![]() |
Myślę że od nowego sezonu będziemy na tym stanowisku mieli kogo innego chociaż przy szczęściu Trio do ludzi to lepiej może żeby nikogo nie zatrudniali.
|
|
Cytat:
|
opis fajny , ale w 10 sezonów zaliczył
- feyenoord - excelsior - cambur - brighton - huddersfield - go ahead eagles - genclerbirligi - renhe - akhisarspor - ludogorets 10 klubów w 10 lay może zbić piątke z Adim |
Cytat:
|
Nie znam gościa. Nie mam pojęcia gdzie grał i dlaczego akurat tutaj przyszedł. Już mnie nie jarają informację o nowych nabytkach przed zobaczeniem jak gra.
|
Guliczce nie przypadł do gustu.
|
W styczniu grał w meczu Wisly z Ludogorcem, wszedł w 46 minucie, jakby kogoś interesowało jak gra.
Na papierze skrzydlowy z najlepszym CV. Jeszcze jesienią strzelił hat trick w lidze Europy, więc sądzę że i na szpicy sobie radzi |
Cytat:
|
http://www.90minut.pl/sparing/1/sparing15950.html
Co najwyżej jest miesiąc bez klubu :) Wg transfermarkt bez klubu jest od 31 stycznia. |
Jeśli przez miesiąc się nie przemęczał, to gotowy będzie na pierwszą ligę...
|
Czyli solidnie odpoczął i w sobotę będzie w mega gazie
|
Czyli obserwowali chłopa, był bez klubu miesiąc i ściągnęli go po dwóch mega ważnych dla nas meczach?
Czy leci z nami pilot? Czy ktoś w tym klubie ogarnia aspekt sportowy czy może po prostu w Football Managerze wychodziło inaczej? Kompromitacja za kompromitacją. |
Cytat:
|
Tu potwierdzenie z 31 stycznia z oficjalnej strony Bułgarów.
https://www.ludogorets.com/en/news/?i=4646 No, cóż pewnie chłop liczył na coś lepszego niż granie z Klimentem :) |
Transfer bardzo sensowny na papierze, ale jeśli chodzi o jego termin - nie przyszło Wam do głowy, że koleś po odejściu z Ludogorca liczył na bardziej intratnego pracodawcę? Przejechał się, po zamknięciu okna w poważniejszych ligach musiał pewnie zejść z oczekiwań - zarówno tych sportowych jak i finansowych, co dało nam szansę go podpisać. Jak dla mnie na papierze przynajmniej transfer na bardzo duży plus.
Poletanović też zeszłą rundę grał wszystko praktycznie od deski do deski w Rakowie, tylko się go pozbyli ze względu.... na wysokie oczekiwania finansowe i zbliżający się koniec kontraktu. A teraz pytanie : skoro nas stać na piłkarza, którego nie udało się przedłużyć Ludogorcowi czy Rakowowi jak dużymi pieniędzmi palimy teraz w piecu celem utrzymania ekstraklasy? Jeśli się uda, nie będzie to pewnie miało znaczenia, gorzej jak się nie uda (tfu tfu). Ogólnie jestem optymistyczną osobą, ale teraz mam duży niepokój o to, jak to wszystko się rozwinie. Wracając do tego całego Manu : Podstawowy piłkarz klubu, gdzie z ławy miał długimi momentami problem z podniesieniem tyłka taki Świerczok? Tam grał Góralski jednocześnie grając w meczach naszej kadry. Ludogorec to nie są ogórki i ten cały Manu na ogóra nie wygląda. Kwestia jest inna - czy Brzęczek zdąży to wszystko ułożyć z taką ilością nowych graczy? Bo umówmy się, że w pierwszym składzie na Lechię może wyjść 5-6 nowych piłkarzy. Wiadomo papier to papier, a ekstraklasa nieraz nas zaskakiwała. Tu największy szrot (przynajmniej na papierze) robił furorę, a piłkarze ze świetnym CV często i gęsto nie dawali rady. Trzymam kciuki, żeby grał dobrze. Skład : Biegański Gruszkowski - Frydrych - Colley - Hanousek Manu - Zhukov - Fazlagic - Poletanovic - Savic Ondrasek wygląda dość mocno pomijając pozycję napastnika (chociaż ja Zdenka bym tak szybko nie skreślał). I obwodzie jest Cisse za któregoś z pomocników, jeśli dajmy na to Savić na kierownicy. Jest jeszcze dość sporo meczy, kto powiedział, że dalej musimy przegrywać i grać taką padakę? W tej chwili zajmujemy pozycję spadkową, więc jesteśmy jednym z faworytów do spadku ale to się może szybko zmienić. Taka jest piłka. |
Nie chcę zapeszać ale wuja jak na razie wygląda kompetentnie więc powinien ten cały burdel skleić i dowieźć utrzymanie. Dyja to też koleś na + Przeraża ilość stranierich w drużynie ale pozostaje nam wierzyć i wspierać drużynę.
JAZDA JAZDA JAZDA !!! |
@s1mone
Z tej układanki wypada Frydrych, więc obawiam się, że zobaczymy na środku Szotę. Myślę, że spróbują też Manu na 9-tce. |
Nie wypada, anulowali mu czerwoną kartke .
|
O kurcze, nie wiedziałem, jakoś tak w ciągu ostatnich paru dni mniej newsów sportowych czytam.
|
Naszą politykę transferową a raczej jej brak, można określić mianem Wisła cudzoziemska...
|
Cytat:
Jak spadniemy to na pewno większe Mamy 17 obcokrajowców w tym 5 napastników. Czegoś takiego nie pamiętam. |
Karherop ma rację.Szatnię trzeba przewietrzyć i to bardzo dokładnie. Na pewno prawy i lewy obrońca będzie potrzebny. Mimo wszystko ktoś do rozegrania do środka pomocy. Jeden skrzydłowy solidny mimo wszystko . Liczę, że któryś napastnik wypali i nie będzie trzeba nikogo ściągać.
Do pożegnania będą: jeden z dwójki Szot Gruszkowski , Hanousek- chyba że Sparta będzie chciała max 100 koła euro to niech siedzi u nas. Kuveljić, Skvarka, Żukow, Hugi, Kliment, Młyński na wypożyczenie. Ktoś z dwójki FBF Ondrasek, który z nich nie odpali. Zakładam ,że Manu i Cisse pograją na tyle dobrze, że wywalcza sobie kontakt na przyszły rok u nas.Do zastanowienia się co z Sadlokiem i Urygą bo na kolejny sezon z Jego kontuzją nas nie stać. |
Kończą się umowy FBF, Żukowa, Savicia, Hanouska, Elvisa, Fernandesa.
Niestety zostają Kliment, Skvarka, Kuveljic, Hugi. Ale i z nimi można się dość bezboleśnie rozstać jak spadniemy |
Fernandes Manu i FBF muszą się jeszcze z dobrej strony pokazać, żeby zostali u nas, Hanousek zależy ile Sparta za Niego krzyknie. Reszta no może poza Saviciem PAPAPPAPPA
|
Z FBF jest opcja przedłużenia kontraktu o rok, ciekawe czy z tego skorzystają żeby jeszcze na nim zarobić.
|
eee... to FBF już nie siedzi na lotnisku? Jednak wraca? Jezu, co za komedia.
|
Cytat:
|
Po akcji sprzed chwili za 3 miesiące Pan Sadlok również pappapaaa. Qrwa stoi jak kołek
|
Q....a nasi graja na własnej połowie po stracie gola w 2 min....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl