![]() |
Ja absolutnie nie skreślam Genkova, bo to dopiero jego drugi mecz w barwach Wisły, ale faktycznie jakbyśmy ściągnęli takiego Hubnika to wtedy byłbym trochę spokojniejszy o linie ataku strzelił mniej więcej tyle bramek co Genkov tylko w trochę silniejszej lidze...
Naprawdę Tsvestan jest sporom niewiadomą. Mam nadzieje, że już w meczu z Widzewem się przełamie. Naprawdę bardzo na niego liczę no i w sumie tylko w nim jest nadzieja, bo jak ktoś napisał wcześniej Żurawski jest zupełnie bez formy i jest cieniem samego siebie z przed kilku lat. Rios kompletnie nie radzi sobie w systemie z jednym napastnikiem i na niego jeśli chodzi o zdobywanie bramek nie ma co liczyć. |
Nie wiem czy to było próbowane, ale chciałbym zobaczyć Riosa w miejscu Kirma. Lub jako zmiennika dla Małego lub Kirma.
Co do ostatniej kolejki to jak do tej pory jestem bardzo mile zaskoczony :) Oby tak dalej Panowie kopacze. Naprawdę, sporo bramek, fajne mecze i duża rywalizacja w lidze(jest to czego brakuje mi np. w lidze Hiszpańskiej gdzie jest Real Barca i długo długo nikt) bo przy obecnej sytuacji w tabeli to nawet Korona czy inny Górnik może powalczyć o puchary... Natomiast jeśli chodzi o Mistrzostwo to zdecydowanie Wisła, Legia, Amica i Jaga. Do tej czwórki ewentualnie można doliczyć jeszcze w/w Górnik, Koronę, Lechię i Bełchatów. Naprawdę widząc to co ostatnio się u nas dzieje to dochodzę do wniosku że jest jeszcze nadzieja na lepsze jutro i że za pół roku w pucharach będzie 2-3 drużyny ostro walczyły w każdym meczu z teoretycznie lepszymi przeciwnikami :) |
Nie rozumiem tych napinek w stronę Lecha. Choć kreseq to Legionista dobrze prawi :P Kuchenki łapią kontakt z czołówką. Do maja jeszcze daleka droga więc radziłbym zachować więcej pokory. Każdemu noga może się powinąć. Mamy przewagę i obyśmy ją poszanowali.
Kolejka całkiem ciekawa. Gruzin z Widzewa niesamowity. Ciekaw jestem jak się będzie prezentował w dalszych meczach. |
Wiele rzeczy już słyszałem i widziałem, ale to co Probierz powiedział na konferencji pomeczowej Przebiło wszystko. Chociaż po zarzutach o za "ciężkich piłkach" nic mnie dziwić już nie powinno... a jednak.
Cytat:
|
A może na sztucznej? I o to mu chodzi?
|
To straszne ze nie maja ogrania na trawie... Przeciez kazdy zawodowiec musi sie conajmniej pol roku co roku ogrywac na trawie :D Co za nedzne tlumaczenie.
BTW : Dzisiaj to sie bedzie dzialo... bedzie biba :D |
Cytat:
|
Cóż - napiszę bez ogródek - Polonia jak wygra będzie tracić 9 punktów do Wisły. Jak wygra Legia - strata będzie wynosić tyle co nic czyli 2 punkty. Wiadomo - wygrana Polonii albo remis. Nie ma w tym nic osobistego.
Zatem życzę biby na smutno:D (Niestety ale Legia jest faworytem, no ale wiadomo to przecież futbol) |
Oczywistym jest ze zyczycie jak zyczycie :) Ja tez Wam zycze kolejnych 6 remisow albo przynajmniej 4 porazek :D
Kibicowsko bedzie ok, zobaczymy co na to kopacze :P |
Dobrze, że derby na Łazienkowskiej, na DiscoPolo nie chciałoby mi się nawet tego oglądać.
|
Prosta sprawa jak Polonia dziś nie wygra to Holendra w Discopolo też już nie będzie najpóźniej w poniedziałek. Z mojego punktu widzenia najlepszy byłby remis, bo wiadomo 2 punkty znikają z tabeli.
|
Cytat:
|
Wojciechowski w Cafe Futbol :) Może będzie śmiesznie
|
Wisła ma już serie 6 kolejnych zwycięstw , szkoda że nikt ( media ) tego nie zauważył .. w tym sezonie nikt nie miał lepszej passy od nas .
Dzisiaj bardzo porządane jest zwcięstwo Polonii na Łazienkowskiej . Oczywiście wielka Legia jest stawiana za wielkiego faworyta tego spotkania , jakby nie zważając na to że już w tym sezonie dosnała pięknych klęsk własnie z Polonią , Lechią . Bełchatowem czy z nami . Tutaj się wlasnie objawia magia otoczki , jaką wytworzyły gazety , telewizja , internet wokół niezwyciężonej Legii . Jeśli Polonia przegra , los The Bosa będzie przesądzony :rotfl: Lechia - Polonia B. - mecz bez znaczenia dla nas Korona i Zagłębie zaskoczyło mnie bardzo in minus wczoraj . Obie drużyny raczej się wzmocniły niż osłabiły a dostały tak znamiennych porażek . Górnik kolejny raz zrobił coś z niczego i 4 pozycja tego klubu wciąż jest dla mnie ogromną sencjacją . Biedny klub , bez prawdziwego stadionu , z przeciętnymi kopaczami ma w tej chwili większe szanse na puchary niż Lech , Korona , Polonia i 3/4 ligi . Natomiast finansowo może konkurować tylko z Ruchem i Polonią B . Ten sezon jest zresztą bardzo specyficzny . Drużyny wygrywają u siebie , natoiast na wyjazdach doznają ogromnych klęsk .Wyjątkiem od tego jest tylko Korona mająca lepszy bilans na wyjeździe . Niby to normalna sytuacja , ale patrząc na różnice w tabeli , nadal jest ona niesamowicie spłaszczona . Od 4 do 11 miejsca dzieli drużyny 5 punktów . Jeśli Legia dzisiaj wygra , wytworzy się grupa uciekając , jeśli jednak nie , będziemy czekać do wtorku czy Jagiellonia pokaże czy ma aspiracje na mistrzostwo . |
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela ok mam ;-) |
Cytat:
|
Ale kadzą Wojciechowskiemu w Cafe, jakby go nie było w tym programie, to czuję że inaczej by o Polonii i poczynaniach jej prezesa mówili.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale Józef walnął na koniec:
kibice Legii powinni brać przykład z kibiców Polonii i trochę się ucywilizować, wtedy on na ten stadion przyjdzie :D |
Cytat:
|
Taaa ja tych kibiców Disco widziałem (tzn. nie widziałem) wracając z roboty na godzinę przed ich meczem w PP. Przed stadionem pustki, na stadionie pustki, a w okolicach placu Traugutta więcej radiowozów niż samych kibiców, więc o jakich kibicach pan Wojciechowski mówił?
Nie byłem na tym stadionie od 7-8 lat, od meczu z Lechem jeśli się nie mylę, ale dobrze pamiętam, że wtedy ich ruch kibicowski jakoś funkcjonował, a to co teraz jest to zwykła kibicowska pustynia. |
^^ od plotek warszawskich jesteśmy dość daleko, ale nasi koledzy stamtąd pewnie słyszeli niejedno, który z pismaków u JW w kieszeni siedzi
|
wiecie może na jakich kanałach na sopcast będą leciały oba dzisiejsze mecze? Lechii oraz derby Warszawy
byłbym wdzięczny za pomoc :) |
no to Panowie trzymamy kciuki za Polonie!!!
|
Legia - Polonia
sop://broker.sopcast.com:3912/56947 |
zajebista oprawa Legii
|
Fajna oprawa na Legii.
|
Cytat:
A swoją drogą - widzę tam małe xero z Małeckiego - w sumie tylko jednego słówka na "K" zabrakło ;) |
Po za oprawą w meczu nie ma nic ciekawego Kopanina.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl