Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   No to zbieramy punkty!! Wszystko o lockerz.com! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6435)

DysoN 16.10.2009 07:53

Bawi mnie to cale lockerz :) Czysta strata czasu.
Nie rozumiem o co to cale zamieszanie, przeciez to zwykle naciaganie, prawie jakas piramida, a dokladnie to piramidalna bzdura. Ze niby ktos wam ma przysylac ipody za logowanie kumpli ? A jaki w tym interes mialaby miec ta druga strona? Po cholere im jakies wasze formularze. Jak ktos robi biznes to musi miec obroty a jedyne co robicie z tymi zaproszeniami to robice ruch w necie. Jeszcze do napalanie sie na jakas, za przeproszeniem, koszulke za 20 znajomych, to bez przesady!

To dziala jak jakis Amway i tyle, nagonic klientow supervisorowi ktory dostaje dzialke od zakupow "jego" ludzi a i tak zarabiac na tym beda tylko ci z samego poczatku.
Wy, wy robicie za naganiaczy, i nic z tego nie bedziecie mieli.

No chyba ze koszulke :D

Kamson 17.10.2009 13:52

Udało sie coś komuś zamówić? ;)

Blacha92 18.10.2009 10:56

Jaka jest dzisiaj odpowiedz na dailies?

xdarek 18.10.2009 11:58

jak nikomu nie udało sie zamówic to chyba szkoda czasu na to...

Kamson 18.10.2009 12:04

Na forum lockerz.com.pl dużo osób sie chwali zamówieniami.
Ja dziś sie dowiedziałem, że jak sie jest na Z-List to koszulke trzeba zamówić mailowo...

Mam 34 zaakceptowane zaproszenia, ale przed dostawami ten licznik po lewej stronie sie wyzerował. Od tego czasu wysłałem 1 zaproszenie no i pisze, że brakuje mi 19 do Z-list. Ale w prawym górnym rogu pisze, że jestem Z-List member i punkty dostaje podwójnie...
Też macie tak na tym liczniku?
http://img197.imageshack.us/img197/3093/beztytuucos.jpg

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blacha92 (Post 804842)
Jaka jest dzisiaj odpowiedz na dailies?

Byle jaka...

rafalek 18.10.2009 12:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DysoN (Post 804099)
Bawi mnie to cale lockerz :) Czysta strata czasu.
Nie rozumiem o co to cale zamieszanie, przeciez to zwykle naciaganie, prawie jakas piramida, a dokladnie to piramidalna bzdura. Ze niby ktos wam ma przysylac ipody za logowanie kumpli ? A jaki w tym interes mialaby miec ta druga strona? Po cholere im jakies wasze formularze. Jak ktos robi biznes to musi miec obroty a jedyne co robicie z tymi zaproszeniami to robice ruch w necie. Jeszcze do napalanie sie na jakas, za przeproszeniem, koszulke za 20 znajomych, to bez przesady!

To dziala jak jakis Amway i tyle, nagonic klientow supervisorowi ktory dostaje dzialke od zakupow "jego" ludzi a i tak zarabiac na tym beda tylko ci z samego poczatku.
Wy, wy robicie za naganiaczy, i nic z tego nie bedziecie mieli.

No chyba ze koszulke :D

BArdzo możliwe, że działa to na zasadzie, ze im wiecej osob wchodzi na to, loguje się codziennie, właściciele strony dostają kasę. I tak im się opłaca fundować nagrody.

vote-for-mikey 18.10.2009 12:31

mam taki problem:
po pierwszym logowaniu mam pierwszą planszę, klikam play, i jest gra. po skończeniu gry klikam next i kupa.
to samo w IE7, Firefoxie, Operze i Chromie. Mam zainstalowanego nowego flasha. Da się coś z tym poradzić?

KuLwIk 20.10.2009 15:38

W miejsce STATE wpisujemy PL. Te wszystkie możliwości mają pojawić się w listopadzie, kiedy konkretnie nie wiadomo.

gress 20.10.2009 18:39

Może coś dla nowych, żeby nie tracili:

Po zarejestrowaniu otrzymacie możliwość zagrania w grę. Polega ona na łapaniu spadających banknotów (sterowania myszką !). Postarajcie się, bo można na tym zyskać sporo, jak na sam początek.

tomo 20.10.2009 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 804873)
Na forum lockerz.com.pl dużo osób sie chwali zamówieniami.
Ja dziś sie dowiedziałem, że jak sie jest na Z-List to koszulke trzeba zamówić mailowo...

Mam 34 zaakceptowane zaproszenia, ale przed dostawami ten licznik po lewej stronie sie wyzerował. Od tego czasu wysłałem 1 zaproszenie no i pisze, że brakuje mi 19 do Z-list. Ale w prawym górnym rogu pisze, że jestem Z-List member i punkty dostaje podwójnie...
Też macie tak na tym liczniku?
http://img197.imageshack.us/img197/3093/beztytuucos.jpg

Byle jaka...

Mam tak samo ... . Mam ledwie 164 punkty, pozbieram jeszcze może nie rozdrapia mi wszystkich nagród ;)

xdarek 21.10.2009 13:09

co to jest ta Z-List

benny_hill 21.10.2009 13:21

po zaproszeniu 20 osób dostajesz się na Z-list :) jest to rodzaj bonusu, Twoje ptz zdobywane za codzienne czynności ( logowanie, odpowiedzi na codzienne pytanie itd) mnożą się podwójnie :) po za tym dostajesz od serwisu koszulkę.

xdarek 28.10.2009 12:34

Kiedy można bedzie coś zamówic i tym co zamówili juz przyszło czy nie?

koyoot 28.10.2009 19:45

Zamowic to mozna juz teraz tylko ze kompozycje pulpitu od Lockersow...

ogolnie to mimo moich poczatkowych informacji moj zapal zaczyna slabnac co do tej strony, niestety.

Lupo 03.11.2009 08:44

One z czasem będą dodawane. Nie tak dawno miałem ten sam problem i po dwóch tygodniach dodali mi całą sumę punktów. Btw. teraz mam podobnie, z tym że nie dodają mi nawet za zalogowanie. Trzeba czekać.

SZYMEK_TSW 03.11.2009 23:40

http://static.demotywatory.pl/upload...y_k91z_500.jpg

Watts 03.11.2009 23:59

http://i.demotywatory.pl/uploads/125...qwerty_500.jpg

:D

Żurawek 04.11.2009 11:20

Kiedy są te "doładowywania" nagród?

Robbie92 04.11.2009 11:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żurawek (Post 812038)
Kiedy są te "doładowywania" nagród?

podobno nie beda tego oglaszac z uprzedzeniem tylko podaja komunikat na lockerzu lub wiadomosc na maila przysla :D

Kamson 04.11.2009 17:17

W listopadzie mają być dwie "dostawy". Pierwsza tylko dla członków Z-list (którzy dostanę maile w dniu w którym będzie dostawa) a druga dla wszystkich.

tylko_na_kilka_dni 12.11.2009 18:11

dzisiaj 'przyszla do mnie' koszulka:P

http://www.fototube.pl/thumbnails/fs12.jpg http://www.fototube.pl/thumbnails/wk2.jpg

Kamson 12.11.2009 18:31

Dostałeś wcześniej maila, że ci wysłali?
Do mnie przyszło coś takiego
Cytat:

Congratulations on Becoming a Z-Lister
You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who have discovered Lockerz very early. For that, you get lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.

Before we can ship your t-shirt, we are going to need a little bit more information from you. Please review the information below:

Name: xxx
Address: xxx
City: Krakow
State (if applicable): Need This Information
Postal Code: xxx
Country: PL
Phone Number: Need This Information
Shirt Size: male - L

Then, on the SETTINGS page within your Lockerz account (login and click on SETTINGS in the upper right of your Lockerz page), please provide any information that we are missing (anything with "Need This Information" next to it in the above list) and please correct any information that is incorrect. For your shirt size, please include your gender and your size. Be sure to use English letters.

Please provide this information by Friday, November 6, 2009. We will collect all of the information on file and process these orders. If your information is incomplete by this time, we will be unable to send you a t-shirt.

Remember, to receive your shirt, your information must be correct. There are no returns or exchanges.

Thanks again for being a Lockerz member and for achieving Z-list status.

Enjoy the shirt.

- The Lockerz Crew
Poprawiłem dane na lockerze, ale maila, że wysłali koszulke nie dostałem.

tylko_na_kilka_dni 12.11.2009 18:54

2 dni temu dostalem maila, ze moja koszulka ' jest juz w drodze', ale z tego co wiem to nie wszyscy maila dostaja,a koszulka i tak dochodzi:). W z-list jestem jakos od konca pazdziernika, wiec dosc szybko sie uwineli:)

Btw. w "state" wpisujemy: PL ,a telefon w tej formie: 0048xxxxxxxxx

KonradC1992 12.11.2009 19:19

A czy działają wam te dwie pozycje u góry strony? Zwą się chyba 'coming soon'
Mi po nakliknięciu na nie nic się nie pojawia

Aha i nie wiecie dlaczego zamiast filmow wyswietlaja mi sie puste biale pola?

Lupo 12.11.2009 21:39

"coming soon" -.-' trochę angielskiego i człowiek się gubi...

Krótko i na temat.... "coming soon" oznacza, że te opcje będą dostępne wkrótce.

KonradC1992 13.11.2009 19:45

Aha to sorry zbłaźniłem się ;) dzieki

goldyyy 15.11.2009 16:30

Mam takie pytanie :

Jak się loguję na lockerz.com to mnie wywala do strony gdzie trzeba się zalogować O CO KAMAN ? Jak przysłali mi ten link , żeby potwierdzić wiarygodność e-mail to jak go przyciskam to też mnie wyrzuca na stronę gdzie trzeba się zalogować ...

Bati_NS_TSW 15.11.2009 16:39

takie są kłopoty z serwerem, zapewne przeciążeniowe, pare razy tak już było niedługo wróci do normy :)

slodziutka12 28.11.2009 19:17

Witam, wczoraj założyłam konto na całym tym Lockerz.com i mi nie działa. np nie dostałam punktów za zalogowanie się dziś, za odpowiedz na pytanie, za zaproszenie znajomych. Cały czas mam 0 punktów. A po drugie gdzie mam sprawdzić wysłane zaproszenia ? Wysłałam i nie wiem gdzie to sprawdzić czy ktoś założył konto z mojego zaproszenia.
Byłabym wdzięczna za odpowiedzi na moje pytania
pozdrawiam

tomo 03.12.2009 14:45

Do góry!

Odwiedza ktoś jeszcze tą stronę ? Uzbierałem 420 punktów i wtenczas nie miałem żadnego powiadomienia na email o dostępnych nagrodach czy coś w tym stylu. "Wygrał" ktoś coś poza durną koszulką ? ;))

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl