![]() |
już się raczej nie przełamią.. szkoda..
|
nie nic z tego nie będzie
|
widzieliście tego DEBILA JARKĘ ??
:shock: |
Brożek jest mistrzem świata jak on tego nie trafił...!!!!!
|
Cytat:
|
ha, Brozek do formy wraca :(
|
nosz k.. co za farty.
|
****a mać! Jestem załamany :(
|
Po co oni podajĄ tysiĄc razy!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Polonia idzie na mistrza ;)
|
na to sie nie da patrzec...dawno nie widziales takiej padaki:(
|
oni chyba nie chcą tego strzelic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baszczu, Cantoro, Glowacki, Cleber, Lobodzinski: i co panie trenerze, jest pan skazany na nas
|
Wynik z dwdykacja dla napinaczy po wczorajszym meczu Legii.
Ku..... zenada !!! |
jak by nie było jeden punkt odrobiony do Legii... ale Polonia moze powiekszyc przewage nad Nami....
trzeba kibicowac Jadze: 30 min 0:0 |
patałachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grać im się kur... nie chce!!!!!!!
|
Jedno zdanie: Sobol powinien dostać zakaz zbliżania się w okolice do 20 m od pola karnego
|
Do chvja wafla z takim zaangażowaniem.
I oczywiście bramkarz przeciwników mecz życia. |
Wszystko fajnie, tylko nie ma wykonczenia, posiadanie piłki 70% przy tak ofensywnym ustawieniu ... strzałów z 20 chyba i nic.
|
WSTYD ! WSTYD ! I JESZCZE RAZ WSTYD !!!
Po co wy gracie jak wy ambicji nie macie ! |
Cracovia, Górnik Zabrze, ŁKS - brawo za zaangażowanie z tymi "mocarzami" polskiej ligi...
|
Ciekawe jak Wisła chce zostać mistrzem, skoro nie radzi sobie ani z zespołami z dołu tabeli (Cracovia, Górnik, ŁKS) ani z tymi z góry (Lech, Legia). Jeżeli w zimie nie dojdzie do jakiś dobrych transferów i nasza gra gruntownie się nie zmieni to o majstrze możemy zapomnieć.
|
Dobrze, moze w koncu dostaniemy transfery, bo do ch*ja po kazdym sukcesie sie oslabiamy
|
Cytat:
|
ale jestem wkur....!!!!!!!! WSTYD!!!!!!! grać im się nie chce!!!!!!
|
znajdzmy plusy ucieklismy Lechowi na 4 punkty i dogonilismy Legie i Polonie jutro Lechia nam pomoze
|
Ehh ciężko opisać to co się dzisiaj wydarzyło. Muszę ochłon±ć.
|
Straciliśmy 2 punkty!
Niestety, żenada i tyle. Co tu pisać jak z takimi "dziadami" z ŁKS nie możemy wymęczyć skromnego 1-0! No padaka. Teraz Polonia pewnie wygra, Lech też i jest nieciekawie. Teraz mecz w Wodzisławiu gdzie zawsze nam się grało ciężko.... |
nie będę rzucał się na chłopaków, co nie zmienia faktu że nie dali z siebie tyle ile powinni... bo ten bramkarz ŁKS-u cudy na kiju wyprawiał.
Wisła 0-0 Wyparło. Teraz liczyć na potknięcie Polonii.. PS. Tak, mnie też boli ten wynik, ale taki jest sport... bez szaleństw i napinek malkomenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;) |
Cytat:
minut meczu widziałem .... 10 a z tego co widziałem wynikałao że wile piłek Łks przejmował zanim do celu dotarły, poza tym do Wiślaka zawsze dobiegał 1-2 zawodników... no i te podania :| krótkie i słabe, nawet strzał sobolewskiego lichy :/ |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 03:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl