razie 2 i to będzie już chyba tyle. Ale dodatkowe kalorie się mogą przydać, bo stresik na meczu może być nie mały
|
Ja 7 dziś i starczy na ten rok :P
|
6 pączków zjedzonych. Dziś pobiłem za to rekord w ilości kupionych pączków ..... dokładnie było ich 350 :D
|
Gdzie te czasy gdy 13 pączków nie stanowiło problemów... Dzisiaj 3 pączki, wczoraj też 3 pączki(ale te od babci smakują o niebo lepiej!)
|
3 sztuki :)
|
14.
Ale wchodzą gorzej niż zawsze |
3 sztuki tylko :)
|
5:) a niby się znowu odchudzam.
|
3, ale jakość bez smaku. Chyba starzeje się człowiek, kiedyś to i 10 się wepchało :/
|
1 z różą, dwa z adwokatem i jeden donut. Resztę mi dzieci zjadły :D
|
0 :(
Jutro nadrobię, choć to chyba nie to samo. |
10.
wszystkie z lidla z nadzieniem wieloowocowym - chyba najlepsze sklepowe pączki - polecam :) |
Cytat:
pączki to tylko własnej roboty a jak już brak czasu chęci to ze sprawdzonej cukierni. |
Cytat:
|
Odświeżam, żeby nie zakładać nowego tematu.
Jeszcze zero, ale własnie się szykuję:p |
Jeszcze czwartku nie ma a już żrecie? ;)
|
ja już jednego :/ jutro już nie tykam...ewentualnie jednego faworka :P
|
Cytat:
Jutro musi być przynajmniej jeden pączek :) |
juto z rana szybki kurs do lidla i minimum 3 ;)
|
Zero kanapek do pracy na jutro. Będę jechał na pączkach. Zastanawiam się jeszcze nad obiadem...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl