![]() |
dobrze, ze temat wrocil do tego jaki powinien byc
|
Nie mam zamiaru omawiać tego meczu ani postawy poszczególnych grajków (choć logika ekstraklapy w przypadku Lisa zadziałała ewidentnie).
Najważniejsze: WISŁA KRAKÓW AEJAEJAOOOOO AEJAEJAOOOO KAŻDY TO POWIE, WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!! |
Wisła PANY!!!
|
Brawo Jesus, brawo Lis (choć obawiałem się jak cholera, ale było spoko), brawo drużyna, brawo kibice :)
|
Uroczyście zwracam honor Panu Bramkarzowi Mateuszowi Lisowi, przyznając się, że nie wierzyłem w jego dobrą postawę w dzisiejszym meczu. Dla swojej obrony dodam, że cały czas wierzyłem w Imaza i fajnie, że przełamał się akurat dzisiaj.
Gra, styl, to, że w drugiej połowie staliśmy i czekaliśmy co zrobi sąsiadka - nie ważne. Liczy się tylko piękny wynik :) |
Wierzę w Jezusa i w Mateusza!!!!!
|
Połówka rozbita!
Jeszcze tylko 20 punktów do utrzymania się :) |
Tak jak pisałem, że ich pojedziemy, tak się stało. Status quo zachowany.
Niech podsumowaniem będzie cytat: "Dzięki wygranej Wisła wskoczyła na trzecie miejsce w tabeli i ma tylko punkt mniej od Legii i Lechii. cracovia cały czas jest ostatnia". Miłego dnia! |
Kraków jest nasz
|
W zasadzie to był najniższy wymiar kary dla sąsiadki.
Wisła grała na pół gwizdka, a w drugiej połowie to w zasadzie tylko od niechcenia, a i tak zwycięstwo jest nasze. Nie było się czym podniecać (sportowo, rzecz jasna). Kwik na sąsiednim forum wprawia mnie w zachwyt. |
Miasto - NASZE
DERBY - NASZE Wszystko - NASZE kolejne derby do przodu chociaz tym razem mielismy duzo szczescia ALE w Derbach najwazniejsze jest zwyciestwo i to sie nam udalo. KAZDY TO POWIE, WISEŁKA RZADZI W KRAKOWIE!! |
Wisła PANY!!!
|
Wspaniały wieczór. Kolejny!
Panowie, z całego serca DZIĘKUJĘ! :) Po raz pierwszy za mojego życia mam okazję świętować trzecie z rzędu zwycięstwo nad sąsiadką. Cudowne uczucie. Jesus, jesteś MISTRZ! Mateusz - rewelacyjny mecz, oby tak dalej! Cała drużyna - czapki z głów! Wisła Pany! |
Imaz, wybaczam ci wszystkie spartolone setki w tym sezonie.
Lis dzisiaj 10/10. Stadion w większości przejęty przez młodych Wiślaków - miód na moje uszy. Wedle opinii z pewnego forum nawet młyn został przejęty przez przedstawicieli ABG :) W Krakowie bez zmian... WISŁA PANY!!! |
chyba zrobie cos o czym nigdy nawet nie myslałem.wejdę na to koszerne forumpoczytam jak placzą :)
a ten wpis to miód na moje serce 22 minut(y) temu #242 ***** dawno się nie czułem tak upokorzony, w....... i psy na młynie, ***** jak można do tego dopuścić, przecież przynajmniej opiekunów da się zweryfikować, a opiekunami były psy. Jakby mnie wielki spocony murzyn zgwałcił. |
Wisła Pany!
|
Wisła pany!
|
daktos l;inka do parchatego forum ??????? aaa , i jak tam szeryfy netowe odnosnie Lisa ??? nie ma was teraz
|
Z kałuży flety
Puszczają doping z kasety :lol: Jeszcze raz brawo Młoda ABG! |
kilkanaście lat pracy z młodzieżą szkolną przynosi efekty! :D WISŁA PANY!
|
nerwow co niemiara. Do konca w niepewnosci ale wygrali. Druga polowa dramat ale szczescie przy nas. No i tak ma byc:)
Doping z glosnikow aby zagluszyc doping dla Wisly. Milo sie czyta takie rzeczy, ze nie maja swoich gardel. |
Nie wiem czy szkoły coś płacą za sektor MABG ale klub powinien dotrzeć do tych dzieciaków, które tam dzisiaj były i zaprosić je na kolejny mecz do domu przy R22. A my wszyscy powinniśmy im podziękować bo w dużej mierze przyczyniły się do jeszcze większego upokorzenia parchów. Coś wspaniałego, dzięki dzieciaki.
Zawsze naD WAmi. |
Cytat:
Mam wrażenie że mamy na tym forum masę kryptoparchów. Ale dzisiaj świętujemy my :D |
Brawa dla całej drużyny! Pozytywnie zaskoczył mnie Lis.Oby to był mecz, który zbuduje go na cały sezon.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Brawo Drużyna! Wisła Pany!
|
Nie ma nic piękniejszego od płaczu parchatego ;>
Środek pola (Kort-Basha) w dołku od kilku spotkań, więc chociaż Kort to człowiek Stolara, to nie wiem czy powoli nie powinien być podmieniony na Tibora. Arsenić musi grać, dla mnie Pietrzak na ławkę chyba... |
Cytat:
|
Właśnie przywiozłem syna z meczu, gardło zachrypnięte:) Chłopaki się umówili i pod bluzami wszyscy w koszulkach Wisły, niektórzy nawet szaliki przemycili.
Ciekawostka - przed meczem rozdawali śpiewniki Cracovii...niewiele im to dało:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl