![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Swoją drogą kilka postów wcześniej przywołałem paralityka Videmonta, a tu mi się wyświetlił artykuł, że już drugi sezon z rzędu kończy z królem strzelców w lidze litewskiej :D |
Niepodoba mi się przybycie Ondraska z kilki powodów:
- jego wiek i długość kontraktu - jego narodowość (robi się przytułek dla czechosłowackich magików) - jego poprzednia przygoda z Wisłą, to w dużej mierze kontuzje - jego ostatnie miesiące kariery (wrócił do Tromso, w którym grał przed Wisłą, może też miał mieć taką misje jak u nas? ;) raczej było słabo) - jego kariera w Wiśle wyłączając ostanie pół roku, niezbyt ciekawa, zaczął akurat strzelać na pół roku przed końcem kontraktu (przypomina przypadek broniącego wreszcie na poziomie Pawełka, czy gre Bunozy) Plusy? Chyba brak Bo to juz jest inna szatnia i inni ludzie i troszkę mitologizujecie Zdenka. No chyba, że odejdzie Forbes to bedzie to plus, tylko nie jestem tego pewien, bo skoro moglismy miec czterech bramkarzy przez pół roku, to i w trzech takich samych napastników uwierzę w naszym składzie. Życzę Zdenkowi powodzenia i oby sie jakos przydał, a nie, że wielki Wiślak :D :D Zmiana tematu: Jak myslicie co z Szotą? Kończy mu sie kontrakt, od 1 stycznia może podpisać z kimś/ może już podpisał. Ktoś, coś? Bo jak nie przedłuży, to i juz teraz trzeba znaleźć stopera. |
Przedłużałbyś? Ja szczerze mówiąc nie bardzo...
|
Jak tego czwartego tak, który wejdzie w razie kartek czy jakichś kontuzji. Wolałbym go niż młodego Hoyo czy Żyłkę na pozycji nr.4
Oni niech idą na wypożyczenia i niech grają sobie a nie patrzą. |
Wole Szote niz maja sciagac kolejnego czechoslowaka bo to juz zaczyna sie robic niepokojace.A chlopak jest mlody moze bledy popelniac. Glowacki to kiedy zaczal grac na miare mozliwosci/
|
Szota zrobił bardzo duży progress. Wciąż robi błędy ale nieźle wyprowadza piłkę i przestał panikować. Podejrzewam, że Szota będzie całkiem niezłym ligowcem ale dopiero w wieku 26 lat
|
Cytat:
|
Cytat:
Serio. |
Cytat:
|
Czwarty.? A kto jest po frydrychu drugim i trzecim :-)
|
Uryga niedługo wróci do grania, dodatkowo jeden transfer na tę pozycję będzie na pewno. Więc tak, Szota może być tym czwartym ;)
|
Cytat:
|
Podobno Ring może grać na stoperze (jak i Sadlok xD). Jeśli jest to grajek na przyzwoitym poziomie to być może szkoda będzie trzymać go na ławce. Zarówno Uryga jak i Frydrych i Szota to stoprzy prawonożni. Wielu trenerów woli mieć jednego lewonożnego. Jeśli Uryga nie będzie zdolny do gry w pierwszym meczu to na dzień dzisiejszy mamy spory problem ze względu na pauzę Szoty
|
Cytat:
Aleeee : Zaraz po tym jak nam kocura usadzą na trawie wpuszczamy Zdenka i jest 3 :1 w trupach bo Zdenek to jest kawał zwierzęcia !! Zdenek jest ewidentnie ściągnięty na tych Niewulisów i innych ale przede wszystkim do tego, żeby w szatni wielu wreszcie zstąpiły jaja! |
Cytat:
|
Jeśli Świerczok jest czysty, to wydałbym połowę zarobku z yeboaha i mamy napastnika na 3-4lata..góralski tez bylby idealny, bo takiego kogoś właśnie nam brakuje, ale on jest chyba poza zasięgiem..
|
Cytat:
|
Zdenek witaj w domu! Powodzenia!
|
Cytat:
Cytat:
|
Świerczok to jest raczej poza zasięgiem finansowo.
|
Cytat:
|
Ponoć będzie grał za czapkę jajek .............âŚ.......................... Faberge :haha:
|
Cytat:
|
Brożek nie miał techniki?:))))
|
Cytat:
|
Brożek przyjęcie miał mocno przeciętne, ale technika strzału TOP:)
|
Patrząc na obecny stan napastników (nie liczę Sobola i Zdybowicza) to mamy 3 zawodników grających raczej statycznie, dobrze tyłem do bramki, raczej są to piłkarze siłowi, choć Kliment chyba najmniej pasuje do tego opisu.
Wiadomo, że potrzebujemy kogoś kto zapakuje na wiosnę 6/8 goli, będzie skuteczny i efektywny bez względu na to jakim typem gracza by był bo ta skuteczność jest dla nas absolutnie priorytetem. Myślę jednak, że najbardziej pasowałby nam ktoś taki jak Imaz, bardzo techniczny, mogący zagrać fałszywą 9, czy obsadzić lewą, lub prawą pomoc. |
Czyzby Kliment byl szykowany na prawe skrzydlo?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl