![]() |
A21,A22,H23 wyprzedane
|
No tak najdroższe i najatrakcyjniejsze :D
|
Studenci? Pewnie nieświadomi tego, co dzieje się na godzinę przed meczem, przyjdą pod kasy o 17-tej. Postoją do końca pierwszej połowy i odejdą zdenerwowani z obietnicą, że więcej się na Wiśle nie zjawią. Ale ten temat był już wałkowany milion razy.
A tak w ramach ciekawostki,wszystkie bilety (55 tys. sztuk) na koncert zespółu Iron Maiden mający się odbyć w sierpniu przyszłego roku na stadionie w Sztokholmie sprzedano w 15 minut. Nic się nie zawiesiło, nic się nie zepsuło, system po prostu zadziałał. Był i zadziałał. |
Cytat:
Mario Nh/ Plastman - ale jesteście dowciapni... |
Cytat:
Zapewne góra 2-3 kasy będą czynne przed meczem. |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba jest tak, że ważność jest 2 lata. Kolega wyrabiał sobie niedawno i miał własnie 2 lata. To, że wiekszości osób kończy się w styczniu wynika z tego, że własnie duz osób wyrabiało zaraz na początku. Głowy sobie nie dam urwać, ale chyba własnie tak jest. |
cześć
wie ktoś czy bilety za 5zł dla studentów będzie można jeszcze kupić jutro przed meczem? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kupował ktoś około 16-19 bilety? jaki ruch i ile kas otwartych? Z góry dzieki za info
|
ja bylem dzisiaj po bilecik kolo 17 jakos ruch niewielki kas bylo chyba 3 albo 4 dostałem na C1
|
witam,
wiadomo ile biletów sprzedali? pozdrawiam |
ArturBarlinek-jesteś z Barlinka koło Gorzowa? Ja jestem ze Strzelcec! :-)
|
Cytat:
|
Ludzi jest w pierony, sami młodzi głównie;) Wszystkie kasy otwarte
|
ma ktoś jakieś informacje na temat sprzedaży biletów na mecz z Lechem? ile jest spodziewanych kibiców itd.
|
jasnowidzów na forum chyba nie ma..
|
myślę, że coś w granicach 20-25 tys.
|
Jak tam ostatnio sytuacja pod kasami była przed meczem z Jagą? Bo była ta promocja dla studentów, z tego co podawano to było ich 3k? Teraz się wybieram na mecz, i nie wiem czy jak się zamelduję przed 20 to czy zdążębilet kupić;/
|
Kupić, kupisz na pewno, tylko weź pod uwagę to, że na pierwszy gwizdek na pewno wejść nie zdążysz.
|
Cytat:
|
W obecnej naszej sytuacji 20 tys. to będzie MAX i wielki sukces
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Macie jakieś info na temat sprzedaży biletów Jest szansa kupić na C jutro ?
|
Na pewno jest szansa.
Myślę, że jak będziesz odpowiednio wcześniej to kupisz bez problemów. |
"Na to spotkanie ze sprzedaży wyłączone zostały sektory H11, H21, B22, E11, E16. " Dlaczego ?
|
Klub oszczędza na czym się da, w tym wypadku chce ograniczyć koszty związane z zatrudnieniem na mecz ochroniarzy. I dlatego wyłączają ze sprzedaży kilka sektorów.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl