![]() |
Cytat:
Co nie znaczy że nie wierzę w wygrana, bo każdy inny wynik będzie rozczarowaniem. |
Obyśmy wygrali. Na złość jaroo1.
|
Konferencja prasowa:
Szpital: Łasicki, Staszak, Cziczkan. |
Cytat:
|
Na razie nie jest to jeszcze przesądzone.
W każdym razie dobrze, że mamy dwóch bramkarzy na podobnym poziomie. Zwłaszcza, że #4 poszedł na wypożyczenie |
Jop coś opowiadał, że Igbepeme musi mieć czas bo nie trenował z zespołem, to była odpowiedź na pytanie w jakiej jest formie fizycznej. Pobrzmiewa w tym filozofia hierarchii w zespole. Mam nadzieję, że ci wyżej w hierarchii wylądują na ławie kiedy będą kopać się po czole i hierarchia nie zagwarantuje im placu. Inaczej kolejny sezon szlag trafi.
|
Cytat:
Bez obaw - Poletanović ją opanował w kilka dni, zaraz po w.......u ze Zniczem wskoczył za naszego wunderkida. Nikogo też nie będą obchodziły wymówki Jopa po ew. porażce. Liczą się tylko trzy punkty. |
Wypada tylko wierzyć Jopowi z tym, że James jeszcze nie jest gotowy fizycznie na mecz. Mimo wszystko chyba wie lepiej, niż my.
|
Cytat:
|
Ma być k.rwa gra o awans od pierwszej minuty pierwszego meczu.
To ogólne dziadostwo i kiblowanie w 1 lidze trwa już o wiele za długo. |
Cytat:
|
Panowie, na discord można między innymi typować wyniki Wisły.
Konto założyłem. Możecie mi teraz wytłumaczyć gdzie mam wejść, w co kliknąć, żebym mógł dołączyć do odpowiedniej grupy. |
Cytat:
|
Dzisiaj zaczynamy marsz po awans, co czujecie opiszcie
|
Cytat:
|
Mądrze prawisz, dla wszystkich to rada jest.
|
Śmierdzi mi składem:
Letkiewicz - Lelieveld, Colley, Biedrzycki, Jaroch - Duarte, Duda, Carbo, Ertlthaler - Rodado, Zwolak. Gdybym miał wybierać, to dałbym jednak Brodę na bramkę, Ertlthalera zamiast Dudy do środka i Kuziemkę na prawą. EDIT: Mam nadzieję, że w końcu Rodado przejmie opaskę na stałe! |
Stal Mielec nawet grając w Ekstraklasie prezentowała typową pierwszoligową rąbankę, coś vide Puszcza, więc jakoś nie widzę tego żeby dzisiaj było łatwo i przyjemnie tą drużynę ograć. Śmierdzi mi tutaj coś jakąś taką Kotwicą 1:1 albo Pruszkowem 2:1 jak rok temu, nawet pora meczu była identyczna. Niby sparingi obiecująco, coś tam chłopaki strzelali, mistrza Słowacji ograli, ale w lidze znając życie wyjdą na miękkich nogach. Większość tych rywali w 1 lidze jest właśnie takich, że albo się skończy łatwym 3:0 dla nas, albo porażką 0:1 przepchaną kolanem i obroną Częstochowy przez przeciwnika. No i w sumie remisem też. Ameryki nie odkryłem, będzie co będzie.
|
Cytat:
Nie ma stary, młody, doświadczony, debiutant, legenda, świeżak muszą grać aktualnie najlepsi, nie ważne ile trenują z zespołem. Jeżeli któryś ma przez tydzień staczkę, ale z tą sraczką biega szybciej i strzela celniej to ma grać i tyle. Nie ma co wracać do Miedzi. Ale Jop moim zdaniem wpuścił Kissa zamiast Alfaro właśnie przez durną hierarchię. Bo Kiss miał jeszcze rok kontraktu, a Alfaro nie miał. Mimo że Alfaro już w poprzednim meczu pokazał że złapał formę. Efekt znany. Jeżeli nie zagra Kutwa od początku to będzie pierwszy sygnał, że Jop nie utrzyma stołka do zimy... |
Cytat:
|
A Erthaler to jest skrzydłowy?
|
Cytat:
|
Remis na początek, takie 2:2 ;)
|
Żaden remis. Powieźć ich jak g...po polu.
|
Trochę zazdroszczę tym, którzy będą widzieli mecz.
Ja, niestety od 14.30 w samolocie. Jakby nie było brak mi tych emocji. |
W dużych samolotach jest internet chociaż niekoniecznie starczy na transmisję wideo.
|
Zacznijmy wreszcie wygrywanie od pierwszej kolejki zamiast znowu dawać rywalom fory i potem gonić bez szans na powodzenie.
|
Zwoliński
Sukiennicki-Rodado-Kuziemka Duda-Ertlthaler Krzyżanowski-Kutwa-Biedrzycki-Jaroch Broda https://x.com/WislaKrakowSA/status/1946895362578596122 :shock: |
Cytat:
Żeby potem nikt nie mówił że Jopa niesłusznie zwolnili. Odklejka jak widzę postępuje, sparing sobie urządził... |
Jop postanowił jeszcze bardziej osłabić skład, którym dysponuje.
Oby Stal była jeszcze słabsza niż to, co dzisiaj wystawił. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl