Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Stanlej13 21.01.2011 15:21

Za nieświadome działania antymarketingowe

tomsts 21.01.2011 15:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xanti1906 (Post 1038830)
Bądź co bądź Łobo to nasz piłkarz i dopóki nie będzie 100% pewności, że sprzedawał, mamy go bronić, a przynajmniej nie oskarżać.

Zgadzam się. Ale fakt faktem, że Łobo zatrzymał się w rozwoju jakiś dłuższy czas temu. Szczerze mówiąc, myślałem, że w Wiśle się rozwinie. Teraz myślę, że mogło to wynikać częsciowo z faktu ujawniania kolejnych wątków afery korupcyjnej. Łobo ewidentnie ma jakieś bariery psychiczno - mentalne. A jest to zawodnik, który w pełni formy (psychicznej i fizycznej) jest w stanie wygrać mecz.
Jest jeszcze druga ewentualność niejako tłumacząca brak rozwoju - mam na myśli 'treningi' w Wiśle, na co zwrócił ostatnio uwagę Pajlić.

szprotson 21.01.2011 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Stanlej13 (Post 1038921)
Za nieświadome działania antymarketingowe

na jakiej podstawie to wnosisz?

tomsts 21.01.2011 16:43

z wywiadu Kirma na głównej:

Jesienią widzieliśmy chyba Andraża Kirma, na jakiego czekali kibice Białej Gwiazdy od momentu twojego przyjścia do Krakowa.
Oj nie, niech poczekają jeszcze trochę (śmiech)! Zobaczymy, jak to będzie wiosną.

:) oby, oby, oby. Niech Kirm pokaże pełnię swoich możliwości. Na środku Sobol z Meliksonem. Na skrzydle Mały. Jeśli wszyscy byliby w optymalnej formie to o pomoc jestem spokojny.
Atak zresztą też, w przypadku zakontraktowania Genkova.
Teraz trzeba zająć się tyłami.

Semper Fidelis 1985 21.01.2011 16:49

Wywiad z Kiro

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ywne_treningi/

picasso 21.01.2011 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jarcze (Post 1038799)
Ja chciałem zasygnalizować nieco inny temat który powraca co jakiś czas przy okazji aresztowań kolejnych graczy zamieszanych w aferę korupcyjną. Jak wiadomo ostatnie skalpy wrocławskiej prokuratury to Drumlak i Bojarski za mecz z Zagłębiem 5 lat temu. Piłkarzem Lubina był wtedy nasz Wojcieszko Łobodziński. Jak dla mnie wizyta Łobo we Wrocałwiu (nie mówię że od razu w charakterze podejrzanego) zbliża się wielkimi krokami. Z jednej strony jego zamieszanie w tę sprawę mogłoby być przyczynkiem do rozwiązania z nim bajecznego kontraktu, z drugiej strony wizerunek klubu by ucierpiał bo w świat poszłaby wiadomość, że trzymamy sprzedawczyka. Myślicie, że klub by go wtedy wywalił:D?

wydaje mi się,ze w świat poszo by przesąłnie,ze to Wisła sprzedawała/kupowała mecze.już widze tytuły"PIŁKARZ WISLY SPRZEDAWAŁ MECZE" albo "ZAWODNIK WISŁY ZAMIESZANY W AFERĘ KORUPCYJNA W POLSKIM FUTBOLU" i inne tego typu.uwierz,że większośc czyta tylko tytuly i parę zdań z tekstu.im to wystarczy by wydac wyrok.

lorddavy 21.01.2011 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez picasso (Post 1039033)
wydaje mi się,ze w świat poszo by przesąłnie,ze to Wisła sprzedawała/kupowała mecze.już widze tytuły"PIŁKARZ WISLY SPRZEDAWAŁ MECZE" albo "ZAWODNIK WISŁY ZAMIESZANY W AFERĘ KORUPCYJNA W POLSKIM FUTBOLU" i inne tego typu.uwierz,że większośc czyta tylko tytuly i parę zdań z tekstu.im to wystarczy by wydac wyrok.

Bo "większość" to debile, których zdaniem nie warto się przejmować?

szczebrzeszcz 21.01.2011 19:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1038752)
dokładnie to tragedia... wydawało by się dorosły facet a zachowuje się jak nieogarnięty małolat... wytłumaczcie mi proszę, co jest fajnego w robieniu sobie fotek z kiblem w tle? abstrahując od tego, że to sory za słowa, ale pedalskie. :rotfl:

nie ma nic złego w takich zdjęciach

tylko czemu robią zdjęcia lustru zamiast użyć samowyzwalacza!?

Uran235 21.01.2011 20:18

Cytat:

Boukhari, któremu okres wypożyczenia do Wisły kończy się za pół roku, walczy o swoją przyszłość. Na pierwszym tegorocznym treningu pojawił się o kilka kilogramów lżejszy niż jesienią. - Jestem w formie, zawsze robię wszystko, by dobrze przygotować się do kolejnej rundy - przekonuje.
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24490

Oby, oby...

Semper Fidelis 1985 21.01.2011 20:34

Chudnie dalej :-)

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/filemanager/lot2.jpg

Ogryzek 21.01.2011 20:36

No faktycznie ciekawe - schudł kilka kilo - może jest jeszcze nadzieja że coś pobiega po boisku? :)

albert02 21.01.2011 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Semper Fidelis 1985 (Post 1039063)

Znajac tych dwoch na zdjeciu to musiala byc ciekawa rozmowa ; d

grogoriogreg 21.01.2011 21:07

Boukhari bez kilku kg może być naszym największym wzmocnieniem, bo kilka jego inteligentnych zagrań już widzieliśmy, brakowało mu tylko fizycznych cech

tofik 21.01.2011 21:28

Nawet najbardziej uzdolniony piłkarz jest nikim, bez siły, kondycji, przygotowania szybkościowego.

Ja o Buke jestem spokojny. Piłkarskie umiejetności ma na wysokim poziomie. Przecież techniki się nie zapomina.

Wojtas 22.01.2011 00:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1039096)
Nawet najbardziej uzdolniony piłkarz jest nikim, bez siły, kondycji, przygotowania szybkościowego.

Ja o Buke jestem spokojny. Piłkarskie umiejetności ma na wysokim poziomie. Przecież techniki się nie zapomina.

dokladnie

warto np obejrzec jego bramki za czasow gry w Ajaxie

pewnych zdolnosci sie nie taci ,techniki tez on musi ciezko pracowac nad kondycja ,masa i powinno byc dobrze

pozatym widac ze Nourdin robi dobra atmosfere ,taki "smieszek" i jajcarz ,tacy ludzie z takim charakterem to tez duzy plus da druzyny i atmosfery.

mulda 22.01.2011 02:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1039057)

Zarty zartami. Ale za duzo tez niedobrze. Szczegolnie jak ktos sie na nich nie zna, albo poprostu nie rozumie.

aNouc 22.01.2011 06:16

Chavez rozegrał całe spotkanie z Salwadorem w półfinale Copa Centroamericana.
Wygrana Hondurasu 2-0. Żółtko Chaveza. W niedziele grają finał z Kostaryką

flamengista 22.01.2011 06:48

Co do Boukhariego... Fajnie, że zrzucił parę kilo. Ale pytanie, czy to wystarczy bo nadwagę miał widoczną. Pod względem umiejętności piłkarskich facet jest bez zarzutu.

Natomiast co do jego przyszłości, sprawa jest jasna. % tkanki tłuszczowej trzeba mu wpisać do ew. nowego kontraktu (jeśli na niego zasłuży dobrymi występami na wiosnę) - w ramach tzw. motywacji. 50% gwarantowane, reszta zależy od wagi i występów na boisku.

Piszę to całkiem na serio, bo ponoć nasz sympatyczny Marokańczyk nie tylko u nas miał problemy z utrzymaniem wagi.

IncognitoTSW 22.01.2011 11:19

Klub zobaczy jak będzie się prezentował wiosną, wiadomo, że jak będzie ciągnął grę i wywalczy miejsce w składzie - to przedłuża z nim umowę.

Jagul 22.01.2011 11:22

Boukhari może być dobrym zmiennikiem. Myślę, że większy będzie z niego pożytek jakby np. wszedł na 30 minut i dał z siebie wszystko niż człapał po boisku całe 90 minut. I ogromny plus za atmosferę jak tworzy wokół siebie.

leyzer87 22.01.2011 11:31

Taka prawda, że Boukhari zdobył moje serducho swoim jajcarskim podejściem do życia. Nie dziwię się, że nasz treneiro Go chciał sprowadzić, bo raz, że rzeczywiście wpływa na atmosferę w szatni, dwa, że posiada bardzo konkretne umiejętności, a trzy, że na takich piłkarzy kibice patrzą zupełnie inaczej, niż dajmy na to Boguskiego. On ma szansę być tak dobrze wspominany jak Penksa, który mimo ograniczonych możliwości wpisał się jednak pozytywnie w historię Naszego klubu. Boukhari dobrze zaczął, strzelił w debrach, pokazał klasę w akcjach charytatywnych i tyle by wystarczyło, a ja jednak marzę o tym, by zrzucił kilka kilo i miał siły i motywację, do grania tak, jakbyśmy tego oczekiwali. Do to pozytywny gość, oby takich więcej.

PS. "Aj lajk basketbol, ju lajk basketbol?"

krowczax 22.01.2011 11:57

Penksa wpisałby się jeszcze lepiej w historię Wisełki, gdyby sędzia uznał jego bramkę strzeloną w drugim meczu z PAO...

ech wspomnienia

Wasiu 22.01.2011 18:02

Nalepa obchodzi dzisiaj 18-nastke!
Ciekawe czy postawi cos na zgrupowaniu :p

pio 22.01.2011 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 1039266)
Boukhari dobrze zaczął, strzelił w debrach, pokazał klasę w akcjach charytatywnych i tyle by wystarczyło, a ja jednak marzę o tym, by zrzucił kilka kilo i miał siły i motywację, do grania tak, jakbyśmy tego oczekiwali. Do to pozytywny gość, oby takich więcej.

na filmikach z pierwszych dni po przerwie wyglądał jakby pozbył się co nieco zaległości treningowych ;) dla niego ta runda to chyba ostatnia szansa na pokazanie się, jeśli w ogóle ma jeszcze ambicje, by walczyć o coś znaczącego

Semper Fidelis 1985 23.01.2011 16:08

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...ger/plaza8.jpg

Bez kitu są wariaty :D

konaar 23.01.2011 16:16

co oni mają z tymi trzema paluchami do góry? to prawie L z tego wychodzi:P

Ikki 23.01.2011 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konaar (Post 1039978)

A ja tam "W" widzę:D

Bóg Trybun (objawion) 23.01.2011 16:23

Cytat:

tri prsta

gdyby Większe Kebaby się dowiedziały co ich ziomek pokazuje :-)

Jagul 23.01.2011 16:40

Boukhari taki chudy, że go ledwie zauważyłem na tym zdjęciu :D

murray 23.01.2011 16:42

Cytat:

To popatrz na Serba odnoszącego jakieś sukcesy (chociażby Djokovic)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl