Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

BRTS39 18.10.2009 20:02

Chłopaki nie wysmiewajcie ale wysłałem list do Wisły jakis czas temu i mam pytanie czy jest możliwosc ze przyślą mi jakis mały autograf albo zdjęcie? Mam 600 km do Krakowa wiec tak mi latwiej.

Lupo 18.10.2009 20:45

Mam pytanie, czy ktoś z Wadowic mógłby mi napisac o której odjeżdża ostatni bus/pociąg z Wadowic do Krakowa? Wiem, że mogę sprawdzić na stronie RDA ale tam są tylko połączenia, które na dworzec przyjeżdżają a wiele busów jedzie na parking przy Ogrodowej.

Deivid 18.10.2009 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lupo (Post 805317)
Mam pytanie, czy ktoś z Wadowic mógłby mi napisac o której odjeżdża ostatni bus/pociąg z Wadowic do Krakowa? Wiem, że mogę sprawdzić na stronie RDA ale tam są tylko połączenia, które na dworzec przyjeżdżają a wiele busów jedzie na parking przy Ogrodowej.

Wad-Bus 22.25 (jezdzi cały tydzien)

Wiselka1906PBZ 18.10.2009 21:14

ma ktoś wersję piosenki Wisły Can Pack która ostatnio leciała przed meczem z Poznaniem ?

Cinek1906 18.10.2009 21:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 805284)
Chłopaki nie wysmiewajcie ale wysłałem list do Wisły jakis czas temu i mam pytanie czy jest możliwosc ze przyślą mi jakis mały autograf albo zdjęcie? Mam 600 km do Krakowa wiec tak mi latwiej.

wiesz.. wątpie w to

simone 18.10.2009 21:45

Zna ktoś tytuł i wykonawce nuty z tego fimiku?
http://www.youtube.com/watch?v=9i8Ggo6w7vg&feature=fvw

kamilll1906 18.10.2009 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906 (Post 804643)
wlasnie jest wpiety tak jak zawsze byl probowalem go wpiac do dwoch roznych wejsc w kaarcie i nic. . .

a najlepsze to w tym wszystkim ze miedzy wylaczeniem kompa a jego wlaczeniem nic nie bylo robione, prszestawiane itp

wylaczalem go w 100% sprawności

to nie wina karty graficznej jednak bo u kumpla na kompie działa, wiec podejrzewam ze to plyta glowna siadla, czy jakies inne sugestie ??
Zauwazylem jeszcze ze komputer sie wlacza ale tak nie dokonca chyba bo jak dzialal to zeby go wylaczyc musialem przytrzymac power przez kilka sekund a teraz wystarczy jedno wcisniecie i sie wylacza wiec to troche dziwne. . . a po 5 minutach windows powinien byc w pelni zaladowany.
Mam gwarancje w Bitcomputer na prawie rok jeszcze na plyte glowna i pytanie czy mozna u nich na gwarancji po takim czasie żądać zwrotu kasy czy tylko wymiany sprzetu, bo nie ukrywam ze teraz za ta kas eco kupilem 2 lata temu plyte to teraz kupilbym lepszą.

FajQ 18.10.2009 22:51

Dwa razy miałem tą (nie)przyjemność oddawać zepsutą płytę główną do bita. Więc powiem ci tak musisz iść do serwisu i wypisujesz tam jakiś świstek co się dzieje i płyta leci do serwisu. Muszą sprawdzić czy działa przy dobrych wiatrach po 2 tyg może dostaniesz odpowiedź i płytę ja raz czekałem półtora miecha. Inna sprawa jest taka ,że nie ma możliwości zwrotu kasy. Proponuję Ci jeżeli masz pieniądze kupić nową płytę główną a starą sprzedasz jak Ci oddadzą bo już Ci nie będzie potrzebna. Jakoś z 2 miechy temu stało mi się to samo co tobie z komputerem. Myślałem ,że poszła płyta główna ale okazało się że poszła kość ramu.Weź spróbuj wypiąc jedną kość i właczyć kompa i potem sprawdź drugą, sprawdź czy wszystko jest podłączone jak należy, czy kości są dopięte.
Co do gwarancji powinieneś mieć 2 lata jeżeli dostałeś płytę w pudełku jeżeli masz w takim worku to masz rok ale płyty są w pudełkach więc powinni Ci przyjąć do reklamacji.Tylko jak mówię wyczekasz się strasznie.

Zwitter 18.10.2009 23:00

http://teledyski.onet.pl/10172,5595821,teledyski.html

Co to jest za piosenka zaraz po tym jak ta dziewczyna skończy śpiewać? To opera czy coś..
Bardzo proszę, jeżeli ktoś wie, niech napiszę.

MasterCarl 18.10.2009 23:05

komórka ma twierdzi iż jest to: Natalie Dessay - Do Me Epais
sprawdz ;)

miki2006 18.10.2009 23:09

wie ktoś do kiedy w USA wykonywano hokejowe rzuty karne ?

kamilll1906 18.10.2009 23:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FajQ (Post 805402)
Dwa razy miałem tą (nie)przyjemność oddawać zepsutą płytę główną do bita. Więc powiem ci tak musisz iść do serwisu i wypisujesz tam jakiś świstek co się dzieje i płyta leci do serwisu. Muszą sprawdzić czy działa przy dobrych wiatrach po 2 tyg może dostaniesz odpowiedź i płytę ja raz czekałem półtora miecha. Inna sprawa jest taka ,że nie ma możliwości zwrotu kasy. Proponuję Ci jeżeli masz pieniądze kupić nową płytę główną a starą sprzedasz jak Ci oddadzą bo już Ci nie będzie potrzebna. Jakoś z 2 miechy temu stało mi się to samo co tobie z komputerem. Myślałem ,że poszła płyta główna ale okazało się że poszła kość ramu.Weź spróbuj wypiąc jedną kość i właczyć kompa i potem sprawdź drugą, sprawdź czy wszystko jest podłączone jak należy, czy kości są dopięte.
Co do gwarancji powinieneś mieć 2 lata jeżeli dostałeś płytę w pudełku jeżeli masz w takim worku to masz rok ale płyty są w pudełkach więc powinni Ci przyjąć do reklamacji.Tylko jak mówię wyczekasz się strasznie.

Nie no właśnie mam napisane że 36 miesięcy na fakturze z tymi ramami to nie działa ale dzięki wielkie

1q2 18.10.2009 23:36

Cytat:

Inna sprawa jest taka ,że nie ma możliwości zwrotu kasy.

Nie był bym tego taki pewien - Jeśli sklep uwzględni gwarancje - nie będzie w stanie naprawić płyty i nie będzie miał takiego samego modelu to wd mnie musi zaproponować oddanie kasy - trzeba mieć tylko rachunek.
Dokładnie taką sytuację miałem - Co prawda nie był to bit ani nie płyta, jeno grafa ale to nie ma znaczenia.

tranceaddict 19.10.2009 00:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez miki2006 (Post 805408)
wie ktoś do kiedy w USA wykonywano hokejowe rzuty karne ?

Do kiedy ?? Caly czas sie je wykonywuje jak jest remis po dogrywce lub tez jesli zawodnik podczas ataku na bramke jest sam na sam i jakis obronca od tylu go podcina

FajQ 19.10.2009 00:32

Oddawałem swój komputer wielokrotnie do Bita. Były to różne podzespoły płyta główna, grafika ,ramy, dysk, nagrywarka dvd a nawet myszka do kompa zawsze naprawilali.Raz tylko wymienili myszkę gdyż miała wadę produkcyjną i zwróciłem w ciągu kilku godzin od zakupu(ale nową dali mi dopiero tydzień później bo musieli sprowadzić taki model jaki sobie zażyczyłem, pech chciał że ta zepsuta to ostatnia sztuka w sklepie)Choćbyś wrzucił kompa do wanny z wodą,zalał kwasem następnie włorzył do piekarnika to i tak w Bicie naprawią:). Wiem co mówię bo jestem stałym klientem Bita i znam ten sklep bardzo dobrze. W magazynie sklepu rzadko brakuję towaru a nawet jeśli zabraknie czegoś to ściągną spoza Krakowa więc ja na zwrot kasy bym nie liczył. W innych sklepach być może byś dostał zwrot kasy ale nie w Bicie.
Jeżeli sprawdziłeś ramy to innego wariantu nie ma. Płyta główna padła.

kokrys 19.10.2009 00:37

Takie trochę głupie pytanie, dlaczego ser z dziurami jest smaczniejszy a za razem droższy od takiego bez dziur? Jakaś różnica w technologii produkcji? Dokładnie chodzi mi o to dlaczego jedne sery mają dziury a inne nie :P

Gordian 19.10.2009 00:44

Cytat:

Dodam od siebie, że powinieneś po kolei wypinać wszystkie podzespoły z kompa (ramy, karta grafiki, dysk) i sprawdzać czy komp ruszy, tudzież czy wydaje z siebie jakieś piski. Jeżeli nie dzieje się nic takiego to ostatnią czynnością powinien być reset Biosu. Możesz go wykonać wyciągając na kilka minut bateryjkę od biosu bądź zworkę (zajrzyj do instrukcji płyty). Skoro płyta w miarę nowa to zakładam że wymiana bateryjki nie pomoże.

Jeżeli po takich zabiegach komp nie ruszy, to raczej pewne że to będzie awaria płyty. Awaria nie musi być wielka. Mógł się spalić mały tranzystorek. Naprawa takiej płyty w BitComputerze nie powinna sprawić kłopotu. Po warunkiem oczywiście, że producent posiada (jeszcze) części do takiej płyty.

Ja w przeciwieństwie do FajQ, mam całkiem w porządku odczucia, jeśli chodzi o gwarancje w BitComputer. Jakieś 2 lata temu zrypała mi się karta graficzna GF 6600 GT. Nie miałem pudełka, ani gwarancji, bo przepadły. Poszedłem do sklepu, i wzięli mi tą kartę na gwarancje. Stalo się tak dlatego że BitComputer na sprzedawane u siebie produkty nakleja nalepkę, więc nawet bez paragonu, papierów, pudełka tą gwarancję respektują. Druga rzecz, karta ta nie dała się naprawić, a takiej już nie produkowali, mimo że jeszcze była w sprzedaży. Dali mi więc nowiutką GF 7600 GT, czyli kartę dużo lepszą niż poprzednia.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kokrys (Post 805426)
Takie trochę głupie pytanie, dlaczego ser z dziurami jest smaczniejszy a za razem droższy od takiego bez dziur? Jakaś różnica w technologii produkcji?

raczej w rodzaju sera :rotfl:

concedi 19.10.2009 12:46

w jakim banku najlepiej założyć sobie konto? tak żeby wszystko było bezpłatne. do tej pory mam konto w LUKASIE ale co miesiąc rżną mnie za nic nawet na 8 zł.

<Crasch> 19.10.2009 13:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906 (Post 805409)
Nie no właśnie mam napisane że 36 miesięcy na fakturze z tymi ramami to nie działa ale dzięki wielkie

sprawdz, może czy zasilacz ma napięcie.
Komputer do uruchomienia potrzebuje sprawny zasilacz, płytę główną i pamięc Ram (chocby minimalnie działała Bios potrzebuje chyba 640 kb by sie uruchomił.) jednym słowem najpierw odepnij wszystko oprócz tych trzech rzeczy które wymieniłem (cd romy i HDD chyba na bios wpływu nie maja) może reszta powoduje jakies zwarcie, ALE bez nich PC sie uruchomii do Biosa. Jeszcze może sprawdź przycisk uruchamiający komputer czy styka z tym co powinien. Jeśli tak czy siak sie nie uruchomii idź do serwisu.:-p

MatMario 19.10.2009 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez concedi (Post 805527)
w jakim banku najlepiej założyć sobie konto? tak żeby wszystko było bezpłatne. do tej pory mam konto w LUKASIE ale co miesiąc rżną mnie za nic nawet na 8 zł.

w mbanku jak ustawisz sobie hasla na sms to nic nie bedziesz płacił. Ja polecam. Jak byś zakładał to będe miał prośbę do ciebie to się odezwij.

Zola 19.10.2009 16:06

do usunięcia

__chris__ 19.10.2009 16:11

muzyka z takim nuceniem przed meczami w krakowie? :D

pirat.z.karaibow 19.10.2009 16:20

Vangelis- Conquests of paradise

TSW Fanatyk 19.10.2009 16:28

Po ilu dniach pojawia się jakaś informacja na temat prawka na tej stronie? /www.kierowca.pwpw.pl

West 19.10.2009 16:37

do uzytkownikow uTorrenta
jezeli po pobraniu wstawki zmieniam jej lokalizacje na dysku ale chce dalej seedowac to jak wskazac nowa lokalizacje plikow w uTorrencie ?

shad 19.10.2009 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez West (Post 805597)
do uzytkownikow uTorrenta
jezeli po pobraniu wstawki zmieniam jej lokalizacje na dysku ale chce dalej seedowac to jak wskazac nowa lokalizacje plikow w uTorrencie ?

Cześć Ci Weście!

Otóż pod tym względem mitorrent jest wkurzający więc na 80% nie da się tego zrobić. Ostatnio wyrzuciłem ze sciaganego folderu jeden plik, ściąganie padło, więc go przywróciłem co NIC nie dało. Wot technika.

mcovalski 19.10.2009 17:51

Witam,
W jaki sposób zrobić tak żeby napisy do filmu wyświetlały mi się automatycznie po podłączeniu Pena(na którym jest film) do TV? TV odtwarza ponoć DIViX.
Pozdrawiam

StelmiOriginal 19.10.2009 17:52

Chyba trzeba je nazwać identycznie jak film, u mnie działa. :)

mcovalski 19.10.2009 17:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 805625)
Chyba trzeba je nazwać identycznie jak film, u mnie działa. :)

możesz rozwinąć albo wskazać miejsce gdzie to twierdzenie jest rozwinięte bardziej szczegółowo ?

Kordel 19.10.2009 18:21

Poszukuje sklepy internetowego Lao Che lub jakiegos pośrednika gdzie mógłbym kupic ich koszulke.

Kaszalot 19.10.2009 18:59

Jak najprosciej trafic z glownego do MORDu?

TSW Fanatyk 19.10.2009 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaszalot (Post 805653)
Jak najprosciej trafic z glownego do MORDu?

Wbijasz do jakiegoś tramwaju który jedzie na Powstańców Wielkopolskich tam wysiadasz i idziesz tą drogą do tandety.Tam jest przystanek autobusowy. (163,174,178) Sorki jeśli mi się numerki pomyliły :D i jedziesz 3 przystanki na Zakole Wisły :)

mam nadzieję że zrozumiałeś :D

Ponawiam wcześniejsze pytanie:

Po ilu dniach pojawia się jakaś informacja na temat prawka na tej stronie? /www.kierowca.pwpw.pl

Mistel 19.10.2009 19:15

Wie ktoś jak to jest ze zwrotem części kosztów wynajmu mieszkania dla studentów w Krakowie?

globoos 19.10.2009 19:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 805626)
możesz rozwinąć albo wskazać miejsce gdzie to twierdzenie jest rozwinięte bardziej szczegółowo ?

rozwinąć to nie problem. klikasz prawym przyciskiem na film, dajesz zmień nazwę, kopiujesz, odznaczasz, prawy na napisy, dajesz zmień nazwę, ctrl+v i voila

klusek106 19.10.2009 20:09

Panowie pomocy... jak sciagam cos ost... niezaleznie co... film, gre... to zapisuje mi w formacie "fb!" i ni chuja tego otworzyc... prawda to ?

_ukoL 19.10.2009 20:24

3Com Etherlink XL 10/100 PCI dla pełnej karty PC Management NIC ( 3C905C-TX )

Nie mogę znaleźć i zainstalować sterowników do takiej karty graficznej. Ściągnąłem jedne sterowniki ale uporczywie instalują mi jakąś kartę NVIDIA a ta cały czas pozostaje w menedżerze zadań z wykrzyknikiem, że nie jest zainstalowana. Nie mam już pomysłów, a w internecie co znajdę to albo nie działa albo źle albo ch*j wie co mu nie pasuje.

someone_TSW 19.10.2009 20:28

Gra ktoś z Was w Machinarium ? :> Potrzebuje pomocy w jednym momencie :-p
Swoją droga świetna gra w flashu. :-)

edit: nieaktualne :P

walkeroo 19.10.2009 21:54

Mam pytanie...mianowicie orientuje się ktos czy mogę już jechac z nartami np.na Balicka czy na Rybitwy...poniewaz chce sprzedac swoj sprzet....?Pomocy...:)

Genio 19.10.2009 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez someone_TSW (Post 805682)
Gra ktoś z Was w Machinarium ? :> Potrzebuje pomocy w jednym momencie :-p
Swoją droga świetna gra w flashu. :-)

edit: nieaktualne :P

o, to skorzystam, znalazles przyssawke do pistoletu? :)

Mistel 19.10.2009 21:59

Ma ktoś ta vlepkę w większej rozdzielczości? http://i34.tinypic.com/33loz2s.jpg

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl