![]() |
Zastanawiające jest, co myślą Ci co to przesyłają dalej, do ludzi? Wejść na stronkę skopiować wierszyk, zaznaczyć listę kontaktów i ciach, załatwione szybko, sprawnie, a i się rymuje nawet. I oczywiście pamięć się liczy i czas... smutne to to
|
Cytat:
Teoretycznie nakręcam, ale primo odpisuje tylko ludziom którzy pierwsi do mnie napiszą a secundo po takim czymś drugi raz raczej już nie napiszą. Poza tym mnie to śmieszy, a nie drażni:-) |
Dokładam swoje 3 grosze w temacie o zyczenia. Nie ma to jak stara polska tradycja wysylania kartek swiatecznych (ktore najczesciej i tak dochodza po swietach:D ) A co do karpika to tylko smazony. Karpik karpik uber alles:D
Wesolych swiat... :) |
Już Wigilia więc Wesołych Świąt wszystkim Wiślakom! :)
Co do karpia to sam nie wiem czy w tym roku sie skusze czy wybiore cos bez osci, ogolnie nie przepadam za rybami ale na wigilie zawsze trzeba skosztować |
|
Malvivente - mistrzostwo:D
|
Cytat:
|
U mnie pstrągi będą.. haa...
...i ciasto! |
Karpik nigdy w życiu ale u mnie w domu jeszcze 2 dni po wigilii jest smażony i jedzony . Ja wolę jednak inną rybę.
Wesołych i Mistrzostwa Wiślacy! |
A u mnie dzisiaj smażona Miruna (nazwa może dziwna ale smakuje bardzo pospolicie):D
Wesołych, Mistrzostwa, i Ligi Mistrzów :) |
http://img218.imageshack.us/my.php?i...eztytuuzx5.jpg
Sobie jak i Wam wesołych, radosnych i smacznych :P:D |
Co jak co ale i tak najbardziej się nie mogę doczekać "pasterki":piwko: :piwko: :piwko:
|
Ja za rybami specjalnie nie przepadam, lecz jak nakazuje tradycja spróbować trzeba:)
Wesołych i rodzinnych Świąt!;) I upragnionej Ligi Mistrzów w tym roku;))) |
Jak się je kluski z makiem na ciepło czy na zimno? :P
Nigdy tego nie jedliśmy na Wigilię, a w tym roku postanowiłem zrobić (z maku z puszki :)) i nie wiem jak podać. Wesołych i Mistrzowskiego! :) |
Cytat:
|
Zdrowych, spokojnych, radosnych i spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze świąt Wam życzę.
Ja za rybkami przepadam i generalnie lubię każdą. Karp smażony to oczywiście podstawa na wigilię, ale dziś też będzie mój ulubiony łosoś :) Dość dawno mnie tu nie było, ale widzę, że wielkich zmian na forum nie ma. |
w moich stronach na ciepło - koniecznie i dość słodkie (ale nie miodem jak kutia - tylko cukrem) i makaron nalepiej w mleku ugotować :) i się to makiełki nazywa :)
Cytat:
|
Nie wiem co Wy macie z tymi życzeniami za pośrednictwem wierszyków :shock:
Oczywiście taki wierszyk musi być z jajem i dodane coś od siebie :D |
Cytat:
|
Dobra to już czas Drodzy Bracia :) Życzę Wam osobiście spełnienia marzeń i BIAŁO-zielonych Świąt Mikołaj jest z Cracovii że śnieg zabrał hehe ??:) Nie napewno jest z Wisły i dużo prezentów przyniesie. Życzę również Szczęśliwego Nowego Roku. Powodzenia wszystkim z osobna w zyciu. A teraz Wiśle życzę Mistrzostwa Polski jak najwiecej wygranych potem startu w Lidze Mistrzów i wspaniałego dopingu jaki doświadczyłem w Krakowie aby był zawsze taki sam a nawet jeszcze lepszy :) Od Lechii dla Wisły !!!
WISŁA Z LECHIĄ AJEAJEAOOO |
Cytat:
|
Pragnę złożyc Wam, drogim kibicom naszej Wisełki zdrowych i radosnych świąt oraz żeby w przyszłym roku mecze były rozgrywane na R22, żebyśmy znów szli w Maju na Rynek, wygranej w derbach oraz żeby nikt nie żałował wrzucania kasy do puszek UW bo bez tego wiele tracimy...
Wesołych :) |
Mistrzostwa Polski dla Wisły życzę wszystkim.
|
Wszystkiego Najlepszego, Dużo Radości i jak najwięcej zwycięstw naszej Wisły
|
Wesołych Świąt dyżurującym moderatorom:p
A dla Wiślackiej rodziny: zdrowych, spokojnych i radosnych świąt spędzonych z najbliższymi, oraz obrony mistrzowskiego tytułu i awansu do ligi mistrzów. |
Życzę Wam przede wszystkim zdrowia, bo to chyba najważniejsze, szczęścia, sukcesów naszej Wisełki i prezentów od Świętego Mikołaja o jakich marzycie :)
Merry Xmas :) |
karpik smażony, ale zawsze tak bywa, że jest na końcu i przez to, co już się wpakowało w siebie, nie smakuje tak jak powinien. :)
wesołych wszyscy Wiślacy i Wiślaczki.. życze wam tego co najważniejsze - zdrowia, szczęścia, wiele wspaniałych chwil - takich jak zdobycie mistrzostwa, czy upragniony awans do LM. obyśmy się w maju spotkali na Rynku, tak jak w tym, 2008r. najlepszego! |
Zdrowych,spokojnych Świąt w rodzinnym gronie Wam wszystkim życzę:)
No i oczywiście po Wigilii udanej Pasterki ;P Co do karpia to u mnie jest on smażony,dla mnie rewelacyjny nie jest ze względu na masakryczną ilość ości,na szczęście zawsze przynajmniej jakaś inna ryba też jest(dzisiaj pstrąg) ale karpika zjeść też trzeba. SMACZNEGO |
samych sukcesów związanych z Wisełką,Mistrzostwa,Ligi Mistrzów itp...
życzyłbym sobie najbardziej,aby w przyszłym roku nasze liczby wyjazdowe wyglądały o WIELE lepiej ! |
U mnie karpik jak co roku smazony choc srednio go lubie...Wszystkiego dobrego Wislacy i Wislaczki,zdrowia,spelnienia marzen i sukcesow naszej Wiselki, WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl