![]() |
w0lno ja si pewnie pokaze, w koncu ktos musi wygrac :P
|
Cytat:
jest ktoś chętny na makao/kalambury/piłke?? |
ja moge pilke teraz jak chcesz :)
|
Ktoś chętny na kalambury ?
|
Gra ktoś teraz w Pana??
Jak ktoś chętny to wbijać na pokój paprocina! Ps. PAMIĘTAJCIE 22:30 GRAMY! |
no no 22:30 !! a tym czasem kto nie na wyjezdzie ten na SOPCASTA !!
|
22:30 moge byc , tylko na co konkretnie , jaki pokoj ;) ? , jakie wasze nicki na kurniku ?
|
22:30 napoczątek kalambury! :) pokój swiekity
|
w0lno. chcesz coś powiedzieć :D ?
|
Cytat:
Po 2 - nie macie ze mną szans, choć dziś jestem w słabszej dyspozycji, to i tak Was rozwalę :rotfl: Paulina... na Twój temat pozwól, że nie będę się wypowiadał :P Ehh... całej połowy przez Ciebie nie obejrzałem i co zrobiłaś!? EDIT: Ja mam taki sam nick jak na forum. |
Heh uwielbiam kalambury ;))) , bede na 100 % , ale podajcie nicki :P
|
hmm też bym pograł z wami w kalambury :) Mój nick LordRegis
|
ciupne w FMa jeszcze chwile i napewno bede nic taki jak na forum
|
dobra gramy. Kalambury pokój swiekity #2
|
Cytat:
|
Jak ktoś chce zagrac w literaki, to jestem chętny. Nick dallasstars. Aktualnie nie gram, ale kiedyś byłem w to całkiem niezły, więc mogę sobie przypomnieć :)
|
niech mi ktos wytlumaczy gdzie sie w kalamburach podaje to haslo czy cos bo albo ja jestem az taki debil albo tego nie kminie
|
W oknie rozmowy :)
|
wpisuje w oknie rozmowy a tam mi wyskakuje ze nie moge pisac bo jestem w trakcie rysowania
|
Cytat:
Ale Ty nie musisz wpisywać, co to było za hasło! Jak ktoś odgadnie to 'bot' pokazuje, że dana osoba odgadła. |
no tak ale jak to ktos pozniej odgadnie jak nigdzie nie moge wpisac co to za haslo
|
|
K.... ty sie nie chwal ze ja tam bylem xD ino powiedz jak sie to rozwiazanie wprowadza
|
Cytat:
|
i tak disco polo wygrało :D
|
Pytałeś się o zgodę, czy możesz mnie cytować :D Do sądu Ci podam o odszkodowanie!!
Chwalić się nie będę, kto wygrywał, bo nie ma czym. Jestem skromny i o swoich osiągnięciach sam mówić nie będę :rotfl: Ps. Dobra była akcja kiedy hasłem było Disco Polo... a gdy wpisało się POLONIA wyskakiwało 'odpowiedź bliska poprawnej' :rotfl: szkoda, że nie zrobiliśmy screena Pozdro dla KURNIKOWCÓW! |
ogólnie było kilka dobrych momentów :D że już nie wspomne o chłopskim rozumie i odpowiedzi "kaktus" :lol:
szczególne pozdrowienia dla kądzikowskiego! :D KMWTW Edit: jak by ktoś chętny na makao to pokój pumpyleje. |
Albo jak ktos autoalarm i Łiłiłiłi napisał :)
A disco polo miałem zrobic scrina ale nie zdażyłem bo zgadliscie ;) |
dzisiaj 22?? :) zaczynamy tradycyjnie kalambury pokój ten sam :P
Edit: mam nowe konto: pzm1906 :D |
Cytat:
Będę :P, ktoś musi wygrać |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl