![]() |
Lech Poznań wspólnie z wielkopolską "Solidarnością" podpisał we wtorek umowę o wzajemnej współpracy. Jej celem jest promocja klubu, związku oraz pozyskanie nowych kibiców. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
|
Mam nadzieję że Śląsk zrobi jakąś sensację :D
|
Nie oglądam meczu. Może mi ktoś w skrócie napisać jak sobie radzi Śląsk z Jagą po pierwszej połowie.
|
Wyrównany mecz, lekka przewaga Śląska potwierdzona bramką Kaźmierczaka w 37 minucie.
|
Jaga - Slask 0:1 :) Bardzo ladna bramka Kazmierczaka.
Ogolnie to mecz wyrownany, z lekka przewaga Jagi, Slask z kontry |
Cytat:
|
No to Śląsk prowadzi! :D
|
Kaźmierczak zaskoczył wszystkich, zawsze dzida na siłe a teraz taka techniczna malinka, bardzo ładna brameczka i niech Śląsk dalej tak gra
|
Śląsk z napastnikiem przynajmniej pokroju Robaka byłby z taką grą w ścisłej czołówce. Bardzo solidni w defensywie, dobre rozegranie piłki w środku pola, tylko napastnika brak...Gikiewicz to nie ten poziom, którego im potrzeba.
Ostatnio w lidze padają bramki jak nie u nas, to już chyba szósta czy siódma bramka wiosną w Ekstraklasie, którą można zaliczyć do grona bardzo ładnych bramek. |
Orest to jest jednak kot. W kilka miesięcy zespół, który był kandydatem do spadku z tym samym stanem kadrowym poustawiał tak, że Legia, Wisła i Amica mogą mieć z nimi problem. Bardzo dobrze grają w defensywie, wyłączyli praktycznie Frankowskiego z gry, środek z Burkhardtem i Hermesem potrafią zdominować, a kontrataki ładnie rozciągają skrzydłami. Do szczęścia potrzebują tylko napadziora.
Szkoda, że gramy z nimi w piątek. |
Bardzo ładny gol Kaźmierczaka, ale co do całego meczu - wprawdzie stosunkowo dynamiczny i ciekawy, to jednak widać po obu drużynach, że jednak nie weszły jeszcze w rytm. Obie drużyny grają bardzo niedokładnie. Zapowiada się fajne rozegranie, szybka wymiana piłki, całkiem kreatywne podania i nagle bezsensowny balon do nikogo albo podanie prosto w aut. Bardziej niedokładna jest Jagiellonia i dlatego przegrywa.
Zapowiada się dobry wynik dla dwójki liderów, ale z drugiej strony w wygrajligę mi kapitan Sandomierski nie zdobędzie punktów :D A zastanawiałem się nad opaską dla Kaźmierczaka, cholera... ;) |
Śląsk gra dużo lepiej i moim zdaniem nie przegra tego meczu jak będzie tak dalej. Jaga strasznie słabo, nie stworzyli sobie sytuacji. Świetny mecz Pepe, oby wygrali ten mecz to będziemy już pełnoprawnym liderem!!! ŚLĄSK! ŚLĄSK! WKS!!!
|
i co, brak Grosika widoczny czy nie?
|
na razie jest dobrze . hej Śląsk !!! :D
|
Grosicki by wiele nie pomógł. "Najlepsza obrona w lidze" gra marniawo.
|
Cytat:
|
Ja nie ogladam meczu,dlatego beznapinkowo zapytalem :)
E: Lol, wg.onet interesujemy sie Michelem Platinim... |
Ładnie Śląsk gra :D Jaga ma nie złe problemy , ale WKS musi uważać na kontry.
|
Ten sędzia to jakiś idiota ja .......e ...
|
Głupi, ale jednak słuszny karny...
|
karny prawidłowy wiec o co ci chodzi?
|
Kurde ale im prezent Pawelec zrobił...
|
Był faul? Był.
Faul miał miejsce w polu karnym? Miał. Karny niestety prawidłowy. |
Mi sie od razu wydawalo, ze karny - nawet nie potrzebowalem powtorki.
Mysle, ze raczej ewidentny - liniowy byl pewny. Nie wiem czemu WIeszczu sie tak pluje - karny to karny. |
Ludzie, bez jaj, za takie coś się karnych nie dyktuje. Jakie kurde kopnięcie?
Teraz Jaga pewnie na fali strzeli jeszcze jedną i tyle mieliśmy lidera. No ale nie marudzę, tylko idę oglądać i kibicuje Śląskowi, chociaż taki wynik jak teraz jest, też nie jest zły. |
Cytat:
|
Jak dla mnie karnego nie było.Slask ma pecha ,z pejsami nie podyktowali dla nich ewidentnego karnego ,teraz karny z du*y przeciwko nim.
|
ludzie opanujcie się bądźcie obiektywni.
|
Kupisz to jednak najwieksza panienka naszej ligi, on sie przewraca zawsze, po kazdym kontakcie....
|
Jesli za takie starcie na granicy pola karnego dyktuje się karne to ja nie mam pytań. Praktycznie każda obecność napastnika w polu karnym powinna zakończyć się wapnem.
Jak dla mnie przekręcono Śląsk |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl