![]() |
Cytat:
DO BOJU WISEłKA DO BOJU WISEłKA MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ ZWYCIęSTWO CZEKA NAS! |
Najpierw przejdźmy drugą rundę, potem myślmy o trzeciej.
Bo taki Beitar czy Goteborg wcale nam nie ustępuje piłkarsko, powiedziałbym nawet, że nie będziemy faworytami jeśli na nich trafimy. Kibicowsko najlepiej chyba trafić na Kaunas oraz Hungarie. W pozostałych przypadkach wyjazdy raczej nieciekawe, bądź też dalekie. |
Czy bedzie gdzies transmisja z losowania?
|
kiedy to losowanie ?
|
Jutro o 12.oo, ale nadal nie wiem czy bedzie transmisja na zywo :P
|
Wcześniej chyba bywało, że na stronie UEFA była "transmisja" tzn. wyświetlano kto trafił na kogo. W tym roku może być podobnie, ale na chwilę obecną nie widzę tam odpowiedniego linka.
|
Wszyscy czekamy na godzinę dwunastą. Wtedy odbędzie się losowanie i będzie wiadomo z kim zagra Wisła. Najbardziej boję się Szwedów. Wyprawa do Izraela też nie jest najlepszym rozwiazaniem. Może mały rewanż z Gruzinami? Nie wiem. Nie jestem wróżką. Na pewno nie można czuć się zbyt pewnie przed druga rundą, bo zbytnia pewność siebie jest nonszalancją.
|
|
FK Modriča (BIH) F91 Dudelange (LUX)
gramy na kogoś z tej dwójki |
Cytat:
|
czyli do tych zespołów na jakie mozemy trafić już w 2 rundzie jest jeszcze silne Dinamo Zagrzeb oraz nieobliczalna Artmedia.
|
Cytat:
|
Cytat:
czyli nieprawdą jest to, co napisałeś. |
na głównej stronie uefa http://www.uefa.com/index.html
jest niebieska zakładka, ze o 12 będzie transmisja live z losowania par LM 13,30 będzie transmisja live z losowania par PUEFA |
Tyle tylko, że nie ma jeszcze okna 'live'
|
jeżeli możemy wylosować zespól z Białorusi to ja poproszę :)
|
Jest już okienko...
|
jest na soccer-live.pl link który odsyła na strone uefy
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia edit: okienko ?? fajna transmisja:D:lol::foch: |
Jest okienko i nie chciałbym Was martwić, ale MOŻEMY trafić na Dinamo Zagrzeb...
|
Cytat:
NIE MOŻEMY TRAFĆ ANI NA DINAMO, ANI NA ARTMEDIE |
pewni jesteście że nie ma transmisji w TV??
|
Rozpiska rozpiską, ale jak wyjaśnisz to, że w I rundzie może zostać wylosowane np. jako mecz nr 4 para Dinamo Zagrzeb - Levadia, a my możemy trafić na przeciwnika o nazwie "Winners match 4"?
|
Cytat:
|
Możemy trafić na wszystko co jest w górnym oknie i na wszystko co jest w dolnym oknie po prawej stronie ... proste?!
*** Tzn. na pewno nie na wszystkie ;) Dinamo i Artmedia na pewno nie. |
No przecież pisze że w drugiej rundzie rozstawione będą dwie drużyny z 1 rundy i to są właśnie Artmedia i Dinamo Z.
|
Ok, racja! Dzięki!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale jajo, wyświetliły mi się trzy mecze rozlosowane w kwalifikacjach do P UEFA.
Teraz już zniknęło, też ktoś coś takiego miał? Jeden z tych które mi wyskoczyły to chyba Gyor vs. Shakhtyor |
Dinamo Zagreb will be the first side drawn for match 1 with the winner of their first qualifying round game becoming one of the seeded sides in the second qualifying round. Artmedia will then be drawn in match 2 with the winner of that game also seeded for the next round. The remaining games, all scheduled for 15/16 and 22/23 July, will be drawn in the conventional style. After the first round selections are concluded, a similar draw will decide the pairings for the second qualifying round games which will be played on 29/30 July and 5/6 August. This season's final will be played at Rome's Stadio Olimpico on 27 May 2009.
<<< także możecie być spokojni ... na nich nie trafimy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl