![]() |
Cytat:
Dodam, że w nowego sponsora w ogóle nie wierzę bo to bez sensu. Za miejsce na koszulkach dostajemy lekko ponad 1 mln złotych to czemu ktoś miałby rzucić parę baniek za nic? Myślę, że to oczywiście że w grę wchodzi jedynie nowy właściciel albo chociaż współwłaściciel. |
Jestem sceptyczny (ale ogolnie taki jestem z natury) i dopoki nie zobacze oficjalnego komunikatu o podspisanym porozumieniu i potwierdzeniu go przez obie strony taki pozostanę.
Mało wiarygodne wydają mi się informacje o spodziewanym kupcu/inwestorze który ma ocalić Wisłę w kontekście rozmów z zeszłęgo tygodnia, które już były same w sobie desperackie. Ich rezultat był wynikiem oceny sytuacji finansowej Wisły a nie braku woli do porozumienia lub jakis konkretnych warunków prawnych bądź biznesowych. Jeszcze pare dni temu nikt o innym potencjalnym zainteresowanym nie slyszał wiec nie sądze by w totalnej tajemnicy zarząd TS równolegle prowadził aktywne negocjacje z innym podmiotem. Za o wiele bardziej prawdopodobne uważam iż to ściema. Może jest jakiś sponsor ktory sypnie pare baniek , ugasi nieco pożar i pozwoli przetrwać może do lata (tylko nie wiem co mialby dostać w zamian :) ). Tylko że takich altruistów to nawet nie ma na siepomaga.pl .... |
Mam tak samo jak DysoN. Jak będzie oficjalne info, wówczas uwierzę.
Nagle wszyscy strzelają godzinami, datami, każdy coś wie, już ostatnio miało być wszystko pięknie i cudownie, a jak się skończyło wszyscy wiemy... |
Wydaje mi się, że to kolejne mydlenie oczu, gra na zwłokę, ściema dla piłkarzy.... Tak mi się zdaje - OBYM SIĘ MYLIŁ.
EDIT: Wygląda to jak ostateczny skok na kase z biletów na meczu z kuchenkami... (zachęta farmazonami na większą frekwencję). Tylko ten Baszczu (wpuszczony w maliny?) nie pasuje do sytuacji. |
Lepiej być Niewierym Tomaszem niż wierzyć obecnemu Zarządowi.
PMS powinni na taczkach wywieźć... |
mr_kwolf ja sugeruje iz wole zaczac od 4 ligi niz miec obecny uklad wlascicielski w Wisle
co oczywiscie nie zmienia faktu, ze chcialbym, aby wszystko sie dobrze ulozylo, ale z nowym wlascicielem, zadnym wspolwlascicielem jak to mowia: kto raz sie s....il, zawsze ....a pozostanie, takze uwazam iz wszelkie kroplowki odpadaja w obecnym momencie. nie krytyjuje TS jakos organizacji, moze kiedys byli tam ludzie, ktorym zalezalo na Wisle, moze sa caly czas, niestety nie maja obecnie wiele do powiedzenia. |
Cytat:
Są rzeczy niemożliwe , ale ta o której wspominasz do niej nie należy. Kwestia wiarygodności podmiotu to inna sprawa. |
Cytat:
Bo w to, że znajdzie się jakiś frajer, który będzie chciał dalej sponsorować bandyterkę to nie wierzę. A jak widać TS nie chce oddać klubu i woli wydoić ile się da i później pewnie poszukać nowej padliny do żeru. |
Niektorzy to maja zryte baniaki. Poczytajcie sobie co pisalem o Stechertach. Z natury jestem sceptyczny, ale uwazam, ze teraz bedzie dobrze. Nie jest to zadna sciema. Zreszta dlaczego Baszczynski mialby w tym uczestniczyc?
|
Cytat:
Dopoki nie klepną, to nie ma nic :) |
Cytat:
Dopiero co wyszło, że przy frekwencji na poziomie 10k klub traci na meczu zamiast zarabiać, a ty tu wyskakujesz z milionem "lekką ręką". I tak z ciekawości to skąd info, że TS nie chce oddać klubu? |
W przeciwieństwie do Citki, Baszczu jest z Wisłą mocno związany.
Baszczu z nami z kibicami!!!! Oj tak bardzo chciałoby się uwierzyć, że jeszcze Wisła nie zginęła |
Cytat:
|
Coraz więcej wskazuje na to że coś z tego będzie. Ale trzeba zachować spokój do końca...
|
Cytat:
Sam jestem mocno sceptyczny wobec tych plotek i kompletnie sìę tym wszystkim nie jaram, ale logiki w Twoim poście nie widzę. |
Cytat:
Jeśli przyjdzie na stadion w piątek więcej ludzi to nie dlatego że pojawi się nowy sponsor ale dlatego że to może być koniec tej drużyny. Ostatni raz może zobaczyć drużynę Stolarczyka w tym kształcie. Na stadionie nie będziesz oglądał sponsorów ale piłkarzy . Poza tym: Nikt nowy do klubu nie wejdzie jeśli zostanie ktokolwiek ze starej władzy w klubie. Także " frajer do sponsorowania bandyterki" się nie znajdzie , ale do wyłożenia kasy i robienia po swojemu już prędzej . TS się pozbędzie Wisły bo już robił do dna. Jak nie teraz to bankructwo SA pociagnie za sobą całe stowarzyszenie. |
@semion bandyterkę, zamiast mózgu, masz w głowie :-) maksymalna frekwencja to nasz obowiązek a jak masz głupio pisać, to lepiej nie pisz wcale :) liczę, że dzisiaj bajka będzie miała happy end i w piątek będzie olbrzymie święto na R22!
|
Cytat:
|
Cytat:
:] |
Cytat:
|
Sponsorzy Wisły dostali informacje ze klub przejmuje AON.
|
Cytat:
|
Kolejny wyciek? Zaraz zawału tu dostaniemy. Na szpilkach .... ale jak sie okaże to ... szampan leci.
|
Informacja pochodzi od poważnego źródła. Bezpośrednio od sponsora.
|
Bzdura.
10 znakow |
no i bądź tutaj mądry czytając ten temat :D
|
AON robił audyt.
|
Cytat:
|
Jeśli piłkarze dziś nie złożyli wezwań do zapłaty to znaczy że temat przejęcia przez inwestora jednak jest,
Baszczyński prawdopodobnie będzie nowym prezesem To że duży koncern ewentualnie przejmie klub nie znaczy że będzie chciał pompować w Wisłę duże pieniądze, dla mnie będzie liczyć się deklaracja czy ten koncern będzie chciał spłacić długi i wyprowadzić Wisłę na prostą że w momencie jak by opuścili Wisłę to klub będzie na 0, bez długu, żeby nie zostało jak po TeleFonice ze 40mln zamrożonego długu |
mógł robić audyt, ale też przejąć, by potem zbyć inwestorowi końcowemu po zrobieniu porządków. Ale raczej to nie AON, choć każdy chyba pamięta ich logo na koszulkach Czerwonych Diabłów.
|
Cytat:
|
"ja byłem w pokoju A ON robił audyt"
:) |
sprostowanie. AON jest pośrednikiem. Dokładna nazwa podmiotu przejmujacego bedzie znana wieczorem. Kraj pochodzenia odbiega klimatem od naszego.
|
Cytat:
|
Cytat:
"Jakie kraja mają inny klimat niż Polska" :D |
Na podstawie zamieszczonych tu strzępów informacji i poszlak wnioskuję, że chodzi o jakieś arabskie linie lotnicze. Albo nie - wschodnioazjatyckie linie lotnicze. Tylko czy nie lepiej opierać się na lokalnych sponsorach/udziałowcach/właścicielach? Po oczyszczeniu się oczywiście.
|
Niezależnie od tego jak skończy się ta cala historia, świąteczne czyszczenia forum z wszelkiej maści borowików siejących dezinformacje i ferment byłoby bardzo wskazane.
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cieja_sadloka/
Cytat:
Trolling, brak wyczucia autora czy mrugnięcie okiem do nas, że te plotki o bogatym właścicielu się potwierdzą? ;) |
Cathay Pacific na mój gust. ;) Chińczyki, inny klimat, dają sobie referencje z AONem i linia lotnicza - co by można odniesć do twitta Kaliciaka. ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl