![]() |
W Gdańsku 2x tańższe niż w KrK?
A czym sie różni meczówka od repliki? |
Jakościa i wykończeniami ;D w Rzeszowie widziałem wczoraj repliki po 99 zł i orginałke za 199 zł w Plazie ;D
|
A bardzo sie roznia meczówki od repliki na pierwszy rzut oka?
Zaznacza, mnie chodzi tylko i wylacznie o koszulke z duzym logien TF Kable ;] |
no TFkable ;D
Ta wg mnie lepiej kupić sobie w repliki niż jedna oryginalną. Jakby 2 osoby przechodziły koło Ciebie, 1 w meczówce druga w replice to by wyglądały identycznie ;d |
Nie ma w Krakowie gdzies taniej? Skoro w Gdańsku są za 50zł,,,,
|
Replika od oryginału wizualnie się prawie nie różnią, bardzo subtelne detale.... w niższej cenie obecnie nie widziałem.
|
NO nic, dzięki za pomoc.
Ewentualnie gdzie moge szukać koszulek? W jakich sklepach? |
WŚ,Fanatyk,Tesco(?),
|
Replika Umbro z TF niczym w sumie sie nie różni od oryginału... logo klubu jest tylko dodatkowo obszyte... ale na pierwszy rzut oka brak jakichkolwiek różnic... :) Posiadam koszulki wisły i akurat wiem co mówie bo mam replike z tamtego czasu.
|
Czy będą w tym sezonie nowe wzory koszulek pierwszej drużyny czy identyczne jak na wiosnę ? Bo chće sobie kupić koszulkę ale żeby była na czasie a wiec aktualna na zaczynający się sezon.
|
A mnie wkurza, że sprzedawane koszulki "oryginalne" nie są identyczne jak te w których gra nasza drużyna.
Chodzi mi o brak napisu na tylnej części kołnierzyka "MISTRZ POLSKI 2007/2008" - bo taki chyba był w ubiegłym sezonie. W końcu jak płacę te dwie stówy to chcę mieć koszulkę taką samą jak Brożek :P |
Nie ma nikogo poinformowanego ?? , bo nie chce kupowac koszulki teraz a za 2 tygodnie będzie już nowsza wersja.
|
to prawda , koszulka wisły na numerach ma napis ekstraklasy jak sie, bliżej przyjżymy i napis mp polski i po 2
wislacki swiat mugłby zamawiać jusz gotowe a numer i ksywe czy coś ,samemu dopisac bo 2 bańki nie chodzi. |
Cytat:
|
Jesteście pewni, że nie będziemy mieć nowych koszulek?
Szkoda, bo nowy model Umbro prezentuje się na serio ładnie. Rangers i West Ham takie dostali. http://i44.tinypic.com/1jucys.jpg http://img37.imageshack.us/img37/4765/whfc56814.jpg Schludne, proste, bez żadnych udziwnień. Może za rok... |
Co wg. Ciebie jest udziwnieniem na naszych koszulkach? Moze Biała Gwiazda o którą tak tutaj walczono (co prawda miała być na sercu , no ale jeśli nie można mieć czego się chce to trzeba się cieszyć z tego co się ma ;) ) Od czasów koszulek Nike z bbiałym polem na nazwisko i charakterystycznym "kołnierzem" te stroje Umbro są najlepsze ,a te przytoczone przez Ciebie wyżej to nadają się ale jako szmata do ścierania pomyj ...
Pozdrawiam serdecznie =) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl