![]() |
Za nieświadome działania antymarketingowe
|
Cytat:
Jest jeszcze druga ewentualność niejako tłumacząca brak rozwoju - mam na myśli 'treningi' w Wiśle, na co zwrócił ostatnio uwagę Pajlić. |
Cytat:
|
z wywiadu Kirma na głównej:
Jesienią widzieliśmy chyba Andraża Kirma, na jakiego czekali kibice Białej Gwiazdy od momentu twojego przyjścia do Krakowa. Oj nie, niech poczekają jeszcze trochę (śmiech)! Zobaczymy, jak to będzie wiosną. :) oby, oby, oby. Niech Kirm pokaże pełnię swoich możliwości. Na środku Sobol z Meliksonem. Na skrzydle Mały. Jeśli wszyscy byliby w optymalnej formie to o pomoc jestem spokojny. Atak zresztą też, w przypadku zakontraktowania Genkova. Teraz trzeba zająć się tyłami. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tylko czemu robią zdjęcia lustru zamiast użyć samowyzwalacza!? |
Cytat:
Oby, oby... |
|
No faktycznie ciekawe - schudł kilka kilo - może jest jeszcze nadzieja że coś pobiega po boisku? :)
|
Cytat:
|
Boukhari bez kilku kg może być naszym największym wzmocnieniem, bo kilka jego inteligentnych zagrań już widzieliśmy, brakowało mu tylko fizycznych cech
|
Nawet najbardziej uzdolniony piłkarz jest nikim, bez siły, kondycji, przygotowania szybkościowego.
Ja o Buke jestem spokojny. Piłkarskie umiejetności ma na wysokim poziomie. Przecież techniki się nie zapomina. |
Cytat:
dokladnie warto np obejrzec jego bramki za czasow gry w Ajaxie pewnych zdolnosci sie nie taci ,techniki tez on musi ciezko pracowac nad kondycja ,masa i powinno byc dobrze pozatym widac ze Nourdin robi dobra atmosfere ,taki "smieszek" i jajcarz ,tacy ludzie z takim charakterem to tez duzy plus da druzyny i atmosfery. |
Cytat:
|
Chavez rozegrał całe spotkanie z Salwadorem w półfinale Copa Centroamericana.
Wygrana Hondurasu 2-0. Żółtko Chaveza. W niedziele grają finał z Kostaryką |
Co do Boukhariego... Fajnie, że zrzucił parę kilo. Ale pytanie, czy to wystarczy bo nadwagę miał widoczną. Pod względem umiejętności piłkarskich facet jest bez zarzutu.
Natomiast co do jego przyszłości, sprawa jest jasna. % tkanki tłuszczowej trzeba mu wpisać do ew. nowego kontraktu (jeśli na niego zasłuży dobrymi występami na wiosnę) - w ramach tzw. motywacji. 50% gwarantowane, reszta zależy od wagi i występów na boisku. Piszę to całkiem na serio, bo ponoć nasz sympatyczny Marokańczyk nie tylko u nas miał problemy z utrzymaniem wagi. |
Klub zobaczy jak będzie się prezentował wiosną, wiadomo, że jak będzie ciągnął grę i wywalczy miejsce w składzie - to przedłuża z nim umowę.
|
Boukhari może być dobrym zmiennikiem. Myślę, że większy będzie z niego pożytek jakby np. wszedł na 30 minut i dał z siebie wszystko niż człapał po boisku całe 90 minut. I ogromny plus za atmosferę jak tworzy wokół siebie.
|
Taka prawda, że Boukhari zdobył moje serducho swoim jajcarskim podejściem do życia. Nie dziwię się, że nasz treneiro Go chciał sprowadzić, bo raz, że rzeczywiście wpływa na atmosferę w szatni, dwa, że posiada bardzo konkretne umiejętności, a trzy, że na takich piłkarzy kibice patrzą zupełnie inaczej, niż dajmy na to Boguskiego. On ma szansę być tak dobrze wspominany jak Penksa, który mimo ograniczonych możliwości wpisał się jednak pozytywnie w historię Naszego klubu. Boukhari dobrze zaczął, strzelił w debrach, pokazał klasę w akcjach charytatywnych i tyle by wystarczyło, a ja jednak marzę o tym, by zrzucił kilka kilo i miał siły i motywację, do grania tak, jakbyśmy tego oczekiwali. Do to pozytywny gość, oby takich więcej.
PS. "Aj lajk basketbol, ju lajk basketbol?" |
Penksa wpisałby się jeszcze lepiej w historię Wisełki, gdyby sędzia uznał jego bramkę strzeloną w drugim meczu z PAO...
ech wspomnienia |
Nalepa obchodzi dzisiaj 18-nastke!
Ciekawe czy postawi cos na zgrupowaniu :p |
Cytat:
|
|
co oni mają z tymi trzema paluchami do góry? to prawie L z tego wychodzi:P
|
Cytat:
|
Cytat:
gdyby Większe Kebaby się dowiedziały co ich ziomek pokazuje :-) |
Boukhari taki chudy, że go ledwie zauważyłem na tym zdjęciu :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl