![]() |
Potrzebujemy napastnika. Brakuje zgrania.
Na 9-10 miejsce spokojnie nasz skład starczy. Na coś więcej to raczej będzie ciężko. |
Na świeżo po meczu :
1. Jak się nie strzela to piłka sama nie wpadnie do bramki. 2. Jest nadzieja na zgranie tej ekipy i poprawę gry, widać że powoli tworzą się jakieś automatyzmy 3. Czy Plewka robi coś innego poza chowaniem się za przeciwnikami i kryciem na 10-metrowy radar? 4. Vukan się nie boi grać i strzelać 5. Lis gra na czas nawet jak przegrywamy i za każdym razem czeka z wybiciem 7. Marciniak uj. 8. Drygas uj. 9. Doping bardzo średni |
Kolar 4.5 mecza gral(Lech, Gornik,Slask,Lechia i dzis) Wisla nie strzela bramki z akcji. Dzis zszedl i w 40 minut strzelamy dwie. On nie umie grac to jeszcze pecha przyniosi.
|
Cytat:
Tutaj można pisać epopeję, ale nie będę się rozpisywał z obawy przed usunięciem postu. Brawo sektor D. Klasa. Co do sportowej strony: Mam nadzieję że choć przegrany mecz, to będzie on przełomem dla tej drużyny. To też ten czas , aby oddzielić piłkarzy od "dzieci". I tak pije tu do Plewki , którego długo broniłem i dalej będę bronił. Dla dobra jego i zespołu nie powinien już w tym momencie mieć pierwszego składu. Przyszłość przed nim, ale myślmy o teraźniejszości. Vukan dzisiaj pozamiatał, a Baszy już się oczy świeca na myśl kto mu będzie partnerował w środku pola. Jeśli zajdą w drużynie dobre zmiany to niech idzie na wypożyczenie. W kolejnym meczu spodziewam się składu od początku takiego jak w 60 minucie. Peszko niech dostanie jeszcze jedną szansę, ale nawet w naszej sytuacji nikt nie może mieć składu za nazwisko. I tutaj płynnie przechodzimy do Kuby. Pomimo bardzo słabej pierwszej połowy cieszy że w 2 potrafił wskoczyć na wyższy poziom. Dobry prognostyk. Wynik zły, ale poprzez wynik Korony w tej kolejce drużyna nie może tracić wiary w czołowa 8. Mecz o być albo nie być będzie za tydzień. |
Kolar to parodia napastnika ,niby szuka piłki a jak ja ma to chce zgrywać,podawać czy co tam jeszcze .
Kluczem byl karny na 2;0 ktorego rownie dobrze moglo by nie byc ,a tak 2;0 podcielo chlopakom skrzydla. Pozatym zagrali cala pierwsza polowe za wolno. I wchodzi taki Savicevic i nagle wszytsko rusza,a to jeden gosc ktorego nikt nie zna.Niesamowite ze wystraczy taki jeden gosc,ale kiedys byl u nas Maor Melikson ,wiec kto to lepiej wie niz my.Bedzie z niego pozytek. Brakuje nam goscia jak Zdenek ,ktory by sobie stal i zbieral pilki na dzis nie mamy ataku bo Kolar dla mnie to zaden napastnik. Wynik jest jaki jest,ale ciagle sa szanse na 8 ,wiec zostajemy w grze,mimo juz 3 porazki na 4 mecze. |
W temacie dopingu to czy ktoś bardziej kumaty w tych tematach może napisać o co poszło?
Ultras chciał kibicować w 4 lidze i nie wyszło? |
Przy tej 3 bramce Lisu się nie spóźnił? Z trybun tak mi to trochę wyglądało, ale może ktoś z Was już powtórki widział w TV?
Fajna frekwencja. Zupełnie inaczej się ogląda i uczestniczy w takich meczach, jak tyle ludzie jest na trybunach. Dobrze, że później narożnik się wziął za intonowanie piosenek. Jakoś wypełnili lukę, po nieobecnych gniazdowych... |
W sprawie dopingu jest oświadczenie.
https://i.ibb.co/3hzgNYq/Zrzut-ekran...3-19-42-39.png Nie moga sie godzic na ingenrencje w niezaleznosc ruchu kibicowskiego... Myslalem ze oni sa goscmi ale jednak nie. Pewnie by znowu chcieli byc wlascicielami |
Cytat:
Ich post na FB to pokaz kłamstw. |
i jeszcze mają czelność podpisywać się jako "Grupy kibicowskie"... prawdziwe grupy kibicowskie były dzisiaj wszędzie oprócz C... ale czasów doczekałem, o tempora o mores...
|
Wypraszam sobie , to że na C nie miał kto ogarnąć dopingu to inna sprawa ale nie piszcie że jakiś bojkot był na C bo ludzie chcieli śpiewać , i jak D poszło z dopingiem to C się dołączyło więc nie piszcie że na C jakiś protest. Protest to sobie zrobił gniaxdoey z paroma gośćmi od opraw , trudno nie chcą prowadzić dopingu to nie . Trzeba ogarniać doping z D bo tam jest mniej ludzi i lepiej to zsynchronizowac z resztą yrybun
|
Zarząd nie zgodził się na o wiele więcej flag niż tylko WS.
Posty do kasacji. |
"Niemożliwość wywieszania flag"... swoją drogą warto by strony doprecyzowaly czy mowa o wszystkich czy tylko o wybranych.W oficjalnych oświadczeniach gierki słowne nigdy dobrze się nie kończyły...
Mamy w Wiśle czas wyrzeczeń. Dotyczy on wszystkich. Chociaż nie wszyscy o tym pamiętają... |
Cytat:
|
Czyżby #CałaWisłaZawszeRazem przestala się komuś opłacać/kalkulować ?
|
Cytat:
Dzisiaj niektórzy pokazali, że wolą flagę Wisła Sharks od dobra Wisły Kraków. Gardzę takim ludźmi, którzy swój prywatny interes przedkładają nad dobro klubu. Tacy z nich "kibice"... |
Brawa dla sektora D za prowadzenie dopingu w drugiej połowie!
W sprawie flag jestem po stronie klubu. |
Cytat:
Niech wypierdalają ! Wolę mecz w ciszy ale w eklasie niż z dopingiem w IV lidze! Mają wyjeb.... na Wisłę - niech spierdalają ! Gdyby Wisła była dla nich ważniejsza nie płakaliby o flagi z dedykacją dla śmieci. PS ....y nie kibice |
Cytat:
Nigdzie w Polsce nie udała się taka "sztuka", ale kto mu broni wierzyć że się uda. Widać że górna 8 nie dla nas. Kolar to jednak nie jest napastnik który cokolwiek gwarantuje. Cóż, trzeba sie teraz pozbierać przed następnymi meczami. |
Cytat:
Na stadion przychodzisz dla Wisły Kraków czy Wisły Sharks? Komu kibicujesz? |
Cytat:
Sam fakt że po haśle "Sektor C, ruszcie du py" sektor C odpowiedział oklaskami od kilkunastu osób było wymowne. I drugie wymowne zdarzenie to opustoszenie większości trybuny zaraz po końcowym gwizdu. Jeśli na Wiśle ma być doping w wersji angielskiej ale bez pozdrowień to ja się na to pisze. |
Cytat:
Pokaż mi duży klub w Polsce gdzie takie "bolszewickie" eksperymenty się powiodły? Nawet ITI skończyło z podkulonym ogonem. Tu nie USA że masz tylko konsumentów na trybunach. Pora żeby to Królikowski zrozumiał. |
Chcą flagi - to niech wieszają sobie w pokoju, czy w piwnicy.
W innej konfiguracji nie będzie ani inwestora, ani klubu w ekstraklasie. |
Krolewski bardzo dobrze buduje Wisle na ktora chodzi blisko 20 tys osob.
I jak pokazal mecz jak sie obrazi mala czesc osob ich strata Doping jest frekwencja jest. Skoro nie chodzi tylko o flagi Sharks to niech ktos kto wie napisze o co chdzi a nie "wiem ale nie powiem"". Czas niedomowiem byl juz. |
Cytat:
I może warto się nauczyć nazwiska jednego z ratowników Wisly, tak btw. |
Ludzie, którzy przez ponad dwa lata okradali klub stawiają warunki osobom, którzy uratowali Wisłę i w efekcie drużyna przystąpiła do rundy wiosennej, bo po autorskich rządach grup kibicowskich (chociażby poprzez wynoszenie pieniędzy w reklamówkach) upadek był bardzo bliski.
Koniec świata. To chyba jest ostateczne potwierdzenie, że im tylko zawsze chodziło o okradanie Wisły. Wzmożona aktywność środowiska TS&WSH w ostatnich dniach pod patronatem wiceprezesa socios, który nie ukrywa swoich korzeni może niepokoić. Już zaczyna się kwestionować Królewskiego, już atakuje się nowych rządzących i kto to robi? Skompromitowani, których celem była gra Wisły w IV lidze i co najgorsze w tym, że oni cały czas będą blokować rozwój klubu i powrót na normalne (z dala od patologii) tory. Tu chociażby wypowiedź kolejnego obrońcy złodziejskiego układu, który kiedyś na polecenie Sarapaty pisał o wielkiej bombie (tzn. nowym inwestorze, który miał wg słów byłej prezes podnieść budżet o kilkanaście razy): https://zapodaj.net/f1fbef594c27e.png.html Tego można było się spodziewać. Tu nie chodzi o flagi, tu chodzi o powrót do okradania klubu i zablokowaniu rozwoju Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli Ty kibicujesz Wisla Sharks to przekaż chłopakom żeby założyli sobie swój własny klub i wynajęli jakiś stadion, bo dzięki nim klub o 113- letniej historii mógł zniknąć z piłkarskiej mapy Polski i nikt nie życzy sobie więcej ich flagi na naszym stadionie. |
Niektorzy by chetnie oglosili bojkot. Tylko tym razem by brali w nim udzial wiec glupio by wyszlo, ze nie maja poparcia.
A tak moga udawac, ze maja poparcie |
Cytat:
Nie bierz mnie na rozczulające teksty komu kibicuję, bo się ośmieszasz takimi tekstami. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl