![]() |
Chavez będzie grał o 4 w nocy czasu polskiego, może zobaczę to spotkanie. Przekonam się, czy Chavez to klasowy obrońca - przygotowany do walki o LM.
Będzie miał ciężko, ale liczę na niespodziankę i na zwycięstwo Hondurasu. 3 minuty brakowało, by Białoruś była finalistą Mistrzostw Europy... |
1:1 w 89 min. Wiedziałem że tak będzie, bo od dłuższego czasu się na to zapowiadało.
|
Czytaliście o tym, że wczoraj Bury strzelił kilka bramek na treningu? Niby nic, ale czy jest sens przekwalfikowywać go na bocznego obrońcę skoro więcej korzyści mogłoby być, gdyby był rezerwowym skrzydłowym? Ma tzw. ciąg na bramkę.
Jedno mnie cieszy, teraz rywalizacja o miejsce w składzie będzie bardzo ciekawa. |
Może i strzelił, ale na obronie byli sami zawodnicy z MESy
|
Cytat:
Jest gdzieś wypisana kadra, która pojechała na zgrupowanie w Holandii? Ciekawi mnie dlaczego nie trenuje nikt z wypożyczonych do innych klubów. |
Bury ma chyba taki sam przebieg zmian pozycji jak Piszczek, tylko chyba poziom nie ten :)
|
Cytat:
w Belchatowie nie byłem... a co do Burego to tylko prawa pomoc albo jakas inna ofensywna pozycja. PO to On nigdy nie bedzie - tj. bzdura podobna jak swego czasu (Levadia...) Łobo na PO. |
Cytat:
|
Mecz będzie bardzo dobry, z niecierpliwością czekam :) mam nadzieję, że Osman dobrze się zaprezentuje
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem jak wam, ale u mnie tragicznie się ścina i nie da się oglądać w ogóle
|
Po 1 połowie meczu Honduras - Meksyk (2 nie oglądam bo komentatorzy są nawet bardziej denerwujący niż polscy i idę spać :P)
- Osman kryje indywidualnie Chicharito i Meksykanin nie jest w stanie grać (miał jedną w miare dobra okazję) - Nie pokazuje nic, czego nie pokazywał w klubie - można porównać go do kawałka ściany biegającej po boisku: bezużyteczny w powietrzu (czasem się dobrze ustawi i piłka odbije mu się od głowy ale jeżeli chodzi o wyskok to jest dramat) , bezużyteczny w rozgrywaniu ale przeciwnicy się od niego 'odbijają' - W porównaniu z tym co wyprawia jego partner z obrony to 'sanki' Osmana to najczystszy i najbezpieczniejszy sposób bronienia :P takiego rzeźnika jak rzeczony Bernardez jeszcze nie widziałem, nawet Thiago Cionek się chowa (jak się zastanowić to chyba tylko raz widziałem w ciągu 45 min sławetne Chavezowe sanki - może sie oduczył? :>). |
Szczerze to Chavez był najlepszym zawodnikiem Hondurasu w 1 połowie (jak dla mnie). Chcialbym widziec ich awans do Finału ale jeszcze bardziej chcialbym powrotu Chaveza do Wisły.
|
miałem wstać o 4, ale mi się nie chcialo :P
http://www.goal.com/en/match/61225/h...-mexico/report 7.5 , ładna nota Osmana najlepsza w swojej reprezentacji ;) |
Ktoś cały mecz oglądał? Mnie dopadło koło 70 minuty i usnąłem
|
Cytat:
Cytat:
Czy istnieje jakiś mecz o trzecie miejsce w tym pucharze ? edit: OK nie ma. |
Nie, Chavez wraca do Holandii :)
|
Nom ja tak samo uważałem. Dla mnie w Polskiej lidze Chavez rywalizował tylko z dwoma konkretnymi napastnikami , Rudnevsem i z Sikorskim. Z Graczem Górnika kompletnie sobie nie poradził. Bo reszta napastników to nie jest poziom na którym mozna opierać jak poradzi sobie w Europie. Ale wczoraj miał do czynienia ze świetnymi napastnikami i jak widać poradził sobie najlepiej w swojej reprezentacji :D
|
|
Cytat:
|
Stracili dwie bramki po stałych fragmentach i strzałach głową.
Czyli to samo co w Wiśle... Brakuje Marcelo. |
Co do Marcelo,graczem był świetnym,w Wiśle naprawdę ostoją,z tego co widzę w PSV wiedzie mu się dobrze,45 występów ogółem,fajnie by było jakby kiedyś do nas wrócił :)
|
Dobry mecz Osmana z Meksykiem z wyjątkiem jednego, poważnego błędu pod koniec II połowy kiedy stracił piłkę na własnej połowie a Dos Santos miał sytuację 1 na 1 z bramkarzem.
|
Cytat:
|
Cytat:
:> |
Koszulki piłkarzy Wisły i byłych zawodników
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1479732 aukcja charytatywna dla kibica Wisły Cytat:
|
|
|
taaak Kowalski niech się w Mocy szkoli :) bo w piłkę to lepiej grać już nie będzie :P
|
Cytat:
|
Mogli my jakieś materiały Wideo czy Foto z nowymi piłkarzami dać jakieś wywiady, a nie jedno zdjęcie i nic. Jeszcze się asekurują na wypadek fiaska negocjacji ??
|
Cytat:
dużo wskazuje na to że Jovanovic może zostac ulubieńcem kibiców . Widząc szczególnie jego zachowanie po bramkach przypomina się Małecki czy Paweł Brożek . Bardzo wiąże się emocjonalnie z klubem co jest szalenie istotne w walce o LM . |
Cytat:
|
jak myślicie, Kirm sprawdziłby się w środku pomocy?
|
Cytat:
|
Na jakie pozycje trener chce wystawiać nowych zawodników?
Zagadka została właśnie wyjaśniona! http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...enuja_z_wisla/ |
no i dobrze, lewy ofensywny pomocnik. transfermarkt nie kłamie :P to Jirsaka juz nie ujżymy :>
|
To może się świetnie sprawdzić. Gervasio z Meliksonem w środku pomocy = zabójcza szybkość.
|
Czyli co? Iliev w ataku?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl