![]() |
[wideo] Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Górnik Łęczna:
https://www.youtube.com/watch?v=3KHf3p66ikw |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
po weekendowych wynikach jutro mecz za 100 pkt. Wygrała drugi mecz z rzędu Warta, wygrało Zagłębie, TBB I 7egia zdobyły po punkcie, stracił Śląsk. Wygrywając jutro odskoczymy na 4pkt od Łęcznej i 5 od 7egii. Trzeba spiąć dupy i jutro wygrać , nawet minimalnie.
|
kurła napięcie jak przed rewanżem w Nikozji
|
Ten mecz musimy wygrać!
|
Cytat:
Jasne, będą inne mecze ale terminarz jest bardzo trudny i Łęczna u siebie to najlepsza okazja żeby choć trochę odskoczyć i przy okazji przerwać ich dobrą serię. Mamy nóż na gardle, szkoda że zostawiono Gulę po poprzedniej rundzie. |
Dla tej drużyny, z tak słabym mentalem - najważniejsze to nie wpaść do strefy spadkowej.
Dlatego dzisiaj zrozumiałbym nawet skupienie na obronie i liczenie jedynie na jakiegoś farfocla ze stałego fragmentu (wiem, nie mamy stałych fragmentów). Byle nie przegrać. Mam nadzieję, że każdy dzień treningowy z Brzęczkiem będzie dla nas na plus, no i może dojdą do skutku te "uzgodnione" wzmocnienia. Na dziś - ponieważ nie widzę szczególnych argumentów, które mogłyby dać 3 pkt - nawet remis przyjąłbym z umiarkowanym zadowoleniem. Taki remis po ambitnej grze. |
Dzisiaj będzie inna Wisła, przedewszystkim nie przejebiemy na własnych warunkach ; )
|
Dwie drużyny mają nóż na gardle, nie tylko my i nikt tu nie będzie chciał przegrać.
Jakości w ofensywie nam od razu nie przybędzie z magiczną różdżką wuja, więc warto chociaż starać się i zadupcać przez 90 minut, tak jak to wypada.. Remis ;) |
Obawiam się jakiegoś farfocla w pierwszych minutach meczu. A wtedy całe morale i misternie od tygodnia budowany plan przez Brzęczka pójdzie w pi..zdu.
|
A ja jestem ciekawy ustawienia obrony, na kogo JB postawi. Bo tu ma akurat najszersze pole manewru.
|
Bardzo jestem ciekaw.
Z dobrze poinformowanego zrodla mam info, ze zawodnicy przypomnieli sobie jak sie kopie pilke do przodu. A nie kopali, bo nie rozumieli systemu selekcji pierwszego skladu (znaczy sie, ze byly swiete krowy). Najpewniej wyjdziemy tak: Bieganski - Hanousek, Frydrych, Coley, Gruszkowski - Fazlagic, Skvarka - Hugi, Savic, Starzynski - Kliment Z lawki wejdzie na pewno Fernandez, Ondrasek, moze Kuveljic i Mlynski. |
@skarabeus Jadczak daj sobie spokój...
|
z czym masz problem gubernator?
Dzisiaj przekonasz sie na czym polega zwalnianie trenera w PL. |
Cytat:
Obstawiam, że dziś dobra passa Górnika się zakończy, a my w końcu wygramy. |
Cytat:
Jak wymyślasz jakąś teorię to postaraj się chociaż ułożyć ją spójnie. Piszesz o świętych krowach a później podajesz skład dokładnie taki jak najpewniej wystawiłby Gula. Z Klimentem i Skvarką :haha: |
A kto ma obok tego Fazlagicia zagrac? Zhukov bedacy glowa juz w nowym klubie czy Kuveljic, ktory nie trzyma cisnienia i glowa siada?
Masz inne alternatywy? Na ten moment Fazlagic i Skvarka to nasi srodkowi pomocnicy, Zhukov i Kuveljic to typowe zabezpieczenie pozycji. Co do Klimenta z przodu - pilkarsko jest lepszy niz Zdenek a do tego Zdenek nie jest gotowy na 90 minut. |
no to kto jest tą świętą krową która dzięki buntowi piłkarzy odpadła ?
jedyną osobą której a nia ma była to Sadlok , tylko że on to akurat był pierwszym co sabotował gre , wiec kupy sie to nie trzyma |
Jesli Skvarka wybiega non stop w pierwszym skladzie, a nawet kiedy dostawal duzo pilek z tylu, nie potrafil niczego dla druzyny zagrac, to sie mozna bylo gotowac i sie odechciewalo.
Jesli Hanousek gra na lewej obronie, mimo ze delikatnie mowiac na treningach sie nie przykladal, a taki Wachowiak wylewal siodme poty i nie dostal nawet jednej szansy to tez pokazuje nastawienie trenera. Takich sytuacji mozna mnozyc. Trener Gula mial swoich ulubiencow, i chocby odwalili najgorsza padake to od nich zaczynal ustalanie skladu. Roznica polega na tym, ze wszyscy dostali czysta karte i wszyscy musieli sobie w tym tygodniu wywalczyc miejsce w skladzie. Zobaczymy czy wujo bedzie tez sie przywiazywal do nazwisk, czy jak jeden z drugim dalej bedzie padaczke gral, to czy da szanse innym zawodnikom. Zreszta przesuniecie Skvarki do tylu sprawi, ze sila rzeczy bedzie mial pilke czesciej przy nodze i wiecej okazji do zaprezentowania swoich umiejetnosci. W ostatnich 2 meczach to gdybym nie spojrzal w pierwsza jedenastka to nei wiedzialbym, ze byl na boisku. |
tzn ja nie neguje tego ze grali przeciw Guli , bo go mieli juz w ....zie , tylko troche niezrecznie wypadlo zestawienie tego w jednym poscie z jedenstką stricte Gulową
|
Cytat:
|
Wisła Kraków: M. Biegański - M. Hanousek, M. Frydrych, J. Colley, K. Gruszkowski - E. Fazlagić, N. Kuveljić - M. Młyński, S. Savić, M. Cissé - Z. Ondrášek.
|
Ale że Cisse?
|
Cytat:
edit.chciałbym napisać, że wynik nie jest ważny i wystarczy mi ja zobaczę jakąkolwiek odmiane w grze drużyny, ale jakieś punkty niestety bardzo by się przydały |
Na razie biega, dziwne.
|
Cytat:
|
Cytat:
ależ żał tej zmarnowanej rundy pod wodzą łysego dzbana |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl