![]() |
Cytat:
GW i telewizja kłamie !! |
Nie spinajcie się aż tak; sytuacja sie co roku powtarza wiec spokojnie wcześniej w szkole sie dowiecie
|
Cytat:
A co do tych matur, jak to jest przychodzi sie do szkołyi idzie do sekreytariatu po to? czy co sie robi? |
Nie, kur.wa pocztą wysyłają...
Oczywiście, że trzeba się pofatygować do szkoły... A na serwer mogli wrzucić wcześniej, w końcu byłaby to jakaś ulga iść do szkoły wiedząc jaki ma się wynik. |
Cytat:
W seketariacie czy....a chu*** pójde i sie dowiem. |
No raczej w sekretariacie Ci powiedza jaki masz wynik, a nie np u woźnej
|
Sa Wyniki!!
|
No nie jest źle ale dobrze też nie. Polski podstawa 83%, niemiecki rozszerzenie 80%, majca rozszerzenie 52%. Majca załamka, niestety budownictwo lądowe nie dla mnie...
|
Wreszcie. Zdane i to nawet całkiem nieźle. Ale sobie pograli z naszymi nerwami, hehe.
|
Dlugo wam sie teraz wczytywala ta strona?
|
Wyobrazcie sobei sytuacje gdzie jeszcze 4lata temu otrzymywało sie mała karteczke przed pokojem dyrekcji i tam byly napisane oceny.... To był stres :)
|
Jeśli ktoś nie wytrwał do tej godziny, to pewnie jutro przeżyje podobny. ;]
Ale co tam, ja jutro oblewam wynik, a nie stresuję się . |
Pochwalibys sie cos zdawales i jak Ci poszlo :).
|
Dorwałem wyniki...
Pol podst 54 % Ang podst 96 % WOS roz 54 % Hist roz 80 % Takie sobie ... |
Zdane bez rewelacji ale jest ;D
|
U mnie też:P bez rewelacji ale zdane<jupi>
|
Ja jak koledzy wyżej, zdane.
Na szczęście więcej juz matury pisać nie będę:) |
Mała ciekawostka
Najcześciej pojawiąjacym się wynikiem w gminie Kraków z majcy rozszerzone to 100%:D Grubo nie:D? U mnie w klasie 100 i 98 ustrzelone:D |
Ja też mogę pochwalić się zdaną maturą, chodź żadne gwiazdy na niebie tego nie przewidywały... :)
|
Gratuluje wszystkim Wiślakom którzy zdali teraz mature :)) Ja równiez zdalem :))
|
A jak nie zdałem jednego przedmiotu to kiedy bede pisal poprawke??
|
chyba teraz sie nie czaka cał rok wiec mysle ze sierpien
|
zdane, przecietnie ale zawsze
Polski podst 46% Wos rozsz 42 % Ang Rozsz 76 % chyba tylko filologia angielska na AP ;] Pozdro i gratulacje dla wszystkich ktorzy zdali. |
zdane :D
polski podstawowy 43% angielski 64% biologia 30% gratulacje wszystkim którym się udało :) |
mimo duzych obaw :) i mnmie sie udalo zdac, 2 przedmioty ok, 3 spodziewalam sie lepszego wyniku...
|
concedi przyfarciles z ta biologia
|
polski podstawa - 70%
angielski rozszerzenie 66% Wos podstawa 62 Historia rozszerzenie 90% Może z takim wynikiem z historii dostanę się na historię gdziekolwiek :))). |
pietruch o________O rozjebałes mnie. Gratulacje. Teraz tak, gdzie skladacie, do jakich szkol ? wyniki znacie, myslicie ze dostaniecie sie tam gdzie pllanujecie ?
|
matura........
polski(Podstawa) - 83%
angielski(Podstawa) - 97% Myślicie że z takimi wynikami dostanę się na Administrację albo Stosunki Międzynarodowe (lub na Politologię - w ostateczności) na Akademii Pedagogicznej ?? |
Mysle ze spokojnie. ja ze swoim polskim 46 i angielskim rozsz 76 tam startuje ;]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl