![]() |
Goku to nie Hiszpan, a Królewski to nie Polak. Jaro przesiąkł AI i dzisiaj prędzej mu do bycia komputerem, robotem, cyborgiem niż do bycia człowiekiem i Polakiem. No chyba, że ma gdzieś na tabliczce znamionowej napisane made in Poland.
|
Cytat:
|
Konczymy dzisiaj sezon, i myslami juz mecz z Tottenhamem xD
|
Cytat:
I nie mówię o tym pół roku kiedy jest u nas, tylko o tych latach kiedy nasiąkał bagienkiem. |
Gramy o zwyciestwo. Oby Szot i Łasicki czegoś nie odj...bo potrafią. Liczę, że hiszpanie wygrają nam mecz.
|
Dzisiejsza porażka będzie znakomitym zwieńczeniem tego sezonu i zarządzania klubem przez Królewskiego na przestrzeni kilku lat.
|
Szot nie gra. To dobrze.
|
Junca i Satrustegi wypierdalać po sezonie.
Oczywiście nie można zapomnieć o wkładzie naszego zawsze skoncentrowanego na 100% kapitana w to czerwo. |
Hiszpanie nie popełniają błędów w obronie... A idźcie ....a w .... Markusy i Drozdy...
|
Można się rozejść. Teraz to już naprawdę...
|
https://www.youtube.com/watch?v=mSaTwMiZ6l4
Ja juz na luziku dopije piwo albo dwa. Pytanie czy w przyszlym sezonie 1 czy 4 liga ? |
Ktoś może opisać w skrócie jak on tą czerwoną dostał? Bo nie oglądam meczu.
|
Paradoksalnie może to pomoże w tym meczu bo zagramy z kontry
|
Sfaulowal zawodnika wychodzacego na 1 na 1. Mysle ze bezdyskusyjna ale blad wczesniej Urygi ktory to wszystko sprokurowal.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten GKS przesadnie statyczny i wyluzowany jak dla mnie.
Jak przyspieszą to nas rozwalą. Ale czy przyspieszą? Swędzi mnie palec żeby postawić remis u buka. |
Raton i Satrustegui też już nie są Hiszpanami bo są tu pół roku i przesiąkli.
Rude też nie jest Hiszpanem bo przesiąkł Kostaryką. ....a jak byłby tu trener to może ten Goku i inni by coś grali albo by ich nie było bo ten trener by powiedział, że gość jest ch.ja wart i nie ma po co go tu sprowadzać. |
Już po sezonie, te wszystkie kontuzje , czerwone są podsumowaniem tej całej organizacji piłkarskiej, cyrk jak .... co roku
|
Oczywiście jest tu wina Urygi, ale nie zrozumiem nigdy dlaczego takie stare trepy jak Satrustegui i Frydrych w ekstraklasie faulują w takim momencie meczu, rozumiałbym jakby to była 75 minuta i 0:0, a nie początek meczu i już pod górkę, lepiej by było 0:1 od 5 minuty (a jeszcze jest bramkarz, no i Mbappe w Gieksie nie gra) niż grać w 10-tke.
Żegnam Rude, Ramireza, ale najbardziej chciałbym pożegnać Królewicza, choć to się nie stanie :/ |
Co roku widać, że potrzebne są zmiany, po czym są pozorowane.
|
Cytat:
|
Ale Warzynowskiemu na X prezesuńcio ciśnie. Jego walka. Największe pośmiewisko polskiego futbolu.
Nic z tego nie będzie z takimi ludźmi u steru. Pomęczymy się rok za kasę z PP i LE/LK, a potem... |
Nie oglądam meczu, więc może ktoś mi powie czy jest wystarczająca recyrkulacja piłki i asymetryczne ustawienie?
Jestem na krótkim wyjeździe w Kołobrzegu więc jutro wieczorem będę na meczu potencjalnych rywali Wisły w przyszłym sezonie: Kotwicy i Hutnika Kraków. |
|
Cytat:
|
w związku z wynikiem do przerwy mam tylko jedno do powiedzenia
należy wszystkich wyp... dyscyplinarnie a zacząć należy od tzw. trenera i tzw. prezesa |
Cytat:
Naprawdę, cała obrona jest do wymiany. Satrustegui i Junca to sami odejdą, ale trzeba się pozbyć reszty: Colleya, Łasickiego, Szota, Krzyżanowskiego... Można ewentualnie się zastanowić nad Urygą i Jarochem. Awans wygrywa się obroną. Znowu prowadzimy grając w przewadze, a Ci kretyni dwóch minut nie potrafią się obronić. I to nie jest kwestia taktyki bo to był stały fragment gry... O tym że Krzyżanowski prosił się o karnego nie ma co nawet pisać. Potrzebni obrońcy dobrze grający głową. |
Lepiej, że to się dzisiaj skończy. Na wiosnę nie wygraliśmy dwóch spotkań z rzędu. Nie potrafiliśmy wygrać z będącymi w strefie spadkowej Zagłębiem, czy Resovią. Ten awans został przegrany wcześniej.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl