![]() |
Też tak macie że w historii transakcji np jak miałem kupione bilety na Mecze europejskie to pisze transakcja anulowana :) ?
|
Co to tam jakis Dreamlinera - to jest dopiero wiekopomna chwila :)
Portal bardzo ladnie dziala - doszedlem do platnosci bez problemu, szkoda, ze nie moge byc na meczu :/ |
Cytat:
123456 |
Cytat:
|
Ja wykupiłem w przedsprzedaży bilety na LE i również mam anulowane.
|
A ja mam takie jedno małe pytanie. Karta Kibica jest wyrabiana bezterminowo czy jak się zaczyna nowy sezon to trzeba wyrobić nową kartę? Proszę o odpowiedź.
|
Cytat:
|
Cytat:
https://bilety.wisla.krakow.pl/cardinfo.dhtml |
Ważna jest 3 lata.
|
Teraz zobaczymy, czy Ci, którzy najgłośniej krzyczeli w necie o sprzedaż internetową faktycznie, tak jak zapowiadali, rzucą się do sprzedaży..
|
fialo - Mysle, że tu nie chodzi tylko o to, że nagle pojawi sie dodatkowo 5 tys. ludzi wiecej.
Ale napewno dla osob które mieszkają np. 50 km od Krakowa bedzie to duza wygoda ;) |
Pytanie do karnetowców z innych sektorów aniżeli C: istnieje możliwość kupna biletu na inny sektor?
|
A ja mam pytanie odnośnie odbioru biletów na sektor G? Jak wygląda całe to tymczasowe stanowisko oraz jak przebiega proces odbioru biletu, bo jak się spodziewam w niedzielę przed meczem zdecydowana większość osób będzie odbierała ten bilet. I tu pytanie czy mają szanse żeby ewentualnie zdążyć na mecz ;)
|
Cytat:
|
O ile mi wiadomo na UEFA nie trzeba kk a jesli chcemy kupić bilety on-line to jest ona potrzebna Jeżeli w nastepnym sezonie gralibyśmy w pucharach to trzeba wyrobić kk jeśli ccemy kupic przez neta czy nie? Chodzi m i oto czy bez kk na UEFA nie da rady kupić biletu?
|
UEFA?
Cytat:
|
wiem jednak ciekwai mnie jakby to wtedy wyglądalo
|
ja dziś kupowałem bilet dla Ojca, zajebiście wszystko działa, kilka minut i aktywowałem konto, kupiłem i wydrukowałem potwierdzenie zakupu. Naprawdę to śmiga.
|
Cytat:
|
Nie ma ruchu bo nie ma decyzji co robimy.
|
Cytat:
dla swietego spokoju zawsze mozna odebrac ten swistek papieru - nic nie kosztuje i mozna spokojnie poczekac jakie jest odgorne stanowisko. |
Szkoda że nie podają na stronie liczby sprzedanych biletów. Można tylko wizualnie sobie sprawdzić.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że tych wejściówek na G nie trzeba odbierać osobiście?
|
Nie, dziś odbierałem kumplowi. Wystarczyła jego KK.
|
Może mi ktoś odpowiedzieć czy będzie możliwość kupienia biletu na trybunę G w otwartej sprzedaży np. w niedzielę przed meczem ?
Czy całe G jest zarezerwowane dla przenoszonych z C i nie ma takiej możliwości ? Bo inne sektory mnie raczej nie interesują ... |
teoretycznie powinny być, chyba że liczba sprzedanych karnetów na C i G równa się 4 sektorom G
|
Okazało się, że nie będzie można kupić w ogóle biletów na sektor G (nie będzie prowadzona sprzedaż na ten sektor).
|
hubert.fan, można wiedzieć skąd informacja? Rzeczywiście nikt nie kupował biletu na G z wolnej sprzedaży?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl