![]() |
Cytat:
w koncu szengen działa |
Cytat:
|
Witam wlasnie dostalem od 2 miłych panów z oddziału windykacji należności pisemko osobiście o uregulowaniu dlugu,i tu pytanie mandat ten był od straży miejskiej a dostałem go rok temu w styczniu,kolega mial to samo i zapłacił w sumie 106zł czy ja będe miał tak samo ? W sensie czy kwota ta nie urosła nie wiadomo jak :/
Szczerze mówiąc zupełnie o tym zapomniałem :/ |
Cytat:
Cytat:
EDIT: dymek_nhs: dziękóweczka! |
Nie ma ani słowa o odsetkach ustawowych ani na pismie ani na mandacie...
|
Cytat:
|
ok zadzwoniłem do gościa-bardzo miły o dziwo ;) poinformował ze to będzie kwota 106zł - to tak na przyszłość jakby ktoś miał podobne pytanie ;)
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=hsvfRocSmTQ ---> chyba o to Ci chodzi!!prosze bardzo |
Cytat:
Lepiej PKP, które dojeżdza do stacji Zagórz albo wysiadając wcześniej w Sanoku. Później PKS do Polańczyka. Co do kosztów to musisz na informacjie podzwonić. |
... gdzie jest 'Nowa Hala' Wisły?
ed: nieaktualne |
ma ktoś z Was grę v-rally 2 expert?
|
Cytat:
jaja sobie robisz??????? pytanie juz tu zadawane chyba ze sto tysicecy razy |
Cytat:
|
Wyświetla mi się komunikat, że oprogramowanie nie teges i że ze mnie jakaś ofiara czy coś :D . już kiedyś ktoś mi podał linka do programu z opisem co z tym zrobić ale nie mogę tego znaleźć. pomożecie??
|
Mam pytanie do ludzi z Brzeszcz: Jaki koncert/pokaz(czy coś innego) jest w tą niedzielę?
Edit:Już wiem: Moto Party:) |
Dyru:
Cytat:
|
Od pewnego czasu zaczęła mi w czasie jazdy korba przeskakiwać (takie miałem wrażenie), w dwóch sklepach powiedziano mi ,że to zapadki, więc postanowiłem wymienić całą tylną piastę bo podobno tam znjadują się te zapadki. Czy może mi ktoś polecić jakąś porządną tylną piastę do 100 zł ???
|
ładując konto w Play Fresh dostaje się darmowe smsy do wszystkich sieci.Teraz pytanie te smsy są do puki się ich nie wykorzysta czy mają jakiś termin ważności?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podbijam
1. Oglądał ktoś serial Anime Death Note? Jak tak to niech mi ktoś powie jak się skończyło bo obejrzałem jakieś 25 odcinków, na resztę nie mam czasu, a chcę porównać z filmowym odpowiednikiem DT. 2. Ma ktoś linka, albo u siebie w domu skarb kibica II ligi polskiej? Chodzi o lata wcześniejsze, czyli o sezony 64/65, 85/86-87/88 oraz 94/95-95-96. Żeby uściślić chodzi mi o wyniki wszystkich meczów w tych sezonach II ligi. Do tego jeszcze jedno: Ma ktoś zdjęcie ulicy Reymana przed przebudową stadionu? Chodzi o zdjęcie prywatne, z zezwoleniem do dalszego wykorzystania. Ewentualnie zdjęcie z jakiegoś portalu, gdzie nie było by problemów z prawami autorskimi? |
Czy w Cinema City jest jakieś ograniczenie wiekowe przy rezerwacji biletów?
|
Sparing z Przebojem
Mam pytanko czy ten sparing z przebojem 27.06 w sosnowcu jest otwarty dla kibiców i czy sa jakieś ograniczenia ilościowe i jakieś bilety??proszę o jakieś szczegóły jak ktoś zna
|
Co się stało, że na TVP 2 zamiast drugiego odcinka Dr. House'a leci koncert tych sflaczałych wyjców z Myslovitz?
EDIT: Już się wyjaśniło(problemy techniczne:-P). Już leci. |
Sam jesteś sflaczały wyjec....
Pomimo tego, że House uwielbiam. |
Co to za miasto?? (między Śląskiem, a Małopolską - chyba)
http://img4.imageshack.us/img4/2883/filez.jpg http://img4.imageshack.us/img4/6487/filetrn.jpg E: dzięki nero |
Sosnowiec.....
|
Cytat:
EDIT: 1q2: "A prima descendit origine mundi causarum series." :foch:Gdyby grali inaczej, nie miałbym powodu obrzucić go(och jakże to bardzo zawstydzającym, rzekłbym, że obużającym!) określeniem "sflaczałego wyjca"(które, nota bene, uważam za trafne:rotfl:). |
Cytat:
|
Gdzie w Krakowie kupie repliki zegarków w miare rozsadnej cenie ? Mowa o wszystkich omegach,tissotach,wygladajacych jak oryginal,a w realu bedace tansza znacznie chinska podrobka :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl