![]() |
Wyniki nieoficjalne mówią, że wygrał Bronek K. i dobrze jeśli to prawda, ale...
... Ale PO dostaje niemal pełnie władzy na wielki kredyt. Teraz muszą działać. Wydaję mi się, że Kaczyński zbuduje silną opozycję na populistycznych hasełkach, a PO nie będzie miała dość odwagi by przeprowadzić konieczne, ale szkodzące wizerunkowi działania. Czyli pewnie przy następnych wyborach wygra PiS jako "naturalny antagonista PO", a my zamiast wyklarowania się konkretnych sił politycznych ch*ja dostaniemy. Co za bagno... :evil: |
Cytat:
Wybierajac prezydenta nie kierowalem sie sprawami gospodarczymi , bo to jest w glownej mierze w kwestii rzadu, tylko wybieralem czloweika ktory ma reprezentowac mnie i Polske |
Jesli uwazasz ze gospodarcze sprawy to sprawa tylko rzadu to gratuluje. Z taka wiedza isc na wybory prezydenckie...
|
A więc witajcie w PRL-u. Marionetka a zarazem kukła Tuska została osadzona w fotelu. Dostanie teraz zestaw długopisów do podpisywania ustaw wysmażonych przez sobiesiakopodobnych, którzy nie będą już musieli spotykać się na cmentarzach. Teraz czekamy na wyprowadzenie Polski z NATO jak obiecała nam ta piąta twarz Światowida.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
PO ma teraz wszystko... prezydenta, premiera, a także trzecią władzę (SN i TK) oraz częśc czwartej władzy (media).
Jestem ciekawy co będzie z Pospieszalskim, Lichocką, Ziemkiewiczem i Widsteinem? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
no cóż patrząć po tych sondażach im większa wiocha tym większe poparcie Kaczyńskiego..
to samo ma sie ma co do wykształcenia.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie sadze zeby smienszniej niz za L.Kaczynskiego ale poczekajmy na oficjalne wyniki.. |
Cytat:
|
Wrzucam jako ciekawostkę. Ja tam czekam na wyniki.
http://i49.tinypic.com/2n07pld.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
A tak w ogóle jako WIŚLACY szanujmy się i odpuśćmy sobie teksty o wykształciuchach oraz o wieśniakach zdjętych z traktora, czy mocherach wprost z katolickiej światyni. BARDZO PROSZĘ !!! |
widze, ze przeciwnika PO straszny gul skoczyl.
przeciwnicy PiSu przezyli Kaczora (nawet doslownie ;) ), to wy przezyjecie Komara. jakos wam wtedy nie przszkadzala dwuwladza (sejm i prezydent) PiSu, ktora zreszta skonczyla sie jak sie skonczyla. tak, ze luuuuz, wakacje sa. p.s. zreszta z ew. swietowaniem albo placzem poczekajcie chociaz do rana. |
Cytat:
|
Cytat:
jak chcesz coś więcej wiedzieć o moich preferencjach to prosze zajrzyj tu... http://mw.org.pl/ a moje wykształcenie.. hm zwykłe mgr..//// wiesz armii nie lubiałem.... aha padać od razu nie musisz.... kto honorowy podejmie walke... jakiś ring zawsze sie znajdzie... |
Cytat:
Im bardziej ciśniesz komukolwiek z racji miejsca urodzenia bądź wykształcenia tym większym dla mnie burakiem jesteś. |
UniaTarnówZKS1928
Zastanawiam się czy oni w tych sondażach uwzględnili frekwencje z województw. Bo jeśli wzięli losowo ankieterów po całej Polsce, i potem zsumowali wyniki to frekwencji według województw trudno było im uwzględnić a to daje nadzieje Kaczyńskiemu. Zobaczymy. Jak pierwsze wyniki(podobno z mniejszych miejscowości) dadzą tak z co najmniej 4% przewagi Kaczyńskiemu to jest nadzieja. |
Te wyniki które ja przedstawiłem to dane PKW także wszystko to jest oficjalne z wszystkich komisji. Jedyne pytanie to kto głosował od 17 do 20. Innych pytań nie ma jeśli chodzi o te statystyki.
|
gdyby Jarek miał ze 20 lat mniej,długonogą żone i dobrze tańczył z bliźniaczkami to by wygrał z Bronkiem.Przykre to ale ludzie w dużej mierze patrzą na opakowanie a nie na to co ma dany kandydat do zapropowania.Większośc społeczeństwa ma socjalistyczne poglądy i tu duża przyszłośc przed Napieralskim
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl