![]() |
fabgrudziadz - latarniik 418 - 182
Dziękuję za pojedynek :) |
Cytat:
|
Pozwolę sobie troszeczkę zaśmiecić.
Gdyby ktoś miał wolną chwilę i miałby ochotę rozegrać partyjkę, zapraszam na GG lub priv :-) To tak na przyszłość. |
Cytat:
widze ze nasze grupowe niewiasty i gris juz spia, no coz, moze innym razem ;) |
Ze wzgledu na nieprzewidziane okolicznosci pojedynki z panem_premierem,Konradem i rocco ( powtorka:P) rozegramy jak wrócimy,wiec prosimy o cierpliwosc i wyrozumiałość:)
|
GR A czekam na gg 1548360
|
Mam problemy z kompem na pewno bede mial w piatek, wczesniej nie wiadomo. Odezwe sie w sprawie meczow jak bede.
cebulka997 (cebul997) (o czym wie) ma czas do dzisiaj wieczorem na okreslenie sie czy gra, a jak tak to kiedy. Nie odpisuje mi ani innym choc siedzi na kurniku ;) Jesli nie uda mu sie otworzyc ust do nas, wykreslamy go z listy i dla wszystkich z gr. D po walkowerze. |
ah sory już jestem :) to pierw może się umówię z mckovalskim, żeby miał już wszystkie pojedynki w grupie.
|
Grupa C: zostały mi do rozegrania dwa mecze, chciałbym skończyć grupę do piątku włącznie.
|
grupa A
mcovalski vs lordregis 386 - 109 to moja ostatnia gra w grupie |
potwierdzam.
Czekam na innych w grupie A. na PW albo gg 3022169 |
Kiedy możemy się spodziewać jakiegoś krótkiego podsumowania dotychczasowych potyczek, w postaci skromnych tabelek?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czekam na następną rundę |
Cytat:
|
czekam na użytkownika marcinarsenal. Na cebula 997 nie czekam, bo mnie w****.ił. Jak się ktoś zapisuje na turniej, to powinien grać , a nie lekceważyć sobie.
Jeśli marcinarsenal nie zjawi się do piątku, to będzie walkower dla mnie, no way. :] |
mecz grupy C
fabgrudziadz - WhiteStar77 290 - 194 Dziękuję za grę. |
Cytat:
|
Gotowy na 1 mecz, kto pierwszy ten lepszy.
5647278 lub PRIV |
grupa A ktoś chetny?
|
ja !!!!!!!!!!!
|
whitestar77 141 : 368 kasiaimisiu
Dzięki. |
Cytat:
|
Wczoraj niestety nie dałem rady zagrać. Dziś już będę na pewno mógł. Kto tam będzie mógł wieczorem to zapraszam :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Sensej 168 -95 fajqabg |
zagram !!!!
|
z grupy A, pisać na 3022169 albo PW
|
Gra ktoś z mojej grupy? GG 5961206
|
Sensej 145 - 93 lodregis
Czekam już tylko na Precelka ;) Żeby go schrupać na koniec :P |
Grupa D - piszcie na priv jak chcecie zagrać
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl