![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wykształciuchy wybrały pseudohrabiego.
Witamy w PZPO (Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska) P.S. Mimo wszystko liczę na poranny CUD ze strony PKW. |
Cytat:
zaczyna się... :rotfl: |
Cytat:
|
Heh może się jeszcze coś zmieni według sondażu z Polsatu różnica to około 3%
|
Cytat:
wqurwia mnie takie podejśćie ,, jak we wcześniejszych postach pisałem w dupie mam opcje polityczne,,, nie głosowałem od 10 lat jak większość w domu.. Steroryzowałem całą rodzine i wszyscy zagłosowaliśmy przeciwko kurduplowi... i tyle w temacie.. |
Polska podzielona na pół. Ja sumienie mam czyste.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja też. A Polska podzielona na 3 części. Z tych co głosowali: około 50% na Komorowskiego, Kaczyńskiego, oraz 50 % tych którzy mają już w dupie polskich polityków. |
Ciemnogród popiera Komorowskiego :O ?
To jak nazwiesz elektorat Jarka :D ? Ja bym jeszcze niczego nie przesądzał dopóki PKW nie poda ostatecznych wyników, różnica jest zbyt mała w tym momencie. Pzdr Ave Wisła |
Cytat:
Za jakis czas zobaczymy kto mial racje. Jakby za okolo dwa miesiace nastapil nowy krach gieldowy w Polsce to mi o tym przypomnijcie. Ja jutro ide wyprzedac akcje... |
Cytat:
"Trza iść do pola" ;) |
także ja sumienie mam czyste. Nie zagłosowałem na populistę. Nie zagłosowałem na sługusa Tuska. Nie zagłosowałem tak jak sugerowano w TVNie. Nie zagłosowałem na kandydata popieranego przez Adama M. Zwycięstwo Komorowskiego może okazać się swego rodzaju "ciężarem" dla PO, natomiast PiS umocnił się w roli silnej partii opozycyjnej:) czekam na reformy! Już nie będzie wymówek! Pozdrawiam.
|
Skonczcie juz z tym wyzywaniem siebie od nieukow, wyksztalciuchow, rolnikow i **** wie kogo jeszcze. Czas pokaze kto mial racje. Ja czyste sumienie mam glosowalem na Kaczynskiego.
|
Znowu nie trafiłem z wynikami, choć w ostatnich dniach widać było mobilizację "antyPiSu". Jak dla mnie frwekwencja jest większa, przynajmniej w mojej miejscowości, bo o godz. 8 rano komisja pękała w szwach.
Co do absolutnej władzy PO to może być ciekawie, albo totalna porażka i wygrana PiSu w parlamentarnych, albo odwrotnie. |
Cytat:
|
I co by Ci ten Kaczyński dał????? Chore ataki...podsłuch???...o jakim czystym sumieniu piszesz...Ten co sterował bratem i miał już swoją szanse jak był premierem...sprzedał się Samoobronie i PLR , zrobił cyrk powołując Lepera i Giertycha ministrami...
|
Ciekawe jest to, że Jarek był pewny swojej przegranej. Może miał dokładniejsze wyniki?
|
Dokładnie jeśli Michnik z Walterem tak bardzo chcieli Komorowskiego to już powinien być sygnał ostrzegawczy dla społeczeństwa. Niektórym nie chce się nawet pomyśleć samodzielnie tylko słuchają takich autorytetów.
|
ja już nie mogę się doczekać reform PO...nie będą mogli zgonić ze Prezydent wetuje...
PO mowi jak to dobrze w polskiej gospodarce, zebys my nie skonczyli tak jak Grecja... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
edit. qchar90 niestety, obawiam sie ze moze byc, tylko odrobinke lepiej... |
Cytat:
wygrało mniejsze zło..... a ,,odnośnie " sterroryzowanie" chodziło odnośnie uczesnictwa samego... Najlepsze w tym że babcie też przekonałem o zmianie przekonań.... Tak czy siak kurdupel osiągnął swoje... i tak podzielił naród.... |
Mi kandydat nic nie musi dawać, nie jestem typem wyborcy roszczeniowego i mam świadomość, że wybory to w dużej mierze czas składania obietnic bez pokrycia. Za to wiem czego na pewno nie da mi Komorowski a co przynajmniej teoretycznie mógłby zagwarantować Kaczyński.
Komorowskie nie będzie twardo obstawał za interesem Polski w regionie i w Unii Europejskiej, Komorowski nie wymusi na obecnym rządzie jakichkolwiek niewygodnych reform w gospodarce przed wyborami parlamentarnymi, Komorowski nie będzie zainteresowany gruntownym wyjaśnieniem przyczyn Katastrofy Smoleńskiej, Komorowski nie zagwarantuje dalszego zakulisowego zmieniania służb specjalnych w agendy wierne RP, Komorowski w końcu nie daje gwarancji na koniec traktowania Polski jako kraju neokolonialnego i po części republiki bananowej. Mam tylko nadzieję, że przyjaciele Marszałka z Jamajki już spieszą z gratulacjami w swoich gazetach. |
Jak myślicie - zdążą do końca roku walnąć VAT 23% i przenieść część naszych składek z II Filaru do ZUS ?
Obstawiam że tak - by żyło się lepiej ! |
i malo tego...kaza Ci zamknac buzie bo przeciez zgoda buduje !
Wiec siedz cicho :lol: |
Zobaczymy jak wywiąże się wąs ze swoich obietnic wyborczych. Jakby nie było każde pogorszenie się sytuacji w państwie PIS bedzie starało się wykorzystac dla siebie, co moze spowodowac iz PO za wszelką cenę nie bedzie chciało popełnic błedu, co z kolei moze spowodowac iz szumnie zapowiadane reformy moga zostac odlozone do najblizszych wyborow parlamentarnych.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cóż PO ma pełnię władzy, zarazem odpowiedzialności za Nasz Kraj, teraz już się nie da kierować każdej decyzji tym co podpowiedzą sondaże. A za rok powiemy sprawdzam. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl