![]() |
Trochę czar z początku sezonu zaczyna pryskać, szkoda. Dzisiaj musieli bezproduktywna Wiśle ratować Polacy żeby coś wpadło z przodu, co nie koledzy?
|
Na tyle powolne, że zdążali nas faulować, a może jest troche strachu o nogi skoro kutas na faule nie reaguje.
Kluczem są dwie frajerskie bramki stracone. Broda do rezerw. |
Remis z bardzo mocną Odrą, niewiele drużyn w tej lidze ma tak dobry skład jak Miedź, Odra, Puszcza, Chrobry...
Na spokojnie +10 punktów na koniec rundy. Następny mecz to już będą 3 punkty, na 200%. |
Kubeł zimnej wody na głowy tych, którzy po meczu ze Śląskiem ogłaszali awans do ESA :)
|
Jopizna znów się popisała. Hahaa. Zmysł taktyczny top.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A pisałem w temacie meczu z Miedzią:
Cytat:
Jeszcze raz apeluję o sfinansowanie mi jakiegoś lotu w porze meczu. PS. na szczęście za tydzień, w niedzielę o 14.30 jestem w samolocie.:-) |
Cytat:
|
Cytat:
To bramkarz jeszcze gorszy i słabszy niż Buchalik. Pierwszy do wymienienia na kogoś lepszego. |
Cytat:
|
Ciii, należy mu się pierwszy skład.
Krakowscy dziennikarze tak orzekli. |
Jop nie ma pojęcia o reagowaniu na wydarzenia boiskowe.
Mecz nam się kompletnie nie układa, a ten stoi. Żadnego pomysłu jak to odwrócić. Ten remis to przy całej otoczce i tak jest dobrym wynikiem. |
Cytat:
Natomiast "mniej miejsca" to jest faul i w wykonaniu Miedzi i Odry bez reakcji sędziów. Nikt nie lubi jak jest kopany czy obijany łokciami i kolanami. Tyle, że to nie jest piłka nożna, a bandyterka tolerowana tylko w naszym zapyziałym grajdole. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Holendrzy nie są na to gotowi. |
czemu nie wszedł Omić a na ławce nawet nie było Bozicia? Omić tak słaby że nawet na ostatnie 10 minut nie był w stanie wejść . Bozić nieźle się pokazał w Legnicy a dziś nawet na ławie go nie było.
|
Cytat:
Ta niemyta c i p a udająca sędziego wypaczyła całkowicie przebieg meczu. A wystarczyło w pierwszych dziesięciu minutach utemperować kartkami tych rzeźników z opola, żeby mecz toczył się na innych zasadach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bozić kontuzja jakaś
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Broda Man of the Match.
|
Cytat:
Jop miał prawo być zaskoczony... Cytat:
|
Ciekaw jestem, czy nasi znów zapomnieli, jak grać z powodu upału.
A tak na poważnie, to niedawno była tu szydera i pukanie się w czoło, gdy mądrzy ludzie ostrzegali, aby nie dzielić skóry na niedźwiedziu. Sam przewidywałem, że z czasem przyjdą ciężary, więc opowiastki o 10 czy 20 punktach przewagi, to bajdurzenie. I znów niestety ten sam zarzut do Jopa - facet nie czuje meczu i źle reaguje na wydarzenia na boisku. Inna sprawa, że znów, jak co roku zresztą, brak wartościowej ławki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl