![]() |
Cytat:
|
na wislaportal.pl w relacji napisali że
"Goście dają się teraz wykazać bośniackiemu bramkarzowi. Wszystkie strzały i wrzutki padają łupem Nurkovicia. Na razie - poza jednym wykopem - gra naprawdę przyzwoicie" Widać, że ma dobry refleks, wybicia można dopracować |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wasz wielki nie wypał transferowy właśnie strzelił bramkę od razu po wejściu na boisko. On się jeszcze zwróci - o ile będzie szanse dostawać : )
|
Cytat:
mam nadzieję że ten serial z bramkarzami dobiegnie końca... |
Według mnie Skorża mógłby już wpuścić Drozdowicza bo po pierwsze to sparing a po drugie wynik jest pozytywny
|
włąsnie go wpuscił :)
|
a czy w tym Rużomborku nie broil przypadkiem ten Hajdduch co byl u nas na testach? chyba dobrze, ze go nie kupili, skoro nawet do skladu u nich sie nie lapie... co do Bozoka to jak widze, ze dzisiaj nie gra to jestem pewen, ze na dniach podpisza kontrakt..
|
Cytat:
|
Teraz gramy drugim skladem. Szczerze powiedziawszy nie ma co liczyc na skladne akcje i duzo sytuacji. Z relacji wynika, ze ten Nurkovic nawet niezle. To cieszy.
Hajduchowi sie chyba skonczyl kontrakt i odszedl. zreszta ten Ruzomberok tez nie gra chyba w najsilniejszym skladzie. Wynikiem sie nie ma co podpalac. Jak widze naszych rezerwowych to mnie troche przerazenie ogarnia. Na obecna chwile mamy 12 zawodnikow. |
Cytat:
|
Może po to wszedł skład rezerwowy, żeby bramkarz udowodnił swoją klasę?
Cytat:
Cytat:
|
Jak ma Drozdowicz sie pokazać kiedy gra u boku rezerwistów naszych ?
|
No tak orientacyjnie podałem 12. Gargula i Boguski sa kontuzjowani. Ten pierwszy ma wrocic na wrzesien. A wtedy juz moze byc koniec przygody w Europie + ciezka sytuacja w lidze.
|
Co się dzieje z Boguskim na początku mówiło się że to wcale nie taka poważna kontuzja, a on wciąż nie może do piłki wrócić...szkoda:/
|
Jirsak, któremu tak wszyscy niewiadomo czemu cisną i nazywają go "wielką porażką polityki transferowej Bednarza" gra chyba całkiem niezłe zawody. On jest naprawdę dobry, ale ma pecha bo Skorża woli dużo słabszego, moim zdaniem, Diaza, który nadaje się bardziej na skrzydło, niż do środka.
|
Karny dla Rużomboroka ciekawe co pokaże Nurković :D
|
Nic nie pokaże, co ma pokazać przy karnym. albo się uda albo nie
|
Cytat:
A co do Boguskiego, to jest gorzej niż miało być. Nie wiadomo dokładnie kiedy wróci |
Cytat:
|
Po tym co pisało w relacji to chyba mamy w końcu bramkarza...
ale poczekajmy na oficjalny komunikat... |
Przydałaby się jakaś prezentacja wideo, jak wcześniej z Ilizim i Vanstrattanem - wiadomo że to za wiele nie powie, ale jednak ciekawie byłoby go obejrzeć.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oby dzisaj ktoś był zakontraktowany....
|
Ja myślę że Nurkovic musi jeszcze poczekać, a te 2 ważne momenty, o których mówił Skorża to pewnie podpisanie kontraktów z Bożokiem i Carlinhosem
|
Ale sam menedzer Nurkovicia powiedział ze pojedzie on na oboz z wisła tylko wtedy jak podpisze kontrakt a podobno ten bramkarz był przez dłuzszy czas obserwowany.Jak by juz mieli podpisac z kims kontrakt to stawiam na Nurkovicia i Bozoka ale nie ma co gdybac zobaczymy oby nareszcie były jakies tfansfery...
|
bardzo proszę o krótką piłkę
jakiś czas temu pisano o zainteresowaniu Trajce Nikovem, bramkarzem z Macedonii. Na jakimś YT dobrze się prezenotwał, nawet w jakichś tam eliminacjach puefa z jakimś cypryjskim zespołem wyciągał niemożliwe piłki. Tymczasem dziś testuje się Adisa Nurkovića. Co z tym pierwszym? |
Pewnie nie spodobał się sztabowi szkoleniowemu.Odesłali go do domu i już nigdy się z nim nie kontaktowali.
|
Wszystko fajnie, dwa kontrakty (Bożok i Nurković), tylko co z Carlinhosem? Jest w Krakowie chociaż?
|
Wystarczy spojrzeć stronę czy też dwie w tył albo poszukać na internecie żeby się dowiedzieć że Bożok wyjechał i kontrakt prawdopodobnie będzie podpisywał 1 lipca, a Carlinhos ma potwierdzić swój status-czyli że jest wolnym piłkarzem.
|
Myślę że ten sparing z Rużomberokiem był jednym z warunków żeby wisła zakontraktowała Bozoka...
|
Cytat:
|
nigdzie nie pisze, ze BOzok będzie podpisywał 1 lipca, tylko, że kontrakt będzie obowiązywał od 1 lipca, a to jest różnica. I też pisało, że ma wrócić do Krakowa w czwartek
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ręka mnie boli już od tego odświeżania strony oficjalnej :) niech w końcu będzie info o transferach :) |
Szczerze mówiąc dziwnie to trener ujął "dwa ważne momenty" ja powiedziałbym ważny moment np bo jeśli dziś ktoś podpisze kontrakt z Wisłą czy to jeden zawodnik czy dwaj czy więcej to będzie jedna wspólna prezentacja piłkarzy więc jedno ważne wydarzenie ale też mam nadzieję że to chodzi o transfery. Ale ja nie powiedziałbym że na pewno będą to Bozok, Carlinhos, Nurković czy może Drozdowicz. Nie zdziwię się jeśli podpisze kontrakt ktoś inny kto jeszcze nie był wymieniany w kontekście przejścia do Wisły...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl