![]() |
i 2 0!oby tak dalej i jutro odlatujemy jadze
|
2-0 dla Widzewa z karnego. Sernas.
|
Cytat:
edit: już 3:0 :D |
Trójeczka! Już na pewno pozamiatane.
|
3:0 po meczu raczej
|
3-0
Ale jaja !!!! |
3 0!ale jaja:D:D
|
Jaga na kolanach całkowicie
|
Zaglądam na mecz w Białymstoku - a tam 1-1 na monitorze - już się miałem w....ić, ale poprawili:)
Jest 3-0 :D |
hahah 3:0 sernas! :D
|
Cytat:
0;3 |
Ale jajca !!!
|
Wchodze na kompa patrze na wyniki a tu Jaga 3 w dupe :D
|
Dziwna ta liga. Bardzo dziwna
|
To teraz nawet remis z Lechią będzie w miarę dobry, odpukać :D
|
Hmmm... powtórka meczu Polonia B - Jaga? ;>
|
Wtorek: Polonia B.-Cracovia 1
Piątek: Polonia B.-Górnik 1 Niedziela: Wisła-Cracovia 1 i Żydy w I lidze :D |
Sernas jak nie strzelał tak nie strzelal a dzisiaj juz 2 gole.
Cytat:
|
Nikt nie chce grać w eliminacjach LM. Dziwna ta liga...
|
Niezła jazda Widzewa...już prowadzą 3:0
|
Grajacy ostatnio antyfutbol Widzew zaoral Jage juz w pierwszej polowie... Sernas sie przelamal...widac karny mu pomogl.
Jutro jeszcze remisik i bedzie cacy :D |
Świetna okazja do odskoczenia Jadze na 7 punktów...
Obyśmy ją w końcu wykorzystali. |
Cytat:
|
a Jaga coś gra czy kapucha totalna ? Pytam bo nieraz wynik może być mylący , jest to ważne w kontekście ich kolejnych meczy.
|
Dziwna, jeśli przegramy to Legia która w 25 meczach zdobyła 38 punktów stanie się realnym kandydatem do mistrzostwa, biorąc pod uwagę to że z nami grają u siebie :D
|
Cytat:
|
Spokojnie jeszcze z tą Jagiellonia bo ostatnio z Polonia Bytom wyszla na 2:3 wiec moze sie wszystko zdarzyc. A tak apropo to oglada ktos ten mecz? Jaga taka słaba czy Widzew taki dzien ma?
|
Cytat:
Cytat:
Wątpię, aby Legia wygrała wszystko do końca, a Wisła nie zdobyła przynajmniej 6 punktów w pozostałych 6 spotkaniach... |
Cytat:
A co, nie mozna skoro ma sie matematyczne szanse :D ? Co do przewagi punktowej... Mamy teraz slaby sklad, slabego trenera itp.. Jednak kilka razy wyniki u Nas w meczach z Wisla byly hokejowe, moze tym razem tez sie uda ;) |
oj tam dziwna nie dziwna, słaba itd
trzeba się skupić nad pozytywami : moim zdaniem bramka sezonu Grzelczaka, dawno takiej pięknej bramki nie mieliśmy w lidze ;) |
Ja powoli przestaję wierzyć w "niespodziankowość" tej ligi. To niemożliwe, żeby żadna drużyna nie prezentowała w miarę równej formy.
Powodów doszukiwałbym się w przelewach, które mogą sobie krążyć między jakimiś panami... |
Nie, no szczerze mówiąc teraz jeżeli ktoś miałby wam odebrać MP, to tylko wy sami sobie. Odskoczyliście już na tyle, że obiektywnie nie powinno dać rady was dogonić. Ale biorąc pod uwagę ligę, to niewykluczone jest zebranie kompletu przez kogokolwiek, tak jak niewykluczone jest przegranie kompletu przez kogokolwiek, więc wszystko się jeszcze może zdarzyć. W tym roku, dopóki są matematyczne szanse kogoś na MP, dopóty należy go liczyć w gronie kandydatów do MP - i nie byłoby to z wielkim przymrużeniem oka.
|
szkoda
Mam nadzieje ze chociaz vice -mistrza zobedziemy,Widzew nam nie lezy,mam nadzieje ze z legia u siebie wygramy ale mysle ze to Wiselka zdobedzie mistrza ,pozdrawiam
|
Cytat:
Pożyjemy, zobaczymy!!! |
I gdzie są teraz ci co dopisywali Jadze 6pkt po meczach z Polonią B. i Widzewem?
|
Mogłby mi ktos jeszcze raz napisać, jakie to Jaga ma łatwe mecze do końca sezonu? :-)
|
Pewnie dopisują Lechii jutro 3 punkty :>
|
Cytat:
Nie krakaj na razie :-P Po meczu pogadamy. |
czyli w razie jutrzejszej wygranej nasze szanse na Mistrzostwo wzrosną do 80 % :D ?
|
Legia miszcz hahaha. (L)udki! Wy wtopicie jeen mecz i nie macie już żadnych szans a my możemy wtopić ze 2 i dalej jestesmy przed wami :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl