![]() |
Idzie ktoś na mecz w niedzielę? Pytam się, bo patrząc na liczby sprzedanych biletów chyba prawie nikt..
|
do której można kupić bilet online dzisiaj do 18 czy 00.00 ?
|
Wtorek 12:00 12020 biletów
Sroda 12:00 11243 biletów a wiec poszlo 777 Czwartek 13:10 10404 biletów a wiec poszlo 839 Piątek 12:00 9185 biletów a wiec poszlo 1219 Sobota 12:00 8287 biletów a wiec poszlo 898 Na mecz z lechem w ostatnim dniu sprzedazy online o 12:20 bylo 7977 biletow a wiec 310 biletów poszlo wtedy wiecej ;) Sprzedaz online do 23:59 |
Cytat:
|
W meczu z Lechem w dniu meczu poszło rekordowo dużo biletów z tego co kojarzę to ponad 3 tys.
|
Dziś pogoda nie zachęci tych co lubią stać w kolejce przed meczem...
|
3 godziny do meczu (o ile sie odbędzie) licznik wskazuje dokładnie tyle na ilu stanął na meczu z Górnikiem, czyli 11,500 sprzedanych biletów.
|
Przedłużyłem kartę kibica przez internet i zaznaczyłem opcję odbioru osobistego w strefie kibica. Jak to się dalej odbywa? W tym momencie karta jest nieaktywna i nie mogę kupić biletu. Czy jest szansa, że bilet będę mógł kupić np. dziś czy jutro a kartę odbiorę w dniu meczu, czy też będę musiał ją jakoś "ręcznie" aktywować i bilet kupie dopiero przed meczem?
|
Cytat:
Musisz czekać, aż karta będzie aktywna w systemie (to oznaczać będzie, że ją już wydrukowali i jest gotowa do odbioru). Ostatnio karty były do odbioru wyłącznie w punkcie reklamacji zlokalizowanym na parterze w Strefie Kibica, więc pewnie i teraz można je tam odbierać, ale tak jak pisałem, dopiero gdy będzie aktywna. |
Ktoś wie ile trwa taki proces? Na miejscu kartę wyrabiają w kilka minut więc mam nadzieje, że najpóźniej do piątku się z tym wyrobią abym mógł kupić bilet już w kasie na stadionie.
|
Cytat:
|
2 tysiące biletów sprzedanych na Śląska i to niecałe. Dwa dni do meczu.
Ja to tylko tu zostawię. |
^^To tylko pokazuje, jak wielką siłę stanowią studenci, którzy przyjeżdżają do Krakowa...
|
Jak masz pisac głupoty ze 2 tys sprzedane to sobie daruj;> Kazda sprzedaz zaczyna sie jakos od 13 tys wiec na chwile obecna zeszlo prawie 4 tys biletow do tego karnety itd podobna ilosc jak na meczu z Lechia pewnie bedzie czyli 11tys
|
O cholera - jako, że moja poprzednia karta się już skończyła, to chciałem nową wyrobić na stadionie w piątek przed meczem, a później kupić bilet. Z tego co pamiętam, to poprzednią kartę dostałem od ręki, tzn. cyk zdjęcie i karta gotowa.
Czy dobrze rozumiem, że nawet jeżeli dostanę nową kartę w piątek przed meczem, to nie będę mógł w kasie kupić biletu, dopóki nie będzie ona aktywna? Miałem specjalnie przyjechać z Wrocławia na ten mecz, a teraz nie wiem, czy nie pojadę na darmo. P.S. To samo dotyczy 3 osób, które będą ze mną jechały, a które nigdy nie były na meczu Wisły. |
Cytat:
koledzy wyrabiali (przedłużali) przez internet, a ich drukowanie trwało ok 2 dni, dlatego musieli czekać, aż karty będą gotowe. Nie róbmy zamieszania. |
@ArturBarlinek Dzięki za wyjaśnienie, bo już się wystraszyłem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Karta jest gotowa do odbioru, |
Ok, wielkie dzięki. Poszło bezproblemowo, bilety kupione.
|
Usiłuję zakupić bilet na mecz z koroną, i nie działa opcja zapłać teraz :/ ktoś wie co może być przyczyną ? (regulamin sprzedaży zaakceptowany) ta sama sytuacja przy próbie na kompie i na komórce
|
mam tak samo
|
Lechu, LanceTS piszcie na FB do Wisły, odpowiedzą wam i pomogą naprawić problem :) Chyba ze ktoś z forum tak wcześniej miał więc musicie poczekać na odpowiedź
|
Cytat:
|
na Mozilli i IE nie mogę w ogóle wybrać miejsca. Co bym nie naciskał to żadne miejsce się nie zaznaczy. Na Chrome nie działa ten przycisk "zapłac teraz"
|
Cytat:
|
Nie zmiana tylko usunęli awarię, bo wczoraj nie dało się na żadnej przeglądarce kupić biletu, a dzisiaj już wszystko działa normalnie.
|
Cytat:
|
Mam taką propozycję. Drużyna chyba gra nienajgorzej, atmosfera wokół klubu coraz lepsza.
Możebyśmy tak się przeszli na mecz w przyzwoitej liczbie? www.bilety.wisla.krakow.pl |
Ostatnia szansa na 15% zniżki
|
Hop do góry! Kto jeszcze nie ma?!
|
Szykuje sie kozak frekwencja.
Brawo my! |
Fialo, rozumiem ze to był sarkazm :D
|
Cytat:
No przecież ma padać, co się czepiasz? No i piątek wieczorem? Mecz? Przecież trzeba się najebać na mieście. Do akcji na fans4club dołączyło ledwo 2300 osób. Jesteśmy słabi i tyle. |
Dokładnie tak naprawdę w KRK nie ma za dużo kibiców Wisły, dopiero jak studenty się zjadą to frekwencja skoczy o 2tys.
|
Cytat:
|
Czyli mówicie, że dzisiaj Wisła gra tak ? Ale nie no deszcz, pada kurde, jestem z cukru i wgl, na stadionie jest zimna kiełbasa, którzy wgl oni są w tabeli ? Na 6 ? E to nie opłaca się iść. Przecież na stadionach tylko biją, po za tym nie mam kasy więc sorry. A tak wgl to pójdziesz się ze mną dzisiaj najebać ? Bo wczoraj dostałem wypłatę i trzeba coś zaszaleć. Takie to wymówki mogą być przed dzisiejszym meczem :D
|
Cytat:
O tym, że trzeba potem postać w korku / pognieść się w busie O tym, że nie lubię jak mnie ochroniarz maca przed stadionem o tym , że uszy bolą jak najpierw ten spiker, potem te reklamy, a na końcu Ci bandyci z C. WSZYSCY NA MECZ! |
Marcinkrakwoj o ile dobrze pamiętam to w tym tygodniu Izolator Boguchwała gra u siebie mecz. Na ten mecz wszyscy z całej Polski jadą, podobno bilety droższe niż u nas :D. A tak na serio to widzimy się na stadionie :)
|
Chce zabrać znajomego na mecz, o 16:30 - 17 będą kolejki do karty kibica i biletów czy powinno być jeszcze ok?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl