![]() |
Cytat:
Co do meczu - trudno nawet wyobrazic sobie,że Wisła zremisuje ten mecz - przewaga po naszej stronie jest własciwie w każdym aspekcie piłkarskiego rzemiosła. Choc cuda się zdarzają ponoc... |
Cytat:
a) druzyne na fali, czyli rozkrecona i potrafiaca w pilke ciupac b) nie posranych ogorkow, ktorzy zamuruja sie w 11 w polu karnym i beda czekac na najnizszy wymiar kary c) vicelidera, gdzie nawet w naszej gownianej Polish Premiership ma jakies znaczenie. Oczywiscie chcialbym sie mylic i na zakonczenie spotkania widziec 3:0 dla Wisly, czego sobie i Wam zycze, ale czuje intuicyjnie, ze nie bedzie to latwy mecz, bo naprawde Wisla nie gra teraz fenomenalnej jak na swoje mozliwosci pilki, a Bytom wlasnie jest w fazie bycia fenomenalnym. Ciekawe starcie, bez dwoch zdan. |
Musimy dziś zagrać na 100% możliwości żeby myśleć o 3 pkt.. Śmiem twierdzić że to najtrudniejszy rywal z jakim gramy "u siebie"..Drużyna jest na fali, chłopaki są zgrani ze sobą i grają ofensywną piłkę..Jak nie zagramy tak jak w pierwszej połowie z Jagą (wysoki presing) i nie strzelimy szybko bramki, to może być kiepsko..Mam tylko nadzieję że Job z Pawełkiem podołają;))
|
Cytat:
No np z Jagą tez to bylo by sobie trudno wyobrazic,a wystarczyło ze taki Jezierski z 3 metorow w 93 minucie dokladniej by tą głowe włozyl i co......??? Wieksza koncentracja,bo jak sie wygrywa 2;0 to to nie jest 5;0 ,tylko i dalej trzeba walczyc. Polonia Bytom to zas takie ogórki nie są ,cos tam potrafią wiec trzeba bedzie uwazac. Z drugiej strony moze to bedzie rywal co nie stanie w 11 na swojej polowie i czeka kiedy sie mecz skonczy.Niech rywale cos grają,niech wywierają presje,niech biegają.Tak jak Levadia Tallin.......... Moze to smieszne ale na dzis dzien oprocz moze Legii i Amiki taka Levadia dała by rade reszcie naszej wspanialej Ligi. |
Cytat:
|
już jedną druzyne "na fali" pokonalismy , choć ma obecnie 0 pkt
|
Cytat:
Myślę,że mimo kiepskiej kondycji naszych drużyn przesadzasz też z tą Lewadią,ale to temat na posty gdzie indziej... |
Cytat:
|
Pawełek gra z 18 czy mi sie wydaje ?
|
Kirm chyba 3 setka, którą marnuje w Wiśle. Z Levadią, chyba z Zagłębiem i teraz :/ Nie wiem czemu nie potrafi się chłopak przełamać.
|
Cytat:
|
****a mać ....
|
0:1 w plecy, wszystko zaczęło się od złego podania kogo? Małeckiego. Oj Patryk, a jeszcze tydzień temu opieprzyłeś Tomka o piłkę, która nie miała takiego znaczenia.
|
Spokojnie jak nie wyrownaja do 80 trzeba sie denerwowac
|
Szkoda, że gra niewiele się zmieniła.
Dalej nasze rozgrywanie opiera się na czekaniu na błąd rywala |
Alvareza wkręcił jak chciał. Kirm kolejna seta nie wykorzystana, ale tak to jest jak nie ma drugiego lewego pomocnika w zespole mistrza Polski. Koleś nie musi grać wybitnie, by mieć pierwszy sklad
|
Oj naciągany spalony......
|
Odwrócił się los, my strzeliliśmy najpierw ze spalonego, teraz nam nie uznali.
|
Kpiny :shock: Taki piękny gol zdobyty prawidłowo i.... nieuznany :-(
Liniowy czasem nie z Warszawy? |
Co robi lobodzinski w pierwszym skladzie to chyba tylko Cupial wie... Diaz bramka kolejki gdyby nie spalony, pocisniecie polonie bankowo 3:1 ;) !! Powodzonka chlopaki!
|
Na rzie bardzo źle to wygląda.
Kilka rzeczy może przerażać w wykonaniu Wisły - przerażająca jest ilość prostych błędów i niedokładności w naszym zespole, złych wyborów, wpadek w asekuracji, rozegraniu... A najbardziej przeraża zachowanie naszych w rejonie szesnastki rywali. Czyżby chcieli pobić jakieś rekordy nieporadności? |
Nie chce się biegać im, nie umieją przyjmować piłki, strzelać, za dużo myślą, grają starsznie niedokładnie, wogóle wszystko jest do kitu u nich.... czy naprawdę nieda się nic już znich wycisnąć ...??!!!Panie MAcieju gramy coraz gorzej z koljki na kolejkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Kirm do zmiany, Łobo do zmiany, Diaz do zmiany....
znowu bez pomysłu, bez stylu, be zgrania... |
jak patrze na twarz lobodzinskiego to wszystko mi sie odechciewa, nie biega i robi mine takiego smutnego psa bo musi sie meczyc, zmien go Maciek!
|
Wpuścić Jirsaka na drugą połowę, zeby było jakieś rozegranie i pomysł w przodzie...
|
Diaz oprócz bramki nieuznanej nic nie robi.
Brożek - nie chce mu się grać. Lobodzinski - Koleś wygląda na zmęczonego, nic nie robi, bez polotu. Brak zwodu, wszystko himeryczne. |
To jest dramat... po co nam te rzuty wolne jak podchodzi Głowa i nawet nad murem nie potrafi podkręcić...i to któryś raz z kolei.
|
Łobodziński? Jeden z niewielu którym się coś chce. Świetnie zagrał prostopadle do Kirma, przynajmniej widać, że się stara tam na skrzydle coś robić, ale sam nic nie zdziała. Ogółem najgorzej dla mnie wypada Mały. Za dużo strat, niecelnych podań i zbyt dużo nieporadności.
|
Pewnie nasze chłopaki się zestresowały, że Cupiał na trybunie pierwszy raz się pojawił i grają nerwowo :-p Będzie 2-1 dla nas :-)
|
Ślepi jesteście? Łobodziński zagrał piękną piłkę do Kirma, który zmarnował setkę. I po kim jedziecie? Po Łobodzińskim... Kirm gra beznadziejnie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl