![]() |
Cantoro bym jednak zostawił. Jest co raz słabszy to fakt, ale na najwazniejsze mecze potrafi się zmobilizować. Co innego Łobo, ta padaczka nawet z maxymalnym zaangażowaniem pewnego poziomu nie przeskoczy. Małecki jak wychodzi na boisko to cale serce wkłada w grę. Nie muszę dodawać, że juz w tym momencie nie odstaje indywidualnymi umiejętnościami od Wojciecha. Musi więcej dostrzegać lepiej ustawionych partnerów i to wszystko.
|
Z Lechem to byla troche inna historia , podswiadomie nasi juz byli myslami przy Tottenhamie ,do tego 10 minut i bylo posprzatane.
Teraz powinno byc inaczej w tej kwestii , jednak jak przwidywania sie sprawdza i znow wyjda ci, co kompletnie sie nie sprawdzaja to moze rozowo nie byc. Ale wychodze z zalozenia ze sklad to problem trenera. |
Przeczucie oraz doswiadczenie niestety mowi, ze nie ma najmniejszych szans na posadzenie Lobo na lawie i przesuniecie w jego miejsce Maleckiego. Obym sie mylil, bo w takim meczu gdzie stawka jest wieksza niz same ligowe punkty, warto by bylo zagrac w jedenastu juz od pierwszych minut.
|
Cytat:
wislasoccer.com |
czyli wychodzi na to ze zeby zdobyc mistrza, musimy przegrac:)
To jest bardziej taka zaleznosc(3 z 4 ostatnich lat) ze jadac do Wawy, mielismy juz mistrza w kieszeni , badz miala go juz Legia i stad m.innymi takie a nie inne wyniki byly. |
No duże pole manewru ma Skorża. Ja bym to widział tak :
Pawełek - Baszczyński, Cleber, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Cantoro, Boguski - Jirsak - Paweł Brożek |
Cytat:
osobiście dałbym Małeckiego na ławke w roli takiego jokera. jakby coś szło nie tak Skorża może go wpuścić i przyspieszyć i podciągnąć grę do przodu :D ale jestem dobrej myśli i wygramy !! |
No i Komisja Ligi zawiesiła Boguskiego na dwa mecze. Z rygorem natychmiastowej wykonalności...
No to Rafał nie wystąpi w Warszawie. A Grzelaka jakoś nikt nie zawiesił - w końcu nie można osłabiać innych drużyn poza naszą Wisełką :evil: źródło: oficjalna |
Po zapoznaniu się z zapisem wideo Komisja Ligi pojęła decyzje o nałożeniu kary dwóch meczów dyskwalifikacji na zawodnika Wisły Kraków Rafała Boguskiego. Podczas meczu 9. kolejki Ekstraklasy Wisła Kraków – Piast Gliwice Rafał Boguski kopnął bez piłki rywala co umknęło uwadze trójki sędziowskiej. Karze nadany został rygor natychmiastowej wykonalności.
http://www.ekstraklasa.org/info/infid/188383 |
jaja, k...a jaja.
Szkoda gadać nawet. |
Wydaję mi się że Skorża zagra takim ustawieniem:
Baszczyński, Głowacki, Cleber, Piotr Brożek Łobo Sobol Cantoro Diaz Boguski Paweł Brożek Jeśli chodzi o mnie to zamiast Łobo postawiłbym na kogoś z dwójki Małecki, Jirsak z tym, że ten drugi schodziłby do środka i zamieniał się z Boguskim. Odnośnie Marcelo dla mnie będzie on świetnym stoperem kwestia załapania ustawień taktycznych bo teraz moim zdaniem jest za dużo improwizacji w jego grze dlatego postawiłbym na Clebera. Jest jeszcze drugie dno tej sprawy bo Marcelo musi grać aby jego menager, który jest prawdopodobnie mengerem innego zawodnika, którego chcemy nie bał się u nas go ulokować. Także nie można tego spaprać. edit: werdykt ekstraklasy jest dla mnie komedią, to jest jakaś ****a warszawska inicjatywa jestem o tym przekonany! Odebrali nam 50 % siły ofensywnej nawet nie wiadomo dlaczego... |
Cytat:
|
No to Jirsak musi zagrać jako cofniety napastnik, nie ma innego wyjscia, chyba ze Wtorek w takim meczu bedzie partnerował Brozkowi i wtedy Jirsak of pomoc ale nie wierze w to.
|
K***a BOGUSKI ZAWIESZONY!
|
Cytat:
no jaja, to sędzia może dostać po mordzie, ale zawodnika w noge kopnąć nie można? Jechane psy warszawskie. |
Zapowietrzyłem się z oburzenia.
|
Ale o co wam chodzi? Boguski go kopnął? Kopnął. Za to należy się kara? Należy. Więc ją dostał. Pretensje do niego za głupotę a nie do Komisji Ligi że działa zgodnie z przepisami.
Śmiejecie się z kibiców Legii że wszedzie szukają spisku ITI przeciwko ich ruchowi kibicowskiemu. Grają role Mesjaszy polskiego ruchu Ultras, a robicie to samo tyle że naszym wrogim i prześladowcom są szmatławce rodem z Warszawy i PZPN |
Widać działania mające na celu pomóc Legi bo inaczej tego nie można zinterpretować. Takich sytuacji w meczu z Piastem było multum i w sumie ta cała komisja mogła całą 11 Wisły zawiesić, no może po za Pawełkiem. Ale mimo tego i tak wygramy, bo nie ma mocnych na nas ;)
|
hehe i niech mi ktoś teraz powie że gdybyśmy nie z Legią grali z kimś innym to czy by go zawiesili ?
Kamson oczywiście że nie, przecież to by go wyeliminowało z gry przeciwko Wiśle.. spoko, oni wiedzą co robią. |
Cytat:
Sytuacja Boguskiego to była przepychanka. Rafał był trzymany i chciał sie uwolnić. Sędzia wszystko widział i Boguskiego oraz tego 'pokrzywdzonego' upomniał. |
Wyeliminowali nam drugiego najepszego zawodnika w skladzie.Brawo Legia + PZPN = sztama forever:evil:
|
i niech mi jeszcze raz na tym forum jakiś warszawski napinacz napisze o sprawiedliwym PZPN.
Sa dwa wyjścia: - albo zbojkotować najbliższy mecz - albo dopieprzyć krawaciarzom Dość chamstwa i bezprawia mr_kwolf Boguski został ukarany podczas meczu napomnieniem i w związku z tym Komisja miała g... do karania. Co z Grzelakiem????? I wisi mi czy Grzelak zagra przeciwko Wisle czy nie. I tak jest beznadziejny jak ta cała PZPN-owsko ITO-owska druzynka Chodzi o zasady |
Jakoś dziwnie byłem tego pewien. Przecież najbliższy mecz z legią to trzeba wesprzeć warszawiaków. Ma może ktoś linki do sytuacji Boguskiego i Grzelaka?
|
Teraz tym bardziej trzeba ogolic Warszawe.
Niech wiedza ze chociaz pomagaja Legii to i tak damy rade! To jest zbrodnia w bialy dzien, jak inaczej to nazwac skoro Grzelaka nawet nie ruszyli? Polska liga to jednak wielkie jedno bagno i multum przekretow. |
Yhm. Nihil novi. Niech się Legioniści teraz cieszą, zarząd na pewno też tańczy z radości, a jutro pewnie będzie kac. Norma.
Ja jestem wściekły. Ogromnie wściekły. I naprawdę mam już wszystko w dupie co się będzie działo, niech Tylko NASZA WISŁA dopieprzy Warszawiakom w niedzielę. Niech zobaczą, że żeby mieli jakiekolwiek szanse musieli by nam zdyskwalifikować nawet nie jedenastkę meczową, ale całą 18 powołaną na ten mecz. A użycie słów że oni zdyskwalifikować w znaczeniu Legia jest w 100% celowe. Hej Grzelak, Grzelak nanana... |
Skandal.
Brak slow ,PZPN & Legia dwa bratanki. ZAwsze mieli chody i beda miec,co zrobic. Przekret w bialy dzien. Proponuje w zamian "zajać" sie szanownym Canal + i Komisji Dyscyplinarnej wyczynami Szali Wojciecha . |
Kopnąć to go kopnął, ale skoro sędzia upomniał obu zawodników to po kiego grzyba się wpieprza jakaś jebana komisja?
|
Mamy żanującą Ligę, żenujących dziennikarzy, żenującą stację to i żenującą komisję.
Zamiast meczu rundy mamy kupę. Zamiast emocji sportowych mamy skandal - wykreowany przez stację Canal+. |
Chodzą słuchy, że materiał z Canału + został prawdopodobnie przekazany i puszczony w delikatnie przyśpieszonym tempie aby nadać drastyczności sytuacji. Myślę że można to jakoś sprawdzić ?
|
Gratulacje. Wszystkie osoby zamieszane w ta decyzje, moga bic sobie brawo.
W wybitny sposob udalo im sie popsuc spotkanie, zapowiadane jako hit kolejki. Powiem szczerze, ze zupelnie stracilem ochote na ogladanie tych zawodow i bez wzgledu na wynik, czekam juz na nastepna kolejke... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl