![]() |
Myślę, że na taktykę, jaką będziemy grali, to Melikson będzie jednak tym prawoskrzydłowym. W środku Sivakov, Garguła i Sobolewski. Tak to będzie wyglądało plus Kirm na skrzydle. Na ataku oczywiście wysunięty Genkov. W obronie kto wie, czy Jaliens nie będzie grał na skrzydle, a w środku dalej będziemy operować Bunozą i Chavezem. A na lewym skrzydle będzie grał Paljic.
|
Cytat:
Kirm, Sobol, Małecki raczej będa grać. Sivakov, Melikson, Garguła, Boukhari - między nimi będzie walka o dwie pozostałe pozycje Rios - Małecki Wilk - Sobolewski Żurawski - Genkow |
Cytat:
|
Gdybym był Valckxem to sprowadziłbm do Wisły tego pana... obrońca mogący grać w środku i na bokach obrony...
http://www.transfermarkt.de/de/malkh...eler_9624.html chłopak jest reprezentantem swojego kraju, jest doświadczony i co najważniejsze jest bez klubu... biorąc pod uwagę jak słabą mamy obronę po odejściu Głowy, Marcelo, Diaza i Clebera... przyjście kolejnych dobrych obrońców jest sprawą priorytetową. |
Gdybym był bogaty kupiłbym tego Nielsena z Valarengi, gość ma 17 lat dopiero, a jeździł z naszymi miszczami jak chciał.
|
http://www.transfermarkt.de/de/b%C5%...ler_42029.html
to jest obrońca i do tego Polak ! :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja gdybym był bogaty to bym udał ze jestem za Cracovia kopił ja a potem spuścił jak najniżej się da i na koniec zbankrutowal. He he
|
Cytat:
He he. Apeluje do Twojej mamy, aby czesciej dawala Ci kary na komputer. Bez kitu, w ferie powinny byc organizowane jakies zajecia dla dzieci. Sorry za brak polskich znakow. |
Cytat:
he he :rotfl: facepalm. Sorry za O-T ale kolo mnie rozjebal :rotfl::rotfl: |
Cytat:
|
Może by nam stan wyp z Milanu Dominica Adiyiaha który wrócił z wyp z Reggininy i nie ma szans grać.a nie mamy napastników.
|
Cytat:
|
Temat jest taki gdybym był bogaty nieprawdaż?
Chyba mogę wyrazić swoja opinie co bym zrobił gdybym miał dużo kasy a czy kupiłbym jakichś piłkarzy czy zrobił coś innego to już moja sprawa. Proszę wyjaśnij mi różnicę pomiędzy gdybym był Valx, czy gdym byl bogaty? Bo jak dla mnie to taka sama .......a. Na tym polega ten dzial forum. Apeluje do Twojej Mamy moze Ci to wytlumaczy, bo przykre jest to to ze jestes juz za stary na ferie a tego jescze nie rozumiesz. Mimo to pozdrawiam ten dzieciak. |
Zdecyowanie bardziej wolałbym oglądać parę stoperów Jaliens - Chavez.
Co do bocznych obrońców Cikos myślę da radę jednak trzeba by było wzmocnić lewą obronę Paljić nie ma doświadczenia na tej pozycji. Co do napastnika można by było na pół sezonu wypożyczyć ze Śląska Sotirovicia. Myślę, że dałby radę. |
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Zanim wyjechał z Polski miał całkiem niezłe statystyki: Sezon 2006/2007 - 12 goli Sezon 2007/2008 - 16 goli W Murcii i APOELu kompletnie sobie nie poradził, ale może warto się nim zainteresować? |
Stan na takiego typka nawet nie spojrzy. To byłaby kompromitacja transferowa.
|
Sikora miał być kiedyś u nas i to chyba jeszcze za czasów Skorży?
|
Cytat:
Hahah :rotfl: Te statystyki z sezonów które odbyły się 4 lata temu zdecydowanie przemawiają za tym że się sprawdzi :lol: |
Cytat:
Może masz wizje ataku Rasiak-Sikora? Rasiak też jebnął prawie 20 bramek w Southampton w sezonie i w Derby podobnie, staty ma zajebiste... |
Cytat:
Sikora to typ napastnika, który sprawdza się w naszej lidze, czyli szybki, potrafiący urwać się obrońcom i sprytny. Wystarczy spojrzeć jak dobrze radził sobie u nas Brożek, albo aktualnie Niedzielan w Koronie. Zawodnik o podobnej charakterystyce do Sikory byłby ciekawą alternatywą dla wysokiego i dobrze grającego głową Genkova. |
Tylko szybkosc po kontuzjach moze juz nie byc taka sama
I w przypadku zawodników, bazujacych głownie na tym nie wiele pozostaje Zobacz na Owena, ma dopiero 32 lata a w zasadzie od 3-4 sezonów jest cieniem przebojowego, dynamicznego napastnika sprzed 8-10 lat a Sikora od 2 lat praktycznie same kontuzje |
A ja bym kupił od Benfica Lizbona Alana Kardeca i nawet jakby kosztował ponad 1,5mln euro! Bo jeśli chcemy mieć tą Ligę Mistrzów i tego Mistrza to bez gwiazd daleko nie pojedziemy w lidze, marketingu, widowni itp.
Ja chce po prostu gwiazdę!! Zarobiliśmy 7-8mln euro to wypadałoby kupić chociaż jednego grajka za porządną sumę a nie płacić Łobodzińskiemu, Gargule, Boukhariemu i reszcie kontaktu wartego ponad 200 tys. euro. Piedzielnąć jednego Kardeca za 1,5 mln euro + 500 tys. euro pensji i to jest wyjście z tej przeciętności. Plus Dudek na bramke, chociaż na 99% przejdzie on jeśli w ogóle to do Polonii Warszawa ;] Kardec, Janczyk, Dudek, Dudka, Matuszczyk to moje gdybym był bogaty ... |
a może Janek Mucha ? Mówi że chce odejśc z Evertonu ale wiadomo pierszeństwo ma Legia.
http://www.futbol.pl/artykul/100393.html |
Cytat:
A tak jeszcze apropo gdybym był bogaty... Kamil Grosicki strzelił dzisiaj gola w lidze tureckiej, chłopak zaraz zrobi w tej turcji karierę. http://www.youtube.com/watch?v=X-HaQDw127w Filmik z jego I meczu vs bodajże Galatasaray bardzo obiecujący, można nawet powiedzieć, że ma potencjał na gwiazdę, bo tak kiwać prawego,lewego obroncę takiego klubu to jest wyczyn, a nie tak jak nasz Kirm, że gdy nie potrafi wykonać zwodu to wycofuje piłkę do środka. Grosicki potrafi zrobić różnicę, Błaszczykowski, Kosowski potrafili zrobić różnicę a Kirm, Łobo, czy Mały ?? to inne typy gry. Jeżeli już gramy 4-3-3 to musimy po obu skrzydłach mieć takich 2 Grosickich, a nie mamy i dlatego przegrywamy ;] |
I ten komentarz pod filmikiem z debiutem Grosika... "Another Quaresma in Turkey?? ;))" :D Nie no, fajnie by było mieć takiego Grosickiego w Wiśle, szkoda, że to tylko pasuje do tematu science fiction ;)
|
anthony09: jak dla mnie to z Twoich typów najbardziej realny jest Dudek... reszta nie przyjdzie/wróci do Polski...
|
a tak z bardziej realnych, co myślicie o Janocie???
Jak dla mnie dobry młody piłkarz, gra teraz na zapleczu Eredivise i można o niego w lecie powalczyć, tym bardziej że dla jego drużyny nie idzie zbyt dobrze. Plus ma w tym że pasuje do stylu 4-3-3 .... |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl