Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Wisła - Barcelona (wszystko o meczu u siebie) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4694)

michu-k 15.08.2008 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rozmywaczus Pospolitus (Post 585959)

Dobrze by było złożyć ekipę, klikać Kup Teraz, umawiać się na spotkania w sprawie przekazania biletu/gotówki i ich neutralizować :-/ Żadnej Warszawy, Poznania, Bytomia, Chorzowa, Zabrza itd itp na D!

Nikt nie będzie zarabiał na naszej Wisełce, argh!

regan 15.08.2008 18:41

wyslac to wszystko mailem do klubu... oni tam beda działac, bo to zresztą nie zgodne z prawem.

gris 15.08.2008 19:12

http://futbol.pl/index_2501.php?a_2501=28713

co sądzicie? :)

Wojtas 15.08.2008 19:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 585474)

Nieee k***** skad sie tacy ludzie biorą,jak to czytam to mnie krew zalewa

NA D ANI JEDNEJ CZAPKI KOSZULKI CHORAGIEWKI CZY CZEGOKOLWIEK BARCY

To juz byla by kpina i skandal zeby po naszym mlynie pałętały sie jacys Hiszpanscy "kibice"czy ich polskie przydupasy.

WISŁAZWE 15.08.2008 19:51

no ładnie wycztałem że Barcelonie grozi walkower za mecz z Wisła!!! ale sie narobilo ciekawe czy to prawda czy jakas gierka:) Uefy... no bylo by ciekawie gdyby Uefa przyznala nam walkowera... co myslicie na ten temat????

michu-k 15.08.2008 19:53

Nie ten temat, "Wisła w pucharach europejskich(...)". Tu na tematy kibicowskie (głównie).

Watts 15.08.2008 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 586015)
Nieee k***** skad sie tacy ludzie biorą,jak to czytam to mnie krew zalewa

NA D ANI JEDNEJ CZAPKI KOSZULKI CHORAGIEWKI CZY CZEGOKOLWIEK BARCY

To juz byla by kpina i skandal zeby po naszym mlynie pałętały sie jacys Hiszpanscy "kibice"czy ich polskie przydupasy.

Mam szczerą nadzieje, że jeśli banda 13-letnich cules "odzawszeażpogróbViscaElBarcagrandeMessijejejejBla ugrana" przesadzi i właduje się ze swoimi atrybutami tam gdzie nie trzeba, to odpowiednie osoby pokażą im, że mecz Wisły to nie piknik z rodzicami gdzie mogą się wkręcić i wymachiwać szaliczkiem gdzie chcą :) Może to brutalne, ale niestety prawdziwe. Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!) który wybiera się na R22 tylko po to, żeby zobaczyć "swoje" gwiazdki z FCB.

Inna sprawa że Allegro ma podpisaną umowę z Wisłą SA, która zabrania dystrybucji produktów związanych z Wisłą SA lub ich logiem (pamiątki bez logo SA mogą być sprzedawane, co zresztą widzicie) i jedyna nadzieja w klikaniu na "Zgłoś naruszenie zasad" :)

Żal mi, że niektóre osoby kompletnie nie wiedzą, w co się pakują ;)

Wiślacka Kalwaria 15.08.2008 21:21

oj juz poszedl niezbyt przyjemny emilek do tego prostaka..:)

luke1906 15.08.2008 21:42

jestem ciekaw skąd ten kutas miał 6 biletów na D? 'Bogowie Trybun' bawią się w koni?

s****ysyństwo

michu-k 15.08.2008 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 586087)
jestem ciekaw skąd ten kutas miał 6 biletów na D? 'Bogowie Trybun' bawią się w koni?

s****ysyństwo

Skoro ma aż 6 biletów to musi być to ktoś z wewnątrz.

regan 15.08.2008 22:32

Załoze sie ze oni tych biletów nawet nie mają... bo niby skąd?

eMTe 15.08.2008 22:34

Trzymajcie mnie: http://www.tvn24.pl/-1,1561356,0,1,b...wiadomosc.html

Szukanie taniej sensacji :/

PvD 15.08.2008 22:42

składy są. Tylko nie w raporcie meczowym: http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=lu.html

btw dotyczy to wszystkich spotkań

tylko:
1. http://www.uefa.com/
2. UEFA CHAMPIONS LEAGUE
3. MATCHCENTRE
4. Wyskoczy mniejsze okienko a w jego prawej części wyniki poszczególnych spotkań. Kliknać na wynik spotkania Barcelona - Wisła a ujawnią się składy.

CarloResoort 15.08.2008 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 586063)
Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!)

A mi zal Ciebie matole za takie wpisy ...

michu-k 15.08.2008 23:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CarloResoort (Post 586144)
A mi zal Ciebie matole za takie wpisy ...

Co złego napisał? Że kibic Cracovii którego zna, idzie na Reymonta żeby zobaczyć Barcę?

Ja nie widzę w tym niczego złego.

CarloResoort 15.08.2008 23:11

Niech odrazu zaprosi cala kolonie koszernych - ktorzy chca sobie zobaczyc barcelone - bo zapewne dla Wisly to oni nie przychodza...

arsfan90 15.08.2008 23:12

Nie wiem czy będzie akcja uświadamiania kibiców Barcy (tych którzy będą na D) jeżeli przyjdą w koszulce Barcy że pomylili sektor... z sektorem gości... Nawet jeżeli nie to ja sam nie wytrzymam i z kilkoma kumplami ściągniemy takiemu klijętowi koszulke czy też zabierzemy szalik... Uprzedzając ataki niektórych "wszystko wiedzacych" - Nie możemy do tego dopuścić bo stąd tylko krok do tego że wkrótce będziemy siedzieć na młynie z kibicami przyjezdnych... :/

Bez Napinki

michu-k 15.08.2008 23:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CarloResoort (Post 586149)
Niech odrazu zaprosi cala kolonie koszernych - ktorzy chca sobie zobaczyc barcelone - bo zapewne dla Wisly to oni nie przychodza...

Cytat:

Może to brutalne, ale niestety prawdziwe. Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!) który wybiera się na R22 tylko po to, żeby zobaczyć "swoje" gwiazdki z FCB.
Ale nikt nikogo nie zaprasza, daje tylko do zrozumienie że są takie osoby. Cóż on może zrobić? Jak coś będzie nie tak, barwy, to się rozprawi z tymi osobami na stadionie. To że na D będę i Legioniści, i Lechici, i Icki, nieuniknione. My musimy tylko przypilnować żeby nie było hołoty, rozklejania vlepek, markerów na krzesełkach, szybach. Przyjedzie wiocha i bydło zrobi. Nie ręczę za siebie, mam nadzieję że i Wy macie podobne odczucia wobec tego. Oprócz 100% dopingu musimy rozglądać się i wyjątkowo eliminować osoby bierne (głównie na D3). Wiadomo że coś będzie nie tak, a środek trybuny to łakomy kąsek dla ''widzów''. Roboty z tym może trochę być, ale nie dopuśćmy do plewienie się innowierstwa na NASZYM sektorze.

CarloResoort 15.08.2008 23:17

A to ze taki palant jak Watts sie chwali ze zna zyda ktory idzie na mecz i z pewnoscia go nie wystawi to dla Ciebie normalne ??? Bo mi jakos trudno zrozumiec ...

michu-k 15.08.2008 23:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CarloResoort (Post 586153)
A to ze taki palant jak Watts sie chwali ze zna zyda ktory idzie na mecz i z pewnoscia go nie wystawi to dla Ciebie normalne ??? Bo mi jakos trudno zrozumiec ...

Wiesz, może znać bliżej lub z widzenia/opowieści znajomych. Nie da się jednoznacznie stwierdzić czy jest on bierny czy aktywny wobec takiego działania. Jak już pisałem, nie możemy dopuścić żeby ktoś sobie przyjechał do NASZEGO MŁYNA i robił nam koło dupy. Nie, stanowcze nie. Dlatego D3 TYLKO ŚPIEWAJĄCA WISŁA. Żadnych barw Polskich, żadnych barw Barcy. Spróbujmy faktycznie zadbać o swoje.

WiselkaMLP 15.08.2008 23:21

Po pierwsze nie rozumiem jak mozna byc Polakiem i zamiast polskich klubow miec w sercu na pozycji nr 1 jakies barcelony reale manchestery i inne ... nie bedzie mnie na meczu zaluje bardzo !! moj wklad w oczyszczanie D z fanow barcy jakis minimalny jest jeden lebek z Piaskow juz chcial sie wybierac i wkomponowac wsrod NAS ... chyba wybierze sektor gosci :ulga:

michu-k 15.08.2008 23:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 586157)
nie bedzie mnie na meczu zaluje bardzo

Właśnie z takich powodów nasz młyn może w meczu z Barcą ucierpieć. Kto kupi bilet za 600 zł? Pasjonata, zapaleniec piłki, który wali Wisłę a przyjdzie dla Barcy. Normalny kibic, kibic Wisły, NIE KUPI biletu za 600 zł jeżeli może kupić za 200!. Jak powiedział po ostatnim meczu Guli, na D3 nie może być patałachów z polskimi szalikami. To jest NASZA, WIŚLACKA trybuna.

Proponuję zejść w 5 minucie z trybuny pod gniazdo na 2/3 minuty. Kto nie zejdzie, wiadomo że coś nie ok. A wtedy to się już załatwi. Jak nie da rady po grzeczności, to odpowiednie osoby załatwią to w odpowiedni sposób.

CarloResoort 15.08.2008 23:28

No ale chyba logiczne ze jak przyjda jacys cylindrarze to nie wpier.... sie w sam srodek mlyna ... zobacza co sie dzieje i pojda na boczne sektory.

Zawsze przy okazji takich meczy niestety doping a przede wszystkim przekroj spoleczenstwa na trybunach jest jaki jest - przyklad REAL Madryt w Krakowie ...

Ja bym tam nie panikowal, nawet z powodu kilku kolesi ktorzy cos tam sprzedaja... nie mnie to oceniac - ale ile moga sprzedac tych biletow ??? 100 ??? 200???

Ludzie ogarnijcie sie .. przeciez sektor D liczy sobie troszke wiecej niz te kilka biletow ... a placzecie jakby normalnie caly stadion byl wyprzedawany w jakis ****a ticketpro czy innych bucow ...

Bati_NS_TSW 16.08.2008 02:24

A jak w sprzedaży normalnej od poniedziałku nie pojawią się kolejki WIŚLAKÓW, to wiadomo że tak właśnie się z tymi biletami stanie - rozejdą się wśród ludzi niewiele mających wspólnego z naszą ukochaną Wisłą... Nie możemy na to pozwolić, ale wiadomo - 200 zł to dla niektórych zaporowa cena. Wszystko wyjaśni się w dniu meczu. Miejmy nadzieję na dobrą ekipę na trybunach.

Pan Jotka 16.08.2008 02:31

Jak chca przyjsc koszerni..to ich sprawa:D Przeciez w sektorze gosci duzo miejsca bedzie. A bileciki nie tanie :PPP
Przestancie sie podniecac ludzie juz tymi klubowymi animozjami. Ja ma 30 lata i nienaiwdze LEgii, Lecha, Zydow, Arki Poloni, Hanysow itd itd itd..Ale sobie zluowalzem bo cale zycie walczyc to nawet Che Guevara nie mogl:D

pan Dudi 16.08.2008 16:11

Jak to "nie ma koszulek Barcy na D"?! Koszulki/ jakiekolwiek atrybuty Barcy są akceptowalne tylko na sektorze gości. Na żadnym z naszych sektorów nie może być barw FCB! To nie piknik i ku*wa impreza dla zasrańców, którzy myślą, że to jakiś mecz z cyklu tournee Barcy po Wschodniej Europie! To mecz Wisły i powtarzam, na naszych sektorach nie ma prawa być niczego co ma coś wspólnego z FCB.

Natkan 16.08.2008 16:44

Ostatnio wszedłem sobie na polską strone Barcy i jak zobaczyłem komentarze to przeżyłem szok .. były w stylu "Barca zniszczy polaków" "polaczki dostaną w dupe" itd itp i jak się tu nie w****ić bo nie pisali tego Hiszpanie tylko Polacy. Kibice Barcy na sektor gości skoro tak kochacie ten wasz klub

SpoXsteR 16.08.2008 16:51

bo oni sa umyslowo chorzy... jeden z drugim raz na 10 lat jest na Camp Nou, uwaza sie za wielkiego kibica FCB , i co najlepsze sam jest "Polaczkiem" i zamiast za swoimi stac w dupe wchodzi Hiszpanom i najezdza na swoja ojczyzne.

co do barw FCB na naszych sektorach, to nie patrzec czy laska, dziadek czy 15 latek , bo dobrze wiedza ze nie maja prawa wejsc na Wislackie sektory w barwach FCB a mimo to bede mogli chciec przykozaczyc.. z A i B moze byc problem, ale na D i E pilnowac i "eliminowac" tego typu osobnikow.

WiselkaMLP 16.08.2008 17:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Natkan (Post 586351)
Ostatnio wszedłem sobie na polską strone Barcy i jak zobaczyłem komentarze to przeżyłem szok .. były w stylu "Barca zniszczy polaków" "polaczki dostaną w dupe" itd itp i jak się tu nie w****ić bo nie pisali tego Hiszpanie tylko Polacy. Kibice Barcy na sektor gości skoro tak kochacie ten wasz klub

podaj ta stronke jak mozesz

Natkan 16.08.2008 17:51

http://www.fcbarca.com/ prosze nie banować

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl