![]() |
Gdybyś dostal 40 tysięcy do jednej ręki, a 80 tysięcy do drugiej, to byś zobaczył. Oni muszą myśleć o rodzinie i pieniądzach, a nie graniu.
|
Właśnie. PRÓBOWAŁEŚ KIEDYŚ PRZEŻYĆ MIESIĄC ZA 40 TYSIĘCY???!!!!!11!!1
|
Śmiejecie się z Cierzniaka a u nas w składzie Załuska który w wieku 34 lat rozgrywa drugi sezon bez grzania ławy. Przyganiał kocioł garnkowi...
|
Nie kumam tego wpisu :D
Dzieki :D |
Cytat:
Załuska całe życie grzał ławę byleby w kontrakcie się zgadzało i nikt się nie śmieje.. |
40 tyś zł miesięcznie to rzeczywiście śmieszne pieniądze, ledwo na czynsz i prąd pewnie mu starczało... jesteście bezduszni!
|
Panowie zdaje sobie sprawe, że wielu piłakrzu jest stanowczo przepłacanych. Nie mówie tu tylko o Polakach w naszej śmiesznej lidze. ale na o wszystkich kopaczach na całym świecie. Kwoty idące w miliony miesięcznie, setki tysięcy tygodniowo. Dla większości z nas jedna taka wypłata starczyłaby, żeby ustawić sobie życie.
Trzeba jednak pamiętać o tym, że taki piłkarz przez jakieś 15 lat musi zarobić kase na swoją bardzo długą emeryturę. Co nie zmienia faktu, że większość i tak zarabia stanowczo za dużo |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Można też iść do pracy jak cywilizowany człowiek |
Weźcie pod uwagę, że piłkarz też bardzo ryzykuje swoje zdrowie. Dla przykładu taki Batistuta i El Hajdi Diouf bo po zakończeniu kariery błagali lekarzy o amputacje nóg bo ponoć ból był nie do zniesienia.
|
Cytat:
|
Nie wiem czy dobry temat ale w 2010 roky Keylor Navas (pierwszy bramkarz Realu Madryt) był bliski transferu do Wisły Kraków. Zamiast niego zdecydowaliśmy się na Milana Jovanicia. http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...o-wisly-krakow
|
Nie to zebym sie czepial ale to przeciez zadna nowosc;)
|
Po wpisie na forum sprawdziłem że artykuł z listopada 2016. Widocznie umknęła mi formacja że Navas był przymierzany do Wisły. Co nie zmienia faktu że fajnie się taki "news" czyta :-)
|
Cytat:
|
Real to nie ta półka. Jeśli znów chcemy grać o Mistrza to musimy ściągać jednak lepszych zawodników niż Navas
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tymczasem Lucas Guedes w 5. lidze portugalskiej :D
|
Robia ludzie kariery...
|
Pamiętam jak była rozpacz jak odchodził do Lecha. Krytykowany był sztab że oddajemy świetnego grajka.
|
Cytat:
|
Chłopaki kto był ostatnim naszym juniorem który zrobił karierę?
Czy to u nas czy w innym klubie? Naszym mam na myśli że został wychowany/ przyszedł w wieku max 18-19 lat. Kuba Błaszczykowski? |
Michał Chrapek?
|
Też mi się wydaje,że Chrapi
|
Cytat:
Sebastiana Leszczaka ( gra teraz zawodowo w futsal) czy Mikołaja Kałudy (ten z kolei jest zawodnikiem... MMA) Takie to kariery porobiły "talenty", do dawania szansy którym nawoływano |
Kurva jego mać, a czy to jest wina samych zawodników, czy może również klubu, że chvja im dał, a nie warunki?
|
Cytat:
ich największymi problemami były dziury w głowie |
Chvj, że przez lata TF Cupiał miał w dupie szkolenie młodych, jakiekolwiek dla nich bazy, akademie huczne itd.
Sami mieli trenować, jak Rocky? Problem w tym, że piłka nożna to sport zespołowy i oprócz jednego gra jeszcze dziesięciu. Cytat:
Wszyscy mieli problemy z dziurą we łbie? Pogratulować "myślenia". |
Cytat:
. Może napisz ze trenera nie mieli ani piłek czy koszulek, a hajs ktory otrzymywali to były pieniądze z monopoly. A do Skotnik to jeździli leczyć kaca (apropo bazy) p.s. domniemuje ze kolega nie przeżył imprez w cieniu z dwójka i nie wieo co lotto z dziurami w głowie. |
Cytat:
|
Mariusz Stępiński, piękna bramka w meczu Nantes z Olympique Marsylia:
http://sport.interia.pl/ligue-1/news...go,nId,2351339 |
Jaka tam piękna? Rykoszet. Bez tego bramkarz by wyłapał.
A tak zwykły fuks nieudacznego piłkarza. We Francji mają go zdecydowanie dosyć. |
Cytat:
|
Francuscy kibice?
Na forum FC Nantes? http://www.nantesforum.com/viewtopic...=5748&start=30 A jak Stępiński odchodził byłem szczęśliwy. Nic mnie nie boli. |
A gardzisz tymi 2 milionami ojro, które Ruch za niego dostał? Wyjebałbyś do kosza jakbyś dostał?
|
Cytat:
|
A to zupełnie inny temat.
Prawda? Kto bogatemu zabroni płacić za nieudaczników? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl