![]() |
Cytat:
"Poza tym chodziło o kwestie kondycji kopaczy. My nie gramy 37 meczów w sezonie tylko 55." no to skandal 30 przepłaconych kopaczy i tyle meczy :haha:, nie dziwie sie że potrzebujecie sędziów do pomocy :lol: |
Cytat:
Cytat:
Meczów, nie meczy Polaku. |
"Meczów, nie meczy Polaku." - pewny jesteś ? Polaku ? radzę sprawdzić
|
Pewny. Kompromitujesz całkiem sensownego gościa ze swojego avatara. Jako jego potencjalny wyborca apeluję, abyś nie robił mu siary.
|
Cytat:
co do posta, ITI pompowało hajs w Legię która obecnie stanowi o jej sile, ale jeśli chcesz wiedzieć to jeszcze ITI sprowadzało Kuciaka, Vrdoljaka, Rzeźniczaka, a bądź co bądź to w swojej formacji liderzy 55? a co to jest? w Premier League niektóre drużyny mają w tej chwili tyle meczów :lol: |
Cytat:
Według profesora Miodka obie formy są poprawne zarówno meczy jak i meczów. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest to kolejny dowód na barbaryzację języka polskiego, która postępuje na skutek rozwoju internetu i coraz częstszych możliwości publicznego używania języka polskiego przez osoby niedouczone. Na tej samej zasadzie za kilkadziesiąt lat poprawne będzie mówienie "pisze se", a nie "piszę sobie" albo "co tu pisze" zamiast "co tu jest napisane". Kończę temat ze swojej strony. EDIT: Barbaryzacja, a nie "barberyzacja". To byli barbarzyńcy, a nie barberzyńcy. 11 zmienię w maju. |
zgoda , Miodek nie jest dla mnie autorytetem z wiadomych względów, chociaż na swojej robocie raczej się zna, druga zgoda to słowo "meczów" jest w pewnej "wyższości" nad słowem "meczy" , jednak obydwa sa poprawne i potwierdza to nie tylko Miodek , i nie pisz o barberyzacji bo to przesada , tutaj na pewno nie pasuje , reasumując pozostaje problem z Twoja cyfrą 11 , przyznaj że to żałosne, i będziemy kwita
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Barbaryzacja, a nie "barberyzacja". To byli barbarzyńcy, a nie barberzyńcy. 11 zmienię w maju. 022 , po pierwsze literówka, po drugie jak nie jesteś"barbarzyńcą" to zmień szybko na 10 , teraz , już ,tak dla higieny i co by ludzi nie straszyć |
Kuźwa, skończcie offtop - przejdźcie sobie na priva, poloniści, ja .......ę ich mać.
|
Zamykam temat.
|
Cytat:
UEFA podniosła stawki za grę w pucharach grubo,ale dla Polskich klubów gra w LM raczej nie szybko.Dla Wisełki to było by zbawienie zagrać w LM.Chodź pierwsze trzeba zainwestować w graczy no,ale..... |
Jest się o co bić bo nawet skrawki z tego europejskiego stołu w postaci tego co płacą w LE to kasa nie do pogardzenia. Tym bardziej szkoda że od kilku sezonów traktujemy PP po mecoszemu bo jak mawiają klasycy to najkrótsza droga do Europy...
Awans Wisły do LM rozwiązałby sprawę spłaty zadłużenia (wolno marzyć nie? :)) a i Legii której też się ostatnio zdzarza nie płacić na czas piłkarzom taki kąsek chętnie by przytuliła... |
brylant - naprawde jestes pewny ze Uczciwi z LetFootballWin w nastepnym sezonie nie zagraja w LM ??? ja sie obawiam , i stawiam 80 % na to ze jednak to stanie sie w tym roku ....chyba ze jakims cudem nie zdobeda w tym roku MP ..... choc malo realne zeby PZPN i exportowa druzyna Bonka mogla sobie pozwolic na taki klops
|
Cytat:
|
Legia przy ogromnych jak na polską ligę nakładach dotychczas nie zdobyła wiecej, niz zdobyła Wisła czy Amika. Wyjście z grupy LE to max na co było stać polskie zespoły. Nie dawno Ajax na luziku wybił im z głowy jakies senne marzenia o finale (klepane przez warszawskich pismaków). W następnej rundzie ten sam Ajax został sprowadzony na ziemię przez Ukraińców z Dnipro. Wystarczy ogladać polską ekstraklapę by widzieć, ze osiagnięte przez nich MP to efekt dłuższej niż gdzie indziej ławki a nie jakości gry.
|
Panowie, będą jutrzejsze mecze polskich ekip w LE transmitowane gdzieś w polskiej tv? Szczególnie mi chodzi o mecz Sląska. Ewentualnie wiecie może czy chociaż jakaś zagraniczna tv robi transmisję? - wtedy pewnie na necie by było do obejrzenia.
|
czy z tych wytycznych wynika, że odpadnięcie w IV rundzie eliminacji daje 2mln za przegraną + 2,4mln za fazę grupową LE? tożto są pieniądze prawie takie jak niedawno w fazie grupowej LM..
|
Cytat:
Cytat:
Legia cholera ich wie bo nie wiadomo jeszcze z kim zagrają, a o Śląsku nic nie znalazłem :neutral: |
0 22 "11 zmienię w maju."
przypadkowo przypomniałem sobie Twoją buńczuczną deklarację z 27.02.2015, 14:24 prosiłem tylko o zmianę liczby z podpisu 11 na prawdziwą czyli 10 , maj minął i nie zmieniłeś , ciekawe dlaczego :-D Kocur " o Śląsku nic nie znalazłem" z tego co czytałem nie będzie transmisji Śląska |
Cytat:
edit: WKS ma transmitować to samo coś, co Jagę, tyle że transmisja będzie niedostępna dla ludzi z Polski i Słowenii. Więc trzeba pokombinować trochę ;) |
Cytat:
|
Cytat:
2025 :haha:? |
Cytat:
Już kupiliście majstra ? :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Słabiutko Jagiellonia oj słabiutko mam nadzieję ,że u siebie pokażą jak się gra z ogórami i będzie pewne 3:0 Czas na WKS chodź też trudny wyjazd to remis biorę w ciemno
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl