![]() |
Cytat:
Dobrze , że Ty sie znasz :] |
Cytat:
Bardzo dobra, dużo składników i przystępne ceny. Rozmiarowo też wielka :D taka 45-centymetrowa to nie do przejedzenia w 3-4 osoby :P |
taka 45-centymetrowa to nie do przejedzenia w 3-4 osoby :P[/quote]
to Ty chyba nie znasz moich mozliwości ja 45cm solo pochłaniam:D |
Cytat:
1)Jeden przystanek w strone rynku (Biprostal) między kantorami jest bar mleczny, i pizzeria w barze mlecznym tanio i swojsko, w pizzeri ciut drożej i niedobra pizza, ale obiadki już OK 2)Na miasteczku studenckim AGH [10minut drogi max na nogach] W najwyższym akademiku koło klubu studio są dobre obiady, i w lewiatanie spoko zapiekanki. |
Macie sprawdzone miejsca gdzie można zjeśc jakieś dania z krewetkami??
|
Cytat:
|
Pizza - Dominium, Rewolucja
Kabab - hmm wszedzie tego pełno na Szewskiej jest taki mały lokal na doslownie 3-4 stoliki kebab przedni tylko cena wysoka.. pozatym na Grodzkiej dobry był chyba w Pronto tak sie to nazywało dawno tam nie byłem wiec nie wiem jak teraz |
Cytat:
|
Cytat:
Zgadzam sie A'Roma jest bardzo dobra. 45-centymetrowa na 3-4 osoby :shock: to chyba na rozgrzewkę. |
Cytat:
Raz tam je spróbowałem i do końca dnia miałem niesmak... Błe... Więc jakby ktoś znał jakieś inne miejsce to byłbym wdzięczny :) |
Tele-Pizza na Getta! Całkiem zjadliwa i druga taka sama gratis!
Poza Krakowem wypasiona jest "knysza" w Skawinie na Korabnickiej, no i słynne zapiekanki przy dworcu.naprawdę wypas. |
Kebaba w Skawinie polecam ;]
|
Polecam kebab na plantach (wychodząc z Szewskiej skręcasz w prawo). Mają naprawdę dobre żarcie i nie żałują Ci go
|
|
Lanczowisko (Szpitalna i Karmelicka): tanio i smacznie.
I tyle w temacie :) |
zapiekanki to na polibudzie najlepsze są :)) cenowo 5-6 zł ale wypas.
Burrito to polecam z Burrito Buffet cena za duze 11-15 zł ale miód w ustach ... Na rogu Warszawskiej i Szlaku |
a ja lubie Schabowego z ziemniakami i kapusta w Barze mlecznym obok "Wandy" ;)
|
Polecam BEnka na czystej-szczególnie studentom. Njalepsze zapiekanki w Krakowie!!!
|
Szukam miejsca , w okolicach Krupniczej gdzie można zjeśc duze i niedrogie porcje,. Zwracam uwage na słowo duze ( 6-8 pierogów toza mało :D )..
|
Cytat:
A jak już tam będziecie,koniecznie spróbójcie "kotleta karczmarza"...Tak wielkiego kotlecika jeszcze w życiu nie jadłem... |
Foodology na Rakowickiej - świetne zestawy obiadowe w dobrej cenie
|
I moje pytanie, które powraca jak bumerang.... Jaką miłą kawiarenkę polecacie w okolicach rynku, lub na Kazmierzu? Najbardziej mi zależy na takiej, w której będzie dobra gorąca czekolada w niewygórowanej cenie :-)
|
Nie ma jak Hamburgerek na R22 przed meczem:) Pychota...
|
Cytat:
|
Polecam Prowincję na Brackiej albo Czekoladę koło księgarni Hetmańskiej . Co do jedzenia to mocno polecam Kebaba koło Bagateli , a z droższych to restaurację Pod Słońcem na Rynku . Z rzeczy wakacyjnych to IMHO najlepsze lody w Krakowie są na Jana (pierwsza lodziarnia po prawej stronie idąc od Rynku).
|
Cytat:
|
Jeśli chodzi o tanie i dobre pierogi polecam bar mleczny ,,Żak" na Królewskiej, miedzy przystankiem Urzędnicza a Biprostal. W granicach 6 zł podwójne pierogi, którymi można najeść się do syta. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
W miasteczku studenckim przy Wiśle a dokładnie w Lewiatanie :P jest knajpka z pysznymi zapiekankami i kebabem :)
|
Zajebista "makaroniarnia" jest koło Orlenu (naprzeciwko AP przy ul. Królewskiej)
Taki niby fast food, bo czeka się kilka minut na posiłek, ale szamka wysmienita, zwłaszcza dla tych, którym podchodzą makarony, czy naleśniki :) No i cenowo znośnie, bo 9zł za michę makaronu z mięsem, serem i sosem, to dużo nie jest ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl