![]() |
Ale jeżeli jest nie pełnoletni, wniosek musi złożyć opiekun prawny lub rodzic, po okazaniu dokumentu tożsamości.
Przynajmniej tak było kiedyś napisane na wniosku :) |
Cytat:
a jest, faktycznie. przypomniałem sobie.. :) |
Cytat:
oczywiscie jedno nie wyklucza drugiego :-p |
podpis rodzica potrzebny jest, i czasem wgląd na dowód pełnoletniej osoby
|
Karta Kibica
Cześć! Jestem kibicem Wisły i pochodze z Warszawy. Nie wiecie może czy można sobie wyrobić kartę kibica przez internet???
|
Cytat:
|
Ale jest możliwość wyrobienia przez internet?
|
Cytat:
Można wiedzieć czemu jest wstrzymane ?? ;/ |
Z tego co wiem mają być nowe i dlatego jest wstrzymane.
|
Cytat:
|
Gdyby to tylko od tego zalezalo to juz nowe wzory by dawno były i juz dawno mozna by je wyrabiać...
|
Na razie nie wyrabiają kart kibica, bo czekają aż stadion będzie gotowy.Ponieważ te karty mają być specjalne pod system stadionu.
|
To jak ktoś bedzie coś wiedział wiecej to niech da znać...
|
Chcac kupić bilet na mecz Polska-Australia trafilem na strone kupbilet.pl na tej stronie znalazlem mozliwosc wyrobienia karty kibica Piasta Gliwice http://www.kupbilet.pl/index.php?f78...5&f106=pn0076&z tego co wiem to na Wisle nie mozna bylo wyrabiac karty kibica bo sie wzor zmienil...Pytanie: Dlaczego włodaze Piasta Gliwice mogli sie dostosowac do nowych przepisow a dzialacze Wisly nie? i co w takim razie stoi na przeszkodzie zeby i u nas wprowadzic takie karty skoro wzoro jest juz znany...
|
Termin oddania / ukończenia budowy stadiony przy R22 ;>
|
A co ma niby wspolnego oddanie stadionu do mozliwosci wyrabiania karty? Sa to 2 rozne sprawy zreszta oddanie stadionu bedzie mialo miejsce jutro wiec tymbardziej dziwi ze nie mozna wyrabiac tych kart...
|
Cytat:
Nie można uzalezniać wyrobienia Karty od podpisania zgody na udostępnianie danych w celach komercyjnych, ale pewnie nie o to chodzi ehhhh nic normalnego w Tym Klubie się nie dzieje. |
Pytałem o KK przy zakupie biletów na reprę i Pan sprzedający ładnie odpowiedział, że: "Burdel z KK jest na razie niesamowity i nic nie wiadomo, dlatego należy się wstrzymać". Nic innego nie pozostaje.
|
też mi nowość burdel był zawsze a bilety nawet z kartą zawsze kasowali o 5zł więcej
|
Wiadomo już coś a pro po nowych Kart Kibica ?? Jak one mają wyglądać, ile będzie kosztować wyrobienie i kiedy się w ogóle zacznie coś dziać w tym temacie ?? :)
|
Cytat:
|
Ktoś już coś wie o tych kartach??:)
|
Spokojnie, jak napiszą na oficjalnej to będziecie wiedzieć wszystko na temat KK :] Pomalutku....
|
Pisałem ze dwa tygodnie temu do klubu, i odpisali mi że informacje o karnetach i kk będą podane na początku stycznia.Pozostaje tylko czekać...
|
Cytat:
|
A na Lechii takie fajne karty maja :D
I kase na nie mozna wplacac i na stadionie bedzie mozna nia placic i na miescie w punktach obslugujacych masterCard tez :) Mam nadzieje ze doczekamy sie takiej karty u nas :D |
Cytat:
|
Na dzis zapowiadano podanie warunkow wyrobienia nowych Kart Kibica oraz informacji o karnetach. Jak na razie frustrujaca cisza ...
|
Pytałem dziś w wiślackim świecie i jutro ma być informacja i prawdopodobnie w tym tygodniu ruszy wyrabianie nowych kart
|
A na cholere znowu te nowe karty? Żeby im kase nabijać ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl