Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła w Pucharze Polski (zbiorczo) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3399)

mateusz07777 03.03.2009 14:50

tylko czy jak pojdziemy na stadion to jest pewność że dostaniemy bilet??

element 03.03.2009 14:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mateusz07777 (Post 686072)
tylko czy jak pojdziemy na stadion to jest pewność że dostaniemy bilet??

spoko maroko, spokojnie dostaniesz.

dopingujący na D !

PS. jest.

mateusz07777 03.03.2009 14:52

a na e nie ma wogole dopingu?? na d się jeszcze boje :P

mic 03.03.2009 14:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mateusz07777 (Post 686076)
a na e nie ma wogole dopingu?? na d się jeszcze boje :P

Najwyzej dostaniesz liscia ze nie spiewasz :P

A tak powaznie nie ma sie czego bac. Jezeli umiesz i chcesz to mozesz isc nawet na D3, jezeli okaze sie to dla Ciebie "za duzo" zawsze mozesz przejsc na boczne sektory (np D1,D5 - bardzo zadko dopinguja caly mecz)

M89 03.03.2009 15:14

Po takim meczu w Bytomiu i ostatnich tytułach w prasie, że "Wisła już oddaje tytuł", to nasi piłkarze - jeśli oczywiście mają w sobie choć odrobinę charakteru - powinni zaangażowaniem i ambicją zmieść z powierzchni ziemi zarówno Amicę jutro, jak i Polonię w niedzielę. A my - jeśli chcemy im w tym pomóc rzecz jasna - powinniśmy zrobić taki kocioł, żeby rywalowi trzęsły się nogi (kilka razy już pokazaliśmy, że umiemy - piłkarze z resztą też). Tyle ode mnie...

element 03.03.2009 15:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bo ogladać już mi mało (Post 685888)
Osobiscie to podobna porazke pamietam tylko jedna, w meczu z GKS na jesienii 2006roku nie zdazylem zawiesic barw na szyji po hymnie bylo 0-1 nie skonczylem bluzgac bylo 0-2

Porażka to było w Atenach a nie jakieś mecze z Amicą u siebie czy GKS-em.

Coglin 03.03.2009 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez M89 (Post 686092)
Po takim meczu w Bytomiu i ostatnich tytułach w prasie, że "Wisła już oddaje tytuł", to nasi piłkarze - jeśli oczywiście mają w sobie choć odrobinę charakteru - powinni zaangażowaniem i ambicją zmieść z powierzchni ziemi zarówno Amicę jutro, jak i Polonię w niedzielę...

odrobine maja. tak na 15 min meczu.
jeszcze gorzej jesli chodzi o ambicje i zaangazowanie. co widzielismy juz nie raz. zwlaszcza w ostatniej rundzie.

uher 03.03.2009 18:53

Jaki koszt biletu i o której jest mecz, bo na głównej stronie jedyne czego mogę się dowiedzieć, to jakie są kursy w bet at home..

mic 03.03.2009 18:54

Sroda 20.00, 30zl kazdy sektor

Coglin 03.03.2009 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez uher (Post 686239)
Jaki koszt biletu i o której jest mecz, bo na głównej stronie jedyne czego mogę się dowiedzieć, to jakie są kursy w bet at home..

http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5331

sq 03.03.2009 21:27

W Wiśle bez Clebera i chyba kontuzjowanego (?) Brożka więc chyba Marcelo i Beto wyjdą w wyjściowej u was? Na wystawienie zmiennika w bramce u was nie liczę.
W Lechu bez Peszki i Arboledy. Zamiast Peszki w pierwszym składzie zadebiutuje Golik (ale czy wejdzie od początku?). W bramce może się zdarzyć że sprawdzą czy Kotorowski pamięta jak się broni.

Jak dla mnie Wisła jest faworytem, bo będzie chciała by kibice zapomnieli o wtopce z Polonią B., o porażce z Lechem u siebie.. i chyba piłkarze potrzebują nabrać pewności, ale boisko pokaże.

Bik 03.03.2009 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 686361)
W Wiśle bez Clebera i chyba kontuzjowanego (?) Brożka więc chyba Marcelo i Beto wyjdą w wyjściowej u was? Na wystawienie zmiennika w bramce u was nie liczę.
W Lechu bez Peszki i Arboledy. Zamiast Peszki w pierwszym składzie zadebiutuje Golik (ale czy wejdzie od początku?). W bramce może się zdarzyć że sprawdzą czy Kotorowski pamięta jak się broni.

Jak dla mnie Wisła jest faworytem, bo będzie chciała by kibice zapomnieli o wtopce z Polonią B., o porażce z Lechem u siebie.. i chyba piłkarze potrzebują nabrać pewności, ale boisko pokaże.

My nie mamy zmienników w bramce :) a właściwie to nie wiadomo co mamy sam wiesz 4:1 ostatnio w plecy z wami to była robota tego zmiennika :). A Brożek ma zagrać ponoć zdrowy.

martinius028 03.03.2009 21:56

Ja myśle że Wisła wyjdzie skłądem Pawełek-Baszczu Głowa Marcelo Diaz-Łobo Cantoro Jirsak Zieńczuk-Beto Ćwielong a Lech Kotorowski -Kikut Tanewski Bosacki Henriqez-Lewandowski Murawski Injać Stilić Wilk-Rengifo
To są tylko moje wywody więc nic z nich nie wynika ale myśle że to dobry mecz żeby Wisełka sprawdziła tych dublerów w meczu o stawke.Lech też pewnie jakieś drobne zmiany w skłazie dokona więc tylko czekać.Mam nadzieje że będzie ciekawy mecz.

sq 03.03.2009 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martinius028 (Post 686389)
Ja myśle że Wisła wyjdzie skłądem Pawełek-Baszczu Głowa Marcelo Diaz-Łobo Cantoro Jirsak Zieńczuk-Beto Ćwielong a Lech Kotorowski -Kikut Tanewski Bosacki Henriqez-Lewandowski Murawski Injać Stilić Wilk-Rengifo

Całkiem ciekawe jedenastki i myślę że bardzo prawdopodobne.

Bik, myślę że Skorża Brożkowi da odpocząć i wpuści najwyżej jakby coś nie szło, a z kolei Smuda raczej zdejmie Stilica w drugiej połowie i da pograć Golikowi.
W końcu ciężkie mecze w weekend czekają i Wisłę i Lecha (Jaga z tym Frankiem troszkę straszy..)

Ja przede wszystkim mam nadzieję zobaczyć Beto i Golika

tylko_na_kilka_dni 03.03.2009 22:08

a moze by nasz drugi bramkarz zagral? W lidze nie, w pucharze ekstraklasy w ktorym juz nie gramy tez nie (gral Juszczyk), w pucharze polski rowniez nie. to gdzie?!

martinius028 03.03.2009 22:14

Z Cebanu jest problem bo nikt z kibiców tak na prawde nie wie w jakiej jest formie a Lech to jak na polskie warunki rywal trudny i nie wiem czy wytrzymał by presje.Ja wolałbym go zobaczyć raczej w meczach takich jak z ŁKS czy Piast w lidze.Teraz widnieje ryzyko że z ligi do pucharów nie awansujemy więc trzeba sie postarać w PP a z Lechem może być trudno. To są tylko gdybanie ostatecznie skład i tak wybierze tranaer prawda.

sq 03.03.2009 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tylko_na_kilka_dni (Post 686395)
a moze by nasz drugi bramkarz zagral? W lidze nie, w pucharze ekstraklasy w ktorym juz nie gramy tez nie (gral Juszczyk), w pucharze polski rowniez nie. to gdzie?!

problemem jest czy warto go wystawiać na mecz z Lechem. co jeśli się spali? co jeśli zawali jakąś bramkę? jeszcze gorzej będzie mu wyjść na spotkanie z jakimś okupującym tyły...

element 04.03.2009 00:10

http://www.youtube.com/watch?v=UCMn0pUUZ9s

Martinho 04.03.2009 00:30

Taki mały offtop :D Wisłę Kraków sponsoruje Bet-at-home, a TWSD konkurencyjny Betsafe? Żeby się w to jakąś kosę nie przerodziło :D

Fernando Redondo 04.03.2009 20:51

Dobrze gra Beto i Marcelo. Ćwielong bardzo słaby. Aktywny Piotr Brożek. Reszta chyba średnio.

Grzadq 04.03.2009 20:52

Reszta też dobrze. Optycznie całkiem nieźle to wygląda, co połowa to lepsza od poprzedniej. Ale o Brożka i Boguskiego to aż sie prosi :) Chociaż z drugiej strony Beto bym zostawił, naprawde, świetnie gra.

Witoldon 04.03.2009 20:56

Po pierwszej połwie, największe wrażenie wywarł na mnie Marcelo, jeśli tak będzie grał w kolejnych meczach, już za niedługo zapomnimy o Cleberze. Co do Beto to na początku troszkę słabo, ale później pokazał się z lepszej strony (wejście w pole karne Lecha czy świetna prostopadła piłka do Ćwielonga). Który z resztą gra jak na razie najsłabiej.

Po przerwie licze na wejście Małego za Łobo i Brożka/Boguskiego/Jirsaka za Ćwielonga.

martinius028 04.03.2009 20:56

Mam nadzieje że będzie skrót będzie bo ja z poza Krakowa niestety jestem a na necie mi nie działa.

tofik 04.03.2009 20:58

A kto na prawej pomocy, bo żadnej akcji tamtedy nie widziałem ?

Edytka w sprawie Beto. Bardzo dobrze gra. Od początku wiedziałem, że dobry jest :) Znaczy, że przyda się.

Bobic 04.03.2009 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 686881)
A kto na prawej pomocy, bo żadnej akcji tamtedy nie widziałem ?

Łobo:-p
10znaków

PabloTS 04.03.2009 21:02

bardzo dobrze jak dla mnie Beto,Sobol i Brozek.......,Łobodzinski...no cóz bez zmian..czyli dno,ogólnie przewaga jest ale w dwumeczu licza sie bramki...i na to czekamy

martinius028 04.03.2009 21:04

Łobo zejdzie a wejdzie Paweł Brożek.Więc Ćwielong na prawą pomoc.

medyk 04.03.2009 21:08

Pawełka na taczki i za stadion !

Philips_Zaspa 04.03.2009 21:08

Beto walczy i to cieszy. Teraz dostanie wsparcie od Pawłą Brożka.

Witoldon 04.03.2009 21:08

Bramka z niczego... Spalonego nie było, Rengifo był na spalonym a Lewandowski nie. ;(
Obrona wyraźnie zaspała.
Co ten Ćwielong robi...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl