![]() |
Czemu w tej ankiecie nie ma Pogonii Skotniki co?? No pytam sie??:P
A tak do tematu - chciałbym zeby jakis mocny sponsor się zainteresował Garbarnią i może wróciłyby jej stare dobre czasy.... |
Jesli chodzi o Garbarnię ... z tego co wiem to klub szuka sponsora - nowego właściciela, który przebuduje obiekt tak,że:
- trybuny będą tak jak do tej pory tyle, że w sumie na 5 tysięcy, - przy trybunie głównej i jednocześnie budynku klubowym będzie zbudowana pełno wymiarowa hala sportowa - boisko treningowe ze sztuczną murawą. - już nawet poczyniono pierwsze kroki - Ci co czasem tam bywają (na meczach np Unii) to widzieli zapewne nawiezioną ziemię. Co do ankiety ... Czemu nie ma tak zasłużonego klubu jak KS Podgórze |
Cytat:
Cytat:
Ale czy Pogon Skotniki to tak naprawde KRAKOWSKI KLUB? Tak jak Dziewiarz Cypis Tyniec, Orzel Piaski Wielkie, Mydlniczanka, Tonianka, itp |
Cytat:
teraz KS Tyniec (Krakow), graja w klasie B Tyniec lezy w administracyjnych granicach miasta Krakowa, dzielnica Podgorze. |
Cytat:
a co do Podgórza to pewnie mało kto wie, że kiedyś grali w pierwszej lidze. Teraz tam wszystko sie pomieszało i z Podgórza nie gra tam zbyt duzo osób. Sami obcy :) |
ja mam kosę, że wszystkimi. Pamietam z czasów juniorów, że największymi drwalami w Krakowie była Clepardia, do tego to boisko.. tam to zawsze czułem sie jak gdzieś daleko pod Krakowem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. i Strzelcy, bez tej Korony |
Cytat:
|
ja sam trenowalem w Wieczystej z 12 lat temu - juniorzy starsi. pamietam np wyjazdy w zuku na KS Grzegorzecki.. lawka szerooooka 11 osob w sumie :)
|
Cytat:
A co do klubu występuje w lidze okręgowej i niestety zajmuje ostatnie miejsce... Fakt dziwny bo w tamtym roku mieliśmy duże szanse na awans do 5 ligi i w ostatnim meczu nie podołaliśmy... Ale dadzą rady chłopaki:) I na zakończenie taka ciekawostka - Pogoń ma kosę ze Skawinką. No tak, nawet na tym poziomie są jakieś waśnie:p |
Cytat:
Dziwisz się? Klub jest między siemaszkami, a xxx-lecia...same pejsy..grałem tam 2 lata..1-2 podst:D |
apropo's pytalem w Mam pytanie...
Czy Albertus jest objety sponsoringiem Parafii Sw Brata Alberta i rozgrywaja mecze na boisku przy XXX LO? |
a ktos wie co sie stalo z Korona Krakow? ostatnio odwiedzilem stadion na Krzemionkach w Parku Bednarskiego, ulokowany w przepieknej scenerii, idealne miejsce na rozbudowe i ewentualna budowe wiekszego kompleksu.
MAPKA + ZDJECIE ktos zna historie Korony i stadionu na Krzemionkach? http://wikimapia.org/p/00/00/53/58/58_big.jpg http://wikimapia.org/p/00/00/53/60/72_big.jpg http://wikimapia.org/p/00/00/53/60/74_big.jpg |
Cytat:
|
stadionik w tak pieknej scenerii
az zal ze nic sie z tym pieknym miejscem nie robi jak tam dojechalem na rowerze to mi szczzena opadla... a co do KS Strzelcy http://strzelcy.ir.pl/ , to zajmuja obecnie 2. miejsce w klasie C w grupie I - http://www.futbol.org.pl/rozgrywki,196.html |
Cytat:
a co do seniorów to - potrzebujemy wzmocnień, na gwałt :D |
Cytat:
|
wg mnie traktowanie samych pilkarzy rezerw Wisly w ten sposob i atakowanie samych pilkarzy, grajacych w duchu sportowym to poprostu zenada. przy okazji wspomne, ze szkoda ze wycofano zespol rezerw Wisly II z 3. ligi. Dosc emocjonujace byly spotkania wlasnie z Garbarnia, Hutnikiem i innymi Dalinami :)
Ktos wie gdzie w Krakowie jest zenska sekcja pilki noznej? |
Bronowianka i chyba Podgórze mają sekcje żeńską
No grali tam Wiślacy, chociażby Leszczak tylko, że w wieku bodajże 10 lat przeniósł się do Wisły. Wiślacy którzy tam grają są po prostu ich znajomymi, a jak przyszły debile z siemaszek i xxx-lecia to skończyło się tak jak było.. |
Cytat:
Boisko było tragiczne, ale jeszcze gorsze było... boczne treningowe. Trawy tam nikt nigdy nie widział, a po 1,5 godzinnym treningu to piasek miało się nawet w uszach. Już nie mówiąc o tym, że w korkach tam to jak na lodowisku w łyżwach. Prawie na każdym wyjeździe trener nam w szatni mówił przed meczem: "Tu jest dobra murawa, pograjcie więcej piłką" :D Szkoda tylko seniorów, że tak nisko spadli, ale to też szansa dla juniorów na gre na wyższym poziomie. Cytat:
|
kilkanascie lat temu trenowałem w klubie Sparta Krakow moze ktos wie co sie z nimi teraz dzieje czy jeszcze istnieja?
|
Cytat:
|
Wiecie że na Prądniczance jest młyn??
|
na Victorii Kobierzyn też jest młyn :)
|
Cytat:
piotrek chicago : nie istnieje |
Cytat:
ale oprawy robią ! |
Cytat:
|
Cytat:
HMKJM: Wisła K. - Krakus N.H. 4:4 Halowe Mistrzostwa Krakowa Juniorów Młodszych, 21.12.2008 Wisła Kraków - Krakus Nowa Huta 4:4 Wisła: Sypniewski, Kocoń - Królikowski, Tęczar, Popowicz, Michalski, Balawender, Owczarczyk, Nawrocki, Kaganek, Foryś, Wysokiński, Migas, Nazim. Krakus nie ma druzyny seniorow, dlaczego? Trzeba przyznać że Krakus gra fajna piłke i na hali ale my w tym meczu gralismy bardzo ale to bardzo okrojonym składem:) i ledwo co zremisowalismy w ostatnich minutach z dobrze grajacym dzis Krakusem;] Krakus na hali gra dobrze bo my dobrych kilku zawodnikow ale juz na polu nie jest z nimi tak rozowo nie maja calej dobrej 11 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl