![]() |
polecam elektryka na szkolnym. szkoła typowo żydowska, dużo gumiorów a nas Wiślaków nikt nie tyka hehe
|
Trójka na Wysokim jest Wiślacka, nawet ostatnio wydawali szaliki wiślackie z herbem 3LO ;]
Przyjmuja nawet od 130 pktów |
Ej mam pytanko: W VII LO też Wisła ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
może mi ktoś jeszcze coś powiedzieć o technikum na Szablowskiego?
|
A może ktoś coś napisać o XV LO ? Słyszałem że fajne ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do III słyszałem ze duże wymagania mają dot. nauki |
ja zapraszam do VII zakładu.
Szkoła w stu procentach wiślacka. Mało który nauczyciel ma jakieś wielkie wymagania. Jeśli ktoś chce spędzić sobie fajne 3 lata w liceum, to chyba będzie dobry wybór. Kończąc pierwszą klasę nie żałuję wyboru. |
Cytat:
|
Mógł by ktoś napisać o ZSŁ?:P
Standardowe pytania: Jakie wymagania? Wisła rządzi? Jakie progi pkt? Z góry dzięki:-D |
A my swoje - V LO !! :D
Szkoła wcale nie taka straszna jak wszyscy o niej mówią. Ja w piątek zostanę jej absolwentem, więc przeżyć trzy lata się da. Jakbym miał wybierać LO jeszcze raz, wybrałbym tak samo. Zajebiście mi było. A jakby ktoś nie wierzył, że szkoła 100% wiślacka pokażę wam naszą oprawe z turnieju gwiazdkowego na: http://i43.tinypic.com/25he5hl.jpg, potem TSW ułożone z tych literek http://i43.tinypic.com/es97xz.jpg. Cała szkoła + dyrekcja i nauczyciele baaardzo nas za nią chwalili :) |
Cytat:
Co jeszcze? Nie trzeba chyba mówić, że to Prokocim, bliskie sąsiedztwo osiedla na Kozłówce, więc trójkolorowe barwy w okolicy nie są niestety mile widziane. Mimo to, zdarza się na terenie szkoły zobaczyć jakieś Wiślackie akcenty w postaci vlepek lub [niedawno] plakatów reklamujących mecze Wiślackich koszykarek. Jeszcze jakieś pytania? :D |
Jak na razie bardzo dziękuje, jak coś sobie przypomne to napisze.
Juz jestem prawie pewny że tam pójde bo mnóstwo znajomych mówi że super atmosfera - a to jest najważniejsze ;) |
Ponawiam pytanie:
Cytat:
|
Cytat:
|
a ile trzeba mieć pkt do XV ??
smiga ktoś do gastronomika na zamoyskiego albo elektryka na kaminskiego ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro A MY SWOOOOOOJE! V LO! |
Jak jest próg do VII LO na profil ekonomiczny i humanistyczny? Z góry dzięki
|
Cytat:
Raczej Wisła rzadzi, chociaz jest tez Cracovia. Ja jestem drugi rok w tej szkola na kierunku technik informatyk i gdybym mial jeszcze raz wybierac to wybralbym inna szkole, ze wzgledu na niektorych nauczycieli od przedmiotow zawodowych. Mimo tego w szkole mozna poznac fajnych ludzi i w tym wzgledzie nie narzekam. Jednak mam troche zastrzezen. |
Nie ma co się przejmować tym egzaminem. Ja nie przeczytałem nigdy żadnej lektury, a i tak miałem z humanistyczego 46 pkt.
|
wystarczy mieć iq koło 60 + pisać poprawnie po polsku żeby zdać przyzwoicie :)
|
Jak jest próg do VII LO na profil ekonomiczny i humanistyczny? Z góry dzięki
( sorry za powtórzenie, ale chce się jak najszybciej zorientować ), z Wiślackim pozdrowieniem |
Chyba koło 140. ;)
|
Dobra, dziękówka
|
****a,test z humana już w środe,co będziecie robić we wtorek wieczorem np. ? chill czy ostre rycie ? :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl