![]() |
Z Francją wygramy. Tym bardziej że do finału mają krótszy odpoczynek niż nasi a poza tym grali 5 zamiast 3 setów.
|
|
Wlaczajac telegazete kiedy wrocilem wieczorem zeby sprawdziic z kim jutro gramy...bylem pewny ze zagramy z Ruskimi...tymczasem patrze a tam Francja-Rosja 3;2
w pierwszym odruchu wielka radosc ,z drugiej pamietajmy ze Francuzi maja dobrych zawodnikow, kij z tym ze juz znimi wygralismy ,to bedzie inny mecz inny dzien,wszytsko sie moze zdazyc. Niech bron Boze nie mysla ze sa juz Mistrzami...aj jak to brzmi,!!! Jutro bedzie pieknie panowie,czuje to :) !!!!! |
Jest gdzieś na mieście telebim z meczem naszych ?
|
z jednego powodu ciesze sie ze nie gramy z ruskimi. Zagrywka - tam to prawie każdy wali takie piły że nie wiem jakby to nasze przyjecie wyglądało. Dzis pod tym wzgledem trzeba uwazac na tego goscia z afro (Vadeleux ?) i rozgrywającego Bazina (z Jozin ;P )
|
Cytat:
|
Jak ktoś będzie w okolicach rynku to proszę o info czy jest telebim :)
|
Rosja bez medalu, wydawało mi się że jest najmocniejsza a tu proszę. Co ciekawe mówiło się sporo o tym że nasza grupa była słaba a tu z tej grupy mamy dwie drużyny w finale (jaki to sport jest nieobliczalny). Jeśli w finale zagramy tak jak wczoraj to nie ma innego wyjścia złoto musi być.
|
Gdzie na cyfrze + można obejrzeć ten mecz ??
|
ma ktos linka do transmisji w sieci ????
|
Program ipla, polecam... sciagacie i ogladacie, zero logowan itp
|
Cytat:
http://yourtv.com.pl/viewpage.php?page_id=16 |
jechać żaboli !!!!!!!!!!!
dobra nasza jak narazie 1;0 w setach |
Cytat:
|
2:0
oby tak dalej |
16-15 w 4 secie.
gramy teraz slabsza zagrywka niz w pierwszych dwoch setach. trzeba to koniecznie wygrac juz w 4 secie bo przy tie breaku mi serce jebnie ;/ |
Ale końcówka!
|
Jesteśmy Mistrzami Europy ::)):):):):))))))))))))
|
Brawo Kur*a !!!
|
panowie zajebiscie!!!!!!!!
|
Pięknie!!!!
|
Przynajmniej w siatkówce jesteśmy najlepsi :)
|
Brawo ****a!
Polska niczym tornado! Wisła do przodu, Polska do przodu! Można pić. |
co za mecz. super sprawa z tymi mistrzostwami. zeby tak jeszcze kopacze poszli w ich slady ;)
|
Pięknie!!!Brawo panowie!!!POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!
|
o ****a mać jest, KTO MISTRZEM JEST KTO MISTRZEM JEST :D
|
BRAWO, BRAWO BRAWO :D
czyli bedzie teraz chwilowa "faza" na siatke i dobrze... MISTRZ, MISTRZ !!! :-D |
Chwilowa faza?
Polska satka od wielu lat dobrze się sprzedaje.. |
Brawo. Klasa, Panowie, klasa :)
|
Wyjebano Biesiadę, znaleziono sponsora i tv chętną pokazywać ligę. Oczyszczenie atmosfery wokół siatkówki, spowodowało napływ sponsorów, lepszych siatkarzy z zagranicy i mamy piękny efekt.
Brawo panowie, nie będą nam baby pluły w twarz i same mistrzostw zdobywały. Mam takie osobiste pytanie,czy wg poznaniaków, dzisiaj nasi zdobyli majstra? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl