![]() |
łks juz raczej pewny utrzymania, no ale..........mogą zostac "zmotywowani" przez kuchenki lub ległą,a tam bieda straszna to wiecie..........
|
Cytat:
|
Z racji tego ze nei zagra Boguski,Jirsak powinien wejsc za niego ,ale pewnie Skorza wstawi Cwielonga.
|
0-4 dla nas będzie
i mit o Rycerzach Wiosny upadnie |
Moim zdaniem Ćwielong zaprezentował się bardzo korzystnie po wejściu na boisko w meczu z Legią. Myślę, że jego gra z Łks-em od początku to rozsądne rozwiązanie.
|
Myśląc logicznie nikt nie jest wstanie wytypowac kto zostanie mistrzem w tym seznoie. Jeśli Wisła wygra te 2 mecze wyjazdowe to wtedy powiem ze ma na 90% mistrza.
Co mnie siekami to kiedy rusza przyszły sezon dokładnie bo gdzieś słyszałem że bardzo szybko w tym roku. Wie ktoś ? |
Myślę że będzie to cięższy mecz niż w Gliwicach, może przesądzić 1 bramka. Liczę na 1-0 dla Nas:)
|
Cytat:
W Gliwicach wcale by tak cienko nie bylo,tylko niewykorzystywalismy tego co mielismy I w taki sposb tracilsmy punkty gl na wyjazdach W Lodzi MUSIMY byc bardziej skuteczni ,bo teraz juz zande straty punktowe niewchodzą w gre jesli chcemy byc MP. |
Cytat:
|
Różne cuda się dzieją.Rangersi którzy od kilku lat nieudolnie próbują przełamać hegemonie Celticu też juz witali się z gąską - Tak jak my Legie, w poprzedni weekend pokonali Celtic i wydawało się że w końcu się uda.3 kolejki do końca, punkt przewagi i pierwszy mecz na wyjeździe z drużyna która miała prawie 40 punktów mniej i o nic już nie grała...I co? ,i klops.
Dalego jasne że ŁKS to nie jest żaden klub, też praktycznie nie gra o nic bo 32 powinny dać utrzymanie ale liczyć że się położą na murawie nie ma co a nerwy będą zżerać nas a nie ich. |
A sędziuje nam pan Piasecki. Posłuchajcie za co ten człowiek daje żólta kartki. Po meczu Odra Cracovia gdy wyrzucił trzech zawodników Pasów:
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr..._tym_meczu_mp3 |
Boje sie tego meczu (i pozniej w Gdansku ) bo w tym sezonie wygralismy tylko 4 mecze na wyjezdzie( z Polonia W , Jaga, Odra w 90 minucie i Arka) . To juz naprawde ostry finisz rozgrywek i jak nas po, nie daj Boze stracie punktow w Lodzi, wyprzedzi i Lech i Legia to bedzie bardzo ciezlo .Musimy to jakos wygrac
|
Cytat:
caly zcas bronilem Tomasa, ze sie przelamie, ze jak dostanie szanse...no ale coz wkoncu przejrzalem na oczy. co do meczu to za Boguskiego Cwielong albo Jirsak, sam nie wiem ktory lepszy ktory efektywniejszy. mimo wszystko chyba Tomas powinien wejsc bo Cwielong nie jest konkretny w swoich zagraniach tak jak Jirsak. wiec lepiej zeby Tomas zagral 3 konkretne pilki niz Cwielong 10 mniej konkretnych. |
Cytat:
|
Mimo wszystko myślę, że Ćwielong byłby lepszym rozwiązaniem. Przy nienajszybszych obrońcach łodzian jego szybkość i zwinność może być kluczowa. Nawet jak nie strzeli bramki, co jest bardzo prawdopodobne, to trochę porozrywa szyki obronne.
|
Poza tym Ćwielong potrafi zagrac na prawdę fajne piłki - widać że czuje grę - u niego szwankuje przyjęcie i wykończenie akcji - jak już przyjmie tą piłkę i będzie miał dobrze ustawionego partnera ,to powinien być z niego pożytek.
|
Zieniu dopiero wraca po kontuzji wiec skłąd może wyglądać tak.
Pawełęk Singlar - Marcelo - Głowa - Pieta Małecki - Jirsak - Sobolewski - Diaz Ćwielong - Brożek Zmiany: Łobo, Cantoro, Niedzielan |
mamy duze szanse na wygrana,nie zagra swir i czekas taki silny napastnik.jak bodzio w .bedzie mial dzien konia to lipa jak nie to spokojnie 2=0 dla Wisly.JIRSAK jest ok tylko ze za drogi.
|
Ja teź się boje tego meczu ale wierze że wygramy z 3:0. Zostały 3 kolejki do końca sezonu, Brożek ma jedengo gola straty do Chinyamy i da tego nie będzie grał z Polonią i będzie go chciał wyprzedziź dlatego myślę że coś wbije :) Ćwielong jak widać powoli wravca do formy i teź będzie się chciał przełamać i teź coś powinien wbić. Małecki nieobliczalny, zrobi dużo dla drużyny, i też umie szczelać bramki ! Marcelo nie dość że jest nie złym obrońcom to jeszcze jak szczela ! Sobol prawdziwy walczak ! No i tyle ! A to składzik jaki bym dał ;]
Pawełek Singlar Głowa Marcelo Pa.Brożek Mały(Łobo) Sobol(Cantoro) Diaz(Jirsak) Zieniu Pepe Brozinho Gole dla Nas : Brożek Paweł, Pepe, Sobol |
Ale z Was optymiści, chyba za bardzo. Żeby płaczu nie było później...
|
Zmiany: Łobo, Cantoro, Niedzielan[/quote] Tego pana w środku nie chcę widzieć na boisku. Przy całym szacunku dla niego, jego wejście na boisko w meczu z Legią nadało słowu chaos "nową jakość". Parę strat wołało o pomste do nieba i gdyby nie koślawe nogi Chinyamy to mogłoby nie być nawet punktu. Nie mowiąc już o jakimkolwiek pomyśle na rozprowadzenie piłki, bo takowego poprostu nie miał.
|
Cytat:
co do meczu to jestem pewny, że wygramy.. dlaczego? bowiem jak nie zdobędziemy mistrza odpuszczając te trzy ostatnie mecze to nasi piłkarze powinni iść na kolanach do Częstochowy.. widać u nich ambicje i wole walki, wraz z doświadczeniem jestem przekonany, że nie pękną i rozjadą ŁKS.. tylko ten Bodzio W. hmmm... :-) |
A ja mam przeczucie że Zieniu dostanie żółta kartka,żeby nie grać z Lechia bo nie będzie się chciał przyczynić do ewentualnego spadku naszych przyjaciół.
|
Ja sie martwie tylko o dwie zeczy zeby znowu dramka LKSu nie byla zaczarowana a Bodzio nie mial meczu zycia.
Jak tak nie bedzie to sie o nic nie martwie bo pilkarsko to LKS jest za nami o lata swietlne. Bedzie szczescie, bedza 3pkt dla nas |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=20979 |
No to jak to prawda to nie za dobrze ;///
|
Ale miejmy nadzieje że tak ;)
|
Niedzielan? O nim to chyba Skorża zapomniał już na zawsze.
Nie wystawiał go całą rundę to czemu ma mu dawać szansę na samym finiszu? Nie wierzę, że go "oszczędzał" :lol: Pożegnamy się z nim po sezonie. A co do meczu to w ŁKS nie będzie Świerczewskiego i Czerkasa. Mam nadzieję, że nasi piłkarze bardzo poważnie potraktują ten mecz i zagrają skoncentrowani tak samo jak w meczu z Lechem czy Legią. Teraz już nie mamy możliwości straty punktów. |
brak KAntorowskiego oznacza wieksze szanse na wejście Niedzielana :) Chyba że wolicie Beto ;p
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl